Winnipeg-luotsi paljasti suunnitelmansa AHL:stä nostetun suomalaislupauksen varalle – "Hänen pelinsä on kehittynyt"

MTV 20:40 21.01

Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice antanee AHL:stä nostetulle Kristian Vesalaiselle näytönpaikan ennen NHL:n tähdistötapahtuman aiheuttamaa taukoa.


Kauden ensimmäiset NHL-pelit luvassa? Winnipeg Jets nosti suomalaishyökkääjän farmista

MTV 07:38 21.01

Kristian Vesalainen nousee Winnipeg JetsinNHL-joukkueeseen.


Winnipeg Jets kutsui Kristian Vesalaisen farmista NHL:ään

iltalehti 00:04 21.01

Suomalaishyökkääjä saattaa päästä ensimmäistä kertaa tällä kaudella NHL-jäille. Winnipeg Jets ilmoitti myöhään maanantai-iltana Suomen aikaa kutsuneensa hyökkääjä Kristian Vesalaisen AHL-seura Manitoba Moosesta Jetsin vahvuuteen. 20-vuotias Vesalainen on tällä kaudella pelannut AHL:ssä 44 ottelua ja kerännyt niissä 22 (9+13) tehopistettä ja saanut 10 jäähyminuuttia.


Winnipeg Jets kutsui Kristian Vesalaisen farmista ylös NHL:ään

iltasanomat 00:00 21.01

Vesalaisesta on tulossa kauden viides suomalaispelaaja Winnipegissä.


Näin somessa reagoitiin Samu Haberin huumetunnustukseen: Vesalalta sydämiä, Tuukka Temoselta rempseä kommentti

iltalehti 11:52 17.01

Tuukka Temonen ja Paula Vesala ovat reagoineet Instagramissa Samu Haberin huumeidenkäyttö-paljastukseen positiivisella tavalla. Iltalehti uutisoi torstaina, että Sunrise Avenuesta tutuksi tullutta muusikko Samu Haberia syytetään huumausainerikoksesta. Asia käsitellään Helsingin käräjäoikeudesta. Samu itse kommentoi tilannettaan Iltalehdelle, sekä ilmoitti asiasta Instagramissaan.


Kansanmusiikkijuhlien lavalle nousevat ensi kesänä Paula Vesala, Tuure Kilpeläinen ja Frigg – Kaustiselle odotetaan jälleen yli 46 000 vierasta

yle 21:00 10.01

Ensi kesän teema juhlilla on leikki.


Paula Vesalan fanit haltioissaan – laulaja teki lupauksen uudelle vuodelle: ”Julkaisen toisen soololevyni”

iltalehti 17:46 01.01

Paula Vesala ilostutti fanejaan tuoreella Instagram-julkaisullaan. Artisti Paula Vesala yllätti faninsa paljastamalla vaihtuvan vuoden kunniaksi, että hän tulee julkaisemaan toisen soololevynsä vuonna 2020. Vesala paljasti uutisen toivottaessaan faneilleen hyvää uutta vuotta. – Hyvää uutta vuotta! Lupaus: Ensi vuonna julkaisen toisen soololevyni. Sitä odotellessa voi luukuttaa uutta biisiä Meillä kummittelee. Juhlikaa huolella tänään ja pitäkää toisistanne huolta! Vesala kirjoitti.


Kuvapari Vain elämää -konsertista on paljon puhuva - vuosi sitten katsomot ammottivat tyhjyyttään

iltalehti 20:23 28.12

Vain elämää -tähdet konsertoivat tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina Helsingin Hartwall-areena. Antti Tuiskun, Paula Vesalan, Elastisen, Lauri Tähkän, Erinin, Samu Haberin, Maija Vilkkumaan ja VilleGallen tähdittämä Vain elämää -konsertti on sekä tänään että huomenna loppuunmyyty ja katsomot pullistelevat yleisöä. Toista oli viime vuonna, kun yhdeksännen Vain elämää -kauden Lauri Ylönen, Ellinoora, Evelina ja kumppanit eivät saaneet houkuteltua joulunviettäjiä konserttiin. Yläkatsomot olivat isoilta osin kokonaan kiinni, päätykatsomot ammottivat tyhjyyttään.


