Sinkkuna viihtyvä Veronica Verho luottaa vanhanaikaisiin iskuyrityksiin – erikoinen kohtaaminen leluosastolla jäi mieleen

iltalehti 07:41 26.01

Hybridivaikuttajaksi tituleerattu Veronica Verho tuntuu muuttavan kullaksi kaiken, mihin koskee. Radiojuontaja, tubettaja, tv-kasvo Veronica Verho, 23, on myöhässä. Vihdoin paikalle porhaltava nuori nainen pahoittelee vuolaasti. Kun on monta rautaa tulessa, jotain yksinkertaisesti unohtuu. Suorien lähetysten konkari on onneksi nopea lähtijä. Muistutussoitosta vartin päästä Veronica istuu jo meikkarin tuolissa ja puhetta piisaa. 16-vuotiaana tubettamisen aloittanut Veronica on tottunut höpöttämään spontaanisti vaikka pääsiäismunista. Niistä hän ensimmäisillä videoillaankin muistaakseen puhui.


Näkökulma: Posse osui kultasuoneen! Veronica Verho on juuri sitä, mitä suomalainen viihde kaipaa

iltalehti 13:37 25.01

Veronica Verhon tie tv-tähdeksi on vasta aluillaan, arvioi Iltalehden toimittaja Heli Mettänen. Tubettajana, radiojuontajana ja mediapersoonana nimeä tähän saakka luonut Veronica Verho, 23, teki debyyttinsä televisiojuontajana Possessa viime perjantaina. Jakson katsottuani mielessäni on possemaisen vauhdikkaista käänteistä huolimatta yllättäen vain yksi asia, tai itse asiassa henkilö: Veronica Verho. Siitä huolimatta, että Veronican juontajakollegoina ohjelmassa nähdään lukuisia ohjelmia juontaneita Duudsoneita sekä niin ikään paljon tv-töitä tehnyt Viivi Pumpanen, Veronica loisti televisiossa kuin johtotähti kirkkaanpunaisessa nahka-asussaan. Useamman kauden Possea tähdittänyt Viivi teki lähetyksessä työnsä tasaisen varmasti, mutta jäi täysin Veronican varjoon. Kun Viivi ja Veronica ovat yhdessä lavalla, varasti Veronica karismallaan kaiken huomion.


Pekka Strangin haastattelu sai hämmentävän käänteen suorassa lähetyksessä – paljastaa somessa: "Tehtäväni oli tehdä tilanne mahdollisimman kiusalliseksi"

mtv 12:05 25.01

Pekka Strang kertoo Twitterissä olleensa mukana Veronica Verholle järjestetyssä källissä. 


Pekka Stragin haastattelu sai hämmentävä käänne suorassa lähetyksessä – paljastaa somessa: "Tehtäväni oli tehdä tilanne mahdollisimman kiusalliseksi"

mtv 12:05 25.01

Pekka Strang kertoo Twitterissä olleensa mukana Veronica Verholle järjestetyssä källissä. 


Pekka Strang oli mukana juonessa, kun Veronica Verhoa vedätettiin Possen suorassa tv-lähetyksessä: ”Taisin onnistua”

iltalehti 09:47 25.01

Näyttelijä Pekka Strang kertoo Twitterissä, että hän oli mukana juonessa, kun Possen uutta juontajaa, mediapersoona Veronica Verhoa vedätettiin ohjelman suorassa tv-lähetyksessä perjantaina. Suomalaiset tv-katsojat saivat vastikään seurata kiusallista tilannetta, kun Possen uutta juontajaa, Veronica Verhoa vedätettiin suorassa lähetyksessä. Kesken näyttelijä Pekka Strangin haastattelun Verho sai korvanappiinsa erilaisia hämmentäviä ohjeita, ja tämä pilasi hyvin alkaneen haastattelun. Strang vaikutti selvästi hämmentyneeltä ja katseli kysyvän oloisesti ympärilleen. Hän totesi suorassa lähetyksessä, että kyseinen haastattelu on huonoin haastattelu, jossa hän on uransa aikana ollut. Tilanne päättyi siihen, että Verho iski omiin kasvoihinsa täytekakun ja puhalsi täten pelin poikki.


Pekka Strangin haastattelu Possessa sai kummallisen käänteen – näyttelijä häkeltyi suorassa lähetyksessä: ”Huonoin haastattelu missä mä oon ollut”

iltalehti 22:35 24.01

Näyttelijä ei vaikuttanut ilahtuvan Veronica Verhon eriskummallisista kysymyksistä. Koirat eivät käytä housuja -elokuvasta miespääosa-Jussin saajaksi ehdolla oleva näyttelijä Pekka Strang vieraili MTV3-kanavan Posse-ohjelmassa perjantai-iltana. Strang asteli studioon Viivi Pumpasen ja Veronica Verhon haastateltavaksi. Haastattelu alkoi tavalliseen tapaan, mutta pian tunnelma muuttui.


