Charles Leclerc salasi kielletyn tempun Ferrarilta – kertoi nokkelan syyn omavaltaisuudelleen

iltasanomat 22:57 14.01

Monacolaiskuljettaja kertoo Autosportin haastattelussa suhteestaan tallikaveriinsa Sebastian Vetteliin.


Sebastian Vettelin kanssa käydyt tiukat taistelut antoivat Charles Leclercille arvokkaan opetuksen – "Niin ei tapahdu uudelleen"

MTV 15:01 13.01

Ferrarin Charles Leclerc vakuuttaa, ettei tulevalla F1-kaudella nähdä enää kolareita tallitoveri Sebastian Vettelin kanssa.


Ferrari-pomo väläytti jatkoa Sebastian Vettelille – antoi yllättävän lupauksen: "Meillä ei ole ykköskuskia"

MTV 10:55 08.01

Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan tallilla ei ole mitään kiirettä tulevan kuskikaksikon kiinnittämisen suhteen.


Kimi Räikkönen esiintyy mainoksessa Minttu-vaimonsa kanssa – Kimi murjaisee vitsin, kun Minttu osoittaa kelloa!

iltalehti 15:07 03.01

Kimi Räikkönen puolustelee myöhästymistään Alfa Romeon uudessa mainoksessa. Kimi Räikkönen on osallistunut Monacon GP:hen kaikkiaan 17 kertaa ja hänellä on kokemusta palkintopallin jokaiselta askelmalta. Räikkönen voitti ruhtinaskunnassa McLarenilla 2005. Sitä ennen hän oli ollut jo toinen vuonna 2003 ja toisti tempun keväällä 2017 Sebastian Vettelin varastaessa Ferrari-suhmuroinnilla ykköstilan. Kolmospaikka Räikköselle irtosi katuradalla ensimmäisen Maranello-stintin viimeisenä vuonna 2009.


Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin yhteisestä Ferrari-ajasta suora tunnustus – "Täynnä häpeää"

MTV 06:33 23.12

Ferrarin tallipomo Mattia Binotto myöntää, että hän epäonnistui kuljettajiensa Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin käsittelemisessä F1-kauden 2019 alkupuolella. 


Ferrarin tallipäällikkö muisteli katastrofikaudelle suunnan antanutta palaveria: ”Täynnä nolostumisia”

iltalehti 22:45 22.12

Ferrari päätti kauden alussa antaa ykköskuskin tittelin Sebastian Vettelille. Päätöksestä kerrottiin Vettelille ja Charles Leclercille yhteisessä tapaamisessa. – Ja uskokaa minua. Tuon kaltainen palaveri kauden alussa oli täynnä nolostumisia ja vaikea hallita, tallipäällikkö Mattia Binotto kertoo Motorsport.com-sivustolle.


Ferrari-pomolta paljastus Vettelin ja Leclercin väleistä suljettujen ovien takana – ”Joskus tarvitaan kriisejä”

iltasanomat 19:54 20.12

Sebastian Vettel ja Charles Leclerc tulevat hyvin toimeen yhteenotoista huolimatta jos Ferraria on uskominen.


Sebastian Vettel esitteli yhtä autotallinsa aarretta – kuva paljastaa valtavan eron verrattuna Ferrarin F1-autoon

MTV 08:39 19.12

Sebastian Vettel on mieltynyt monenlaisiin menopeleihin, kuten F1-kuskeilta saattaa odottaa.


Ferrari-pomolta suoraa puhetta Sebastian Vettelistä: "Hänellä oli selvä vaikutus"

MTV 19:16 17.12

Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camilleri myöntää Sky Sportsille, että Charles Leclercin erinomaisella ajamisella oli vaikutusta nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin suorituksiin päättyneellä F1-kaudella.


Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel jäivät kauas parhaista – Autosport laittoi F1-kuskit järjestykseen

iltasanomat 06:17 17.12

Arvostettu Autosport-lehti pisti F1-kuskit paremmuusjärjestykseen.


Autourheilun ”raamattu” laati listansa kauden parhaista F1-kuskeista – Kimi Räikköstä ja Sebastian Vetteliä ei arvostettu

iltasanomat 06:17 17.12

Arvostettu Autosport-lehti pisti F1-kuskit paremmuusjärjestykseen.


Lähde: Sebastian Vettel on jo kysellyt paikkaa toisesta F1-tallista

MTV 07:02 14.12

F1-sarjassa Ferrarilla ajava Sebastian Vettel on hyvin mielenkiintoinen nimi tulevia kuljettajamarkkinoita ajatellen. Vettelin nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Saksalaisen Ferrari-jatko on herättänyt isoja kysymysmerkkejä eri tahojen keskuudessa. Nyt Vettelistä julkaistiin varsin kutkuttava väite.