HS: Mira Luoti lukittautui vessaan itkemään, kun häntä verrattiin Paula Vesalaan – ”Sattuu ihan hirvittävästi, että laitetaan kilpailuasetelmaan”

iltasanomat 10:04 28.12

Mira Luoti sanoo Helsingin Sanomille vertausten Paula Vesalaan satuttaneen häntä.


Hillitön pituusero naurattaa somessa – Paula Vesala julkaisi yhteiskuvan Star Wars -tähden kanssa

mtv 14:02 20.12

Paula Vesalan julkaisema yhteiskuva naurattaa somessa.


Paula Vesala juhli ensi-iltaa Star Wars -tähden kainalossa - kuvat herättävät ihastusta

iltalehti 22:22 19.12

Paula Vesala oli mukana juhlimassa Star Wars -elokuvan Euroopan ensi-iltaa. Star Wars - The Rise of Skywalker on tällä viikolla saanut ensi-iltansa eri puolilla maailmaa. Artisti Paula Vesala julkaisi Instagramissa kuvia Lontoon ensi-illasta, jossa oli paikalla lähes koko Star Warsin näyttelijäkööri.


Paula Vesala pääsi Star Wars -tähden kainaloon – yksi silmiinpistävä seikka herätti välittömästi fanien huomion

iltasanomat 19:34 19.12

Paula Vesala otti osaa uusimman Star Wars -elokuvan Euroopan ensi-iltaan keskiviikkona Lontoossa.


Kommentti: Marinin ”Eikö teitä hävetä” -heitto oli pääministeriltä riman alitus

iltasanomat 20:47 17.12

Pääministeri Sanna Marin oli oikeassa puolustaessaan oikeusvaltiota, mutta löi samaan hengenvetoon märällä rätillä parlamentarismia, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen tuottaja Hanna Vesala.


Kommentti: Antti Rinne takertuu härskisti valtaan – ja tekee sillä vain hallaa seuraajalleen

iltasanomat 10:38 06.12

Kaikki mitä Antti Rinne nyt tekee, hän tekee vain itseään varten. Jos Rinne pelaa härskeimmällä mahdollisella tavalla, keskustalla voi kohta olla käsissään sen pahin painajainen: työministeri Antti Rinne, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen tuottaja Hanna Vesala.


Kommentti: Kaikki puhuu nyt Antti Rinnettä vastaan

iltasanomat 17:06 30.11

Sdp:n operaatio pelastetaan Antti Rinne nyrjähtää tunti tunnilta enemmän raiteiltaan, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen uutistuottaja Hanna Vesala.


Paula Vesala palkittiin musiikin valtionpalkinnolla - kuittasi 14 000 euroa

iltalehti 10:30 29.11

Valtion taidetoimikunnat ovat myöntäneet valtionpalkintoja 14 ansioituneelle taiteilijalle. Valtion taidetoimikunnat ovat myöntäneet arkkitehtuurin, elokuvataiteen, esittävien taiteiden, kirjallisuuden, kuvataiteen, lastenkulttuurin, mediataiteen, monitaiteen, muotoilun, musiikin sekä valokuvataiteen valtionpalkinnot. Lastenkulttuurin valtionpalkinto on suuruudeltaan 30 000 euroa ja monitaiteen 28 000 euroa. Muut palkinnot ovat 14 000 euroa. Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen jakoi neljätoista palkintoa 29. marraskuuta Suomen kansallisoopperassa Helsingissä.


Hämeenlinnan murhasta epäilty Ivalon koronavirusepäilyistä järkyttyneenä koronavirusepäilyistä Ivalossa kello lähetti terveiset – lapsen menetyksestä Monte Carlon rallin sydämensä oli toi ennätyspisteet ”Saan tuomittiin kahden video Maailmanmestari – upea onnistuminen ”Kamalaa,

Hot topics