Näyttelijä Pekka Strangin vierailu Possessa sai hyvin oudon käänteen – käytännön pila oli polttaa hihat: ”Huonoin haastattelu, missä oon ollut”

iltasanomat 21:28 24.01

Veronica Verhon haastatteludebyytti Possessa muuttui nopeasti hyvin erikoiseksi, kun häntä käskettiin hylkäämään suunnitellut kysymykset.


Näyttelijä Pekka Strangin vierailu Possessa muuttui äärimmäisen kiusalliseksi katsottavaksi: ”Huonoin haastattelu, missä oon ollut”

iltasanomat 21:28 24.01

Veronica Verhon haastatteludebyytti Possessa muuttui nopeasti hyvin erikoiseksi.


Hämmentävä käänne suorassa lähetyksessä! Tubetähti Veronica Verho sai rajun Posse-kasteen

mtv 21:25 24.01

Posseen liittynyt Veronica Verho joutui Kalle Lambergin ja Jaakko Saariluoman pilan uhriksi. 


Räppäri VilleGalleen yhdistetty juontaja Veronica Verho avautui yllättäen podcastissa: Ero!

iltalehti 19:48 24.01

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa hurmannut Verho myöntää olevansa sinkku. Radio- ja Youtube-tähti Veronica Verho, 23, myöntää eronneensa. Hän kertoo asiasta tuoreessa Poks-podcastin jaksossa. Alastomana uuden edessä -nimisessä jaksossa Verho ja Sita Salminen puhuvat avoimesti seksistä ja siitä, miten tunne omasta kehosta voi vaikuttaa seksiin.


Veronica Verho myöntää viimein podcastissaan: Ero! Yhdistettiin aiemmin julkisuudessa VilleGalleen

iltasanomat 16:19 24.01

Radiojuontaja Veronica Verho kertoo Poks-podcastissaan eronneensa hiljattain. Samalla hän paljasti, mikä uuden kumppanin tapaamisessa jännittää eniten.


Veronica Verho avoimena Poks-podcastissa kiihottumisesta – paljasti myös miesihanteensa

mtv 15:08 24.01

Veronica Verho ja Sita Salminen keskustelevat Poks-podcastinsa jaksossa alastomuudesta ja kiihottumisesta. 


Posse-tähdeltä yllättävä paljastus suorassa lähetyksessä – Veronica Verho sai sakot

mtv 13:56 24.01

Possessa ensikertalaisena mukana oleva Veronica Verho kertoo Uutisaamun haastattelussa saaneensa viime viikolla parkkisakot.


Erikoishaastattelu: Veronica Verho on käynyt läpi julkisuuden raskaan mankelin: "Vaikka annan tukea ja turvaa, tarvitsen sitä myös itse"

mtv 10:55 24.01

Veronica Verho on satojentuhansien tuntema tubettaja, joka ei pelkää puhua vaikeista asioista. Nyt Verho tekee juontajadebyyttinsä televisiossa suomalaisten perjantai-illoissa osana Possen jengiä. 


Puhelinsoitto kesken Ikean-reissun sai Veronica Verhon pyörtämään ehdottoman päätöksensä – ”Haukoin happea”

iltasanomat 07:32 24.01

Tubettaja Veronica Verho on Posse-tiimin uusin jäsen.


Veronica Verho heittäytyy täysillä Possen jäseneksi – Yllytyshulluus ajoi nuorempana kiellettyihin puuhiin: ”Edes äitini ei tiedä”

iltasanomat 07:32 24.01

Tubettaja Veronica Verho on Posse-tiimin uusin jäsen.


SM-liigan kulisseissa kuohuu jälleen – tuore yllätyspäätös asettaa tärkeän tahon kyseenalaiseen valoon

MTV 20:28 22.01

Jääkiekon SM-liigan kulisseissa kuohuu – jälleen päähän kohdistuneiden taklausten takia. Nyt tapetilla on kaksi eri pelikieltoja, joiden molempien taakse verhoutuu yllättävä päätös.


Martina Aitolehti verhoutui mustaan pitsiin – näyttävä iltapuku myötäili kaunottaren sporttista vartaloa

mtv 19:21 17.01

Julkkiskaunotar Martina Aitolehden musta pitsiasu käänsi katseet punaisella matolla Kultainen Venla -gaalassa.


Posse-tähti Veronica Verho miettii, mitä muut ajattelevat hänen suorituksistaan: "Olen aina ollut vähän ujo"

mtv 17:05 12.01

Verho on kokeillut erilaisia keinoja lievittääkseen jännitystä. 


Veronica Verho liittyy Posse-jengiin – suorat lähetykset alkavat tammikuun lopulla

stara 07:00 11.01

Suomalaisten julkkisten tähdittämä Posse-ohjelma palaa Maikkarin perjantai-iltoihin 24. tammikuuta kello


Hot topics