Prinssi Andrew pysyy sivussa hovista – kohupaljastukset olivat liikaa

stara 16:00 07.06

Prinssi Andrew joutui luopumaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan viime vuoden marraskuussa. Miehen


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 07.06

Prinssi Andrew joutui luopumaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan viime vuoden marraskuussa. Miehen


Harry ja Meghan aiheuttivat kohun hulppean kotinsa remonttikustannuksilla – parin kerrotaan alkaneen maksaa remonttirahoja takaisin kaikessa hiljaisuudessa

mtv 13:20 18.05

Kuninkaallisista velvollisuuksistaan vetäytyneet Harry ja Meghan joutuvat maksamaan entisestä Frogmore Cottagen kodistaan aiheutuneet julkisin varoin rahoitetut kulut takaisin. 


Kanada ilmoitti: ei kustanna enää Harryn ja Meghanin turvamiehiä

iltasanomat 22:04 27.02

Pari astuu virallisesti syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan 31. maaliskuuta. Kanadan liittohallitus on vahvistanut, ettei valtio maksa jatkossa Sussexin herttuan ja herttuattaren turvamiehille.


Prinssi Williamin ja Katen vuoro – ottavat perhelomaa velvollisuuksistaan

stara 19:20 18.02

Yhdistyneen kuningaskunnan hovi on ollut skandaalinomaisissa otsikoissa poikkeuksellisen paljon. Prinssi


Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kalenteri tyhjentyi edustustehtävistä – viettävät harvinaista laatuaikaa perheen kanssa

iltasanomat 14:45 15.02

Cambridgen herttuapari pitää vajaan viikon loman kuninkaallisista velvollisuuksistaan.


Prinssi Harryn pooloystävä avautuu dokumentissa - uskoo tietävänsä syyn herttuaparin yllätysilmoitukseen

iltalehti 17:42 03.02

Prinssi Harryn pitkäaikainen ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras sanoo Harryn halun suojella perhettään olleen syynä herttuaparin vetäytymisilmoitukseen. Prinssi Harryn ystävä, pooloammattilainen Nacho Figueras kertoo ABC-kanavan Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown -dokumentissa oman näkemyksenä Sussexin herttuaparin vetäytymiseen kuninkaallisista velvollisuuksistaan. –Puhuin Harryn kanssa muutama päivä sitten. Hän on kärsinyt jo pitkään kaikesta, mitä on hänelle on tapahtunut. Hän kärsii ihmisten tuomitsevuudesta, Figueras sanoo dokumentissa, jota People-lehti on siteerannut,


Näin sujuu ”Meghanilta” ja ”Harryltä” siivoushommat: Katso kaksoisolentojen hauska kuvakooste

iltalehti 14:06 16.01

Brittimedia ottaa kaiken irti Sussexin herttuaparin ilmoituksesta irrottautua kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Brittiläisen This Morning -aamutv:n ideana oli näyttää katsojille, miten itsenäiseen elämään haluavalta Sussexin herttuaparilta sujuu normaalit arkiaskareet. – Mikäli herttuapari on etsimässä uutta roolia, ajattelimme että miksi emme tänä aamuna tarjoaisi heille sellaista, Ruth Langsford ja Eamonn Holmes pohjustivat katsojiaan.


Prinssi Charles loukkaantui verisesti Harrylle ja Meghanille – väitetään jakaneen pariskunnalle valtavia summia yksityisesti

mtv 17:45 14.01

Prinssi Charlesin kerrotaan olevan valtavan loukkaantunut prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöksestä astua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan.


Näin paljon Harryn ja Meghanin elämä on maksanut veronmaksajille – ja tämän verran se saattaa vielä tulevaisuudessa kustantaa

mtv 16:04 14.01

Velvollisuuksistaan vetäytyvien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kuninkaallisen elämän edesottamukset ovat maksaneet englantilaisille veronmaksajille kymmeniä miljoonia euroja. 


Prinssi Philip, 98, antoi järkkymättömän mielipiteensä Harryn ja Meghanin kohupäätöksestä: "Mitä helvettiä he oikein pelaavat?"

mtv 15:01 13.01

Prinssi Philipin kerrotaan olevan erittäin vihainen prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille heidän viime viikkoisesta ilmoituksestaan astua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan.


Näin velvollisuuksistaan vetäytyvä prinssi Harry puhui kuninkaallisuudesta aiemmin: "Tunnen edelleen eläväni kultakalan maljassa"

mtv 18:05 10.01

Prinssi Harry ei ole puhunut kuninkaallisesta elämästä mairittelevasti menneinä vuosina.


Prinssi Andrew pyysi äidiltään, kuningatar Elisabetilta, 93, anteeksi - joutui silti vetäytymään varjoihin

iltalehti 14:34 21.11

Kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin kolmas lapsi on tuottanut harmaita hiuksia vanhemmilleen. Brittilehdet Mirror ja The Telegraph ovat haastatelleet hovin sisäpiiriä prinssi Andrew’n astuttua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Brittilehtien mukaan prinssi on pyytänyt äidiltään, kuningatar Elisabetilta, anteeksi. – Anteeksi äiti, prinssin kerrotaan sanoneen keskiviikkoisessa tapaamisessa.


Lue sanasta sanaan tiedote Prinssi Andrew’n skandaalin yllätys­käänteestä

iltasanomat 22:30 20.11

Prinssi Andrew tiedotti astuvansa sivuun kaikista velvollisuuksistaan hovin jäsenenä Jeffrey Epsteiniin liittyvän skandaalin vuoksi.


Prinssi Andrew astuu syrjään kaikista tehtävistään hovissa – kuningatar Elisabet hyväksyi eropyynnön

iltasanomat 20:17 20.11

Prinssi Andrew tiedottaa astuvansa sivuun velvollisuuksistaan Britannian hovin jäsenenä.


Prinssi Andrew astuu syrjään tehtävistään hovissa

iltasanomat 20:17 20.11

Prinssi Andrew tiedottaa astuvansa sivuun velvollisuuksistaan Britannian hovin jäsenenä.


Prinssi Andrew astuu syrjään hovista

iltasanomat 20:17 20.11

Prinssi Andrew tiedottaa astuvansa sivuun velvollisuuksistaan Britannian hovin jäsenenä.


Hot topics