Charles Leclerc salasi kielletyn tempun Ferrarilta – kertoi nokkelan syyn omavaltaisuudelleen

iltasanomat 22:57 14.01

Monacolaiskuljettaja kertoo Autosportin haastattelussa suhteestaan tallikaveriinsa Sebastian Vetteliin.


Charles Leclerciltä paljastus – Sebastian Vetteliltä välittävä ele nolon episodin jälkeen

MTV 10:29 29.11

F1-kauden päätösviikonlopun alla isoin puheenaihe on liittynyt Ferrari-kuskeihin Sebastian Vetteliin ja Charles Leclerciin, jotka kolaroivat keskenään Brasilian GP:ssä. Tapausta puitiin muun muassa Ferrarin kotimajassa Maranellossa. Leclercin mukaan kuljettajien välit ”ovat kunnossa”.


Charles Leclerciltä paljastus – Sebastian Vettel teki hienon eleen nolon episodin jälkeen

MTV 10:29 29.11

F1-kauden päätösviikonlopun alla isoin puheenaihe on liittynyt Ferrari-kuskeihin Sebastian Vetteliin ja Charles Leclerciin, jotka kolaroivat keskenään Brasilian GP:ssä. Tapausta puitiin muun muassa Ferrarin kotimajassa Maranellossa. Leclercin mukaan kuljettajien välit ”ovat kunnossa”.


Paalupaikan vallannut Valtteri Bottas huokui itseluottamusta – onnistui tempussa, jossa jokainen kärkimies haluaa onnistua: ”Sellaisia saa harvoin”

iltalehti 00:39 03.11

Valtteri Bottas saavutti USA:n GP:ssä kauden viidennen paalupaikkansa. Bottas otti kilpakumppaneiltaan luulot pois jo viimeisen 12-minuuttisen ensimmäisellä vedolla, joka oli koko porukan nopein. Ero Ferrarin Sebastian Vetteliin oli kuitenkin vain 0,012 sekuntia. Bottas ei parantanut toisella vedollaan, mutta ei parantanut Vettelkään. Red Bullin Max Verstappen ja Ferrarin Charles Leclerc kohentelivat hieman omia aikojaan, mutta eivät nousseet uhkaamaan Bottaksen ja Vettelin lähtöpaikkoja eturivissä.


Ferrari-tähti Charles Leclerc kertoi hilpeän tarinan Italian GP:n jälkimainingeista – taksikuskilla ei ollut hajuakaan siitä, kuka hänen autossaan istui

iltalehti 13:38 15.09

Charles Leclerc on sulattanut italialaisten sydämet viimeistään kahdella peräkkäisellä GP-voitollaan. Ferrarille viime kauden päätteeksi nostettu Charles Leclerc aloitti kauden 2019 tallin nimellisenä kakkoskuskina. Tallipäällikkö Mattia Binotto sanoi kauden alla suoraan, että mikäli vastaan tulisi 50–50-tilanne, jossa Ferrarin pitäisi asettua jommankumman kuljettajansa puolelle, valinta kohdistuisi Sebastian Vetteliin. Leclerc suhtautui Binotton lausuntoihin tyynesti ja sanoi, että on hänen tehtävänsä ajaa niin, että asetelma kääntyy toisin päin. Ja kun kaudesta on ajettu kaksi kolmasosaa, Leclerc on kuin onkin Ferrarin ykköskuljettaja – kaikilla mahdollisilla mittareilla. Leclerc on saavuttanut neljä paalupaikkaa, kaksi GP-voittoa ja yhteensä 182 pistettä. Vettelin vastaavat lukemat ovat yksi, nolla ja 169.


Käsittämätön toilailu aiheutti Sebastian Vettelille toisenkin rangaistuksen – jopa kilpailukielto on lähellä

iltalehti 21:18 08.09

Sebastian Vettelin tulee ajaa seuraavat kolme osakilpailua kieli keskellä suuta. Sunnuntaina ajettu Italian GP jätti varsin happaman maun Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettelin suuhun. Siinä missä tallikaveri Charles Leclerc sai juhlia Monzassa voittoa ensimmäisenä Ferrari-kuljettajana sitten Fernando Alonson (2010), italialaistallin ykköskuskina kauteen lähtenyt Vettel körötteli ruutulipulle sijalla 13. Leclerc nousi toisella peräkkäisellä voitollaan kuljettajien MM-sarjan neljännelle sijalle, 13 pisteen erolla viidentenä olevaan Vetteliin.


Sebastian Vetteliltä kysyttiin työnteosta Kimi Räikkösen kanssa Ferrarilla – vastaus sai toimittajat repeämään nauruun

iltalehti 19:09 05.09

Molemmat Ferrari-kuskit oli kutsuttu Italian GP:n torstaiseen lehdistötilaisuuteen. Ensin Charles Leclercilta kysyttiin, miten hän kuvailisi suhdettaan tallikaveri Sebastian Vetteliin. – Se on todella hyvä. Olemme löytäneet täydellisen tasapainon kilpailemisen ja yhteistyössä auton kehittämisen kanssa. Se on äärimmäisen tärkeää tiimikavereille, Leclerc aloitti.


otti CNNn haastattelussa poikkeukselliseen sääilmiöön tamperelaista kestovastustajaa keväille viimeiset vuodet

Hot topics