Raju aikataulu paljastui: Sebastian Vettelillä vain muutama kisa aikaa pelastaa Ferrari-ura!

MTV 15:53 13.12

Jatkaako saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel Ferrarilla vai mitä hän tekee? Tämä kysymys nousee pinnalle ensi kauden aikana. Jopa yllättävän nopeasti.


Entinen tallitoveri laukoi kriittisiä kommentteja Sebastian Vettelistä – antoi samalla neuvon: ”Se olisi hänelle täysin poikkeuksellinen veto”

iltasanomat 16:28 11.12

Ferrarin saksalainen tähtikuski Sebastian Vettel oli yksi F1-kauden 2019 suurimmista pettymyksistä.


Entinen tallitoveri antoi kriittisiä kommentteja Sebastian Vettelistä – antoi samalla neuvon: ”Se olisi hänelle täysin poikkeuksellinen veto”

iltasanomat 16:28 11.12

Ferrarin saksalainen tähtikuski Sebastian Vettel oli yksi F1-kauden 2019 suurimmista pettymyksistä.


Keskikastin F1-tallit tekivät kaudella 2019 komean tempun – ero kärkeen silti massiivinen

iltalehti 07:26 09.12

Viime vuosien F1-tilastot ovat sarjan moninaisuuden kannalta masentavaa luettavaa. Lajin historiankirjoihin jää pian päättyvältä vuosikymmeneltä vain kolme kuljettajien ja kaksi valmistajien maailmanmestaria. MM-titteliä ovat päässeet juhlimaan Red Bull ja Sebastian Vettel (2010–13) sekä Mercedes (2014–19), Lewis Hamilton (2014–15, 2017–19) ja Nico Rosberg (2016). Edellä mainittujen tallien lisäksi sarjan kärkikolmikon on jo pitkään täydentänyt Ferrari, ja tämä kolmikko on vienyt vuonna 2014 alkaneella hybridiaikakaudella nimiinsä paitsi kaikki 121 GP-voittoa myös yhtä vaille kaikki paalupaikat. Felipe Massan paalupaikka Williamsilla vuoden 2014 Itävallan GP:ssä on ainoa poikkeus.


Maranellon sisäpiiristä hurja vihjaus: Lewis Hamilton vuoti itse tiedon Ferrari-tapaamisistaan

iltalehti 12:49 06.12

Voisiko Lewis Hamilton siirtyä Ferrarille? Tätä kysymystä on pohdittu F1-piireissä jo pidemmän aikaa. Aihe nousi taas esiin viime viikonloppuna ajetun Abu Dhabin GP:n alla, kun italialainen La Gazzetta dello Sport kertoi Hamiltonin tavanneen Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin kaksi kertaa tämän vuoden aikana. Mielipiteitä Hamiltonin mahdolliseen Ferrari-siirtoon liittyen kysyttiin Abu Dhabissa niin Charles Leclerciltä, Sebastian Vetteliltä, Mattia Binottolta, Toto Wolffilta kuin Hamiltonilta itseltäänkin.


2010-luku F1-sarjassa oli historiallinen, selvä muutos aiempaan – Lewis Hamilton dominoi tilastoja ylivoimaisesti, Kimi Räikkösen luvuissa radikaali ero

iltasanomat 11:37 06.12

2010-luku oli Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin. Erityisesti Hamiltonin.


2010-luku F1-sarjassa oli historiallinen, selvä muutos aiempaan – Lewis Hamilton dominoi tilastoja ylivoimaisesti, Kimi Räikkösen luvuissa radikaali ero

iltasanomat 11:37 06.12

2010-luku oli Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin. Erityisesti Hamiltonin.


F1-sarjan 2010-luvusta piirtyy synkkä kuva: isot veivät, muut vikisivät

iltalehti 14:25 05.12

Sunnuntaina Abu Dhabissa päättyi yksittäisen kauden lisäksi kokonainen F1-vuosikymmen. Kun kymmenen viime kauden F1-tilastot lyö yhteen, eteen piirtyy varsin synkkä kuva. Ykkösissä on vallinnut 2010-luvulla todellinen harvainvalta. Mestaruuden on saavuttanut vain kolme eri kuljettajaa – Lewis Hamilton, Nico Rosberg ja Sebastian Vettel – ja mestaruudet tulivat kahden eri tallin – Mercedeksen ja Red Bullin – autolla.


äiti karanteenissa Eduskunta ja Haula kertoo koronavirukseen kuolleista – väliaikaiseen toimintakieltoon –Oikeus – autossa jopa ”Niiden

Hot topics