Saksalaistähti Johannes Vetter kertoi keihäsfinaalin jälkeen suuresta surustaan: äiti kuoli viime marraskuussa, taistellut masennusta vastaan

yle 00:08 07.10

Mitalin voittaminen nosti saksalaistähden tunteet pintaan.


Mitä Saksan keihästähdelle tapahtui? Olympiavoittajalta surkeaa räpellystä MM-karsinnassa – Röhler antoi selityksensä

MTV 07:07 06.10

Siinä missä Saksan Johannes Vetter kiskaisi keihäänheiton karsinnassa Dohan MM-kisoissa heti ensimmäisellään 89,35, maanmiehillä Andreas Hofmannilla ja Thomas Röhlerillä ei ollut mitään asiaa sunnuntain finaaliin. Surkeimmin meni Röhlerillä, joka jäi 23:nneksi tuloksella 79,23.


Kuva: Mahtikaaren kiskaissut Johannes Vetter kilpailee hirmuisella riskillä – vaikeudet alkoivat välittömästi karsinnan jälkeen: ”Kipuja ja tuskaa on”

iltalehti 17:51 05.10

Jalkamurheista kärsivä saksalainen ei käyttänyt karsinnassa mitään jalkatukea. Saksan Johannes Vetter kilpaili suurella riskillä keihäskarsinnassa, sillä nilkka- ja lähentäjälihas vammoista suven aikana kärsinyt mies ei käyttänyt mitään jalkatukea lauantaina. –?Kipua ja tuskaa on, mutta pystyin hallitsemaan sen. Hallittu riski, Vetter sanoi.


Hallitseva mestari Vetter kiskaisi keihäskarsinnassa ensimmäisellään yli 89 metriä nilkkavaivaisena – leikkaus odottaa ensi viikolla: "Tokiossa minun pitäisi olla kunnossa"

yle 17:24 05.10

Keihäänheittäjä Johannes Vetter antoi todellisen myrskyvaroituksen lauantain keihäskarsinnassa 89,35 metriä kantaneella kaarellaan. Antti Ruuskanen jäi ulos keihäsfinaalista.


Johannes Vetter räväytti heti hurjan heiton! Keihäsmiehet jahtaavat finaalipaikkaa, miten aituritähdet pärjäävät? IS seuraa MM-Dohan jännittävää suomalaispäivää

iltasanomat 16:38 05.10

Lauantai on suomalaisittain superpäivä Dohan MM-kisoissa. IS seuraa tapahtumia hetki hetkeltä tässä artikkelissa.


IL seuraa MM-kisoja livenä: Pahalta näyttää, Antti Ruuskanen! Saksalainen muskelimies Johannes Vetter kiskaisi heti upean kaaren

iltalehti 16:11 05.10

Iltalehti seuraa lauantain tapahtumia Dohan MM-kisoissa.


IL seuraa MM-kisoja livenä: Antti Ruuskasella isoja vaikeuksia heittonsa kanssa – saksalaistykki Johannes Vetter kiskaisi heti upean kaaren!

iltalehti 16:11 05.10

Iltalehti seuraa lauantain tapahtumia Dohan MM-kisoissa.


Keihäsmestarin mahtimuskelit vetävät suomalaistähdet nöyriksi: ”Nostaa rautaa kaksi kertaa enemmän kuin minä”

iltalehti 19:43 04.10

Johannes Vetterin lihakset ja vammakierre puhuttavat Dohassa. Saksalaisen keihäsmestarin Johannes Vetterin mahtimuskelit puhuttavat Dohassa. –?Ylivedossa hän vetää rautaa kaksi kertaa enemmän kuin minä. Vetter saa 160 ja minä 77 kiloa. On siinä vähän eroa, mutta keihäs painaa vain 800 grammaa, sanoo Suomen Oliver Helander.


Kuva: Jättilihaksillaan kehoaan rikkova keihästähti taas palasina – MM-suosikin kävelykin on outoa

iltalehti 22:06 03.10

Johannes Vetter käyttää jalassaan erityistä tukea. Keihästähti Johannes Vetter on taas palasina. Miehen vasempaan jalkaan, eli tukijalkaan, on tehty tanakka tuki nilkkavamman seurauksena. Heittäminen tuen kanssa ei ole optimaalista.


Johannes Vetter on hirmukunnossa MM-kisojen alla – kiskaisi yli 90 metrin keihäskaaren

yle 10:06 11.09

Vetter heitti yli 90 metrin keihäskaaren, tilastokärki Kirt ylsi viimeisellään lähes 89 metriin.


Saksan keihästähti Johannes Vetter hirmuiskussa – heitti yli 90 metriä!

iltasanomat 22:18 10.09

Johannes Vetter voitti Minskin keihäskisan 90,03 metrin heitolla.


Saksan keihästähti ilmoitti itsestään hirmutuloksella! 90 metrin raja rikkoutui hurjatasoisessa keihäskilpailussa

MTV 21:54 10.09

Johannes Vetter ilmoitti tiistaina hurjasta keihäskunnostaan, kun saksalainen heitti lukemille 90,03 yleisurheilun Eurooppa-Yhdysvallat-ottelussa Valko-Venäjän Minskissä.


Myrskyvaroitus! Keihäässä nähtiin hirmutuloksia MM-kisojen kynnyksellä – saksalaismestari kiskaisi yli 90 metrin

iltalehti 21:48 10.09

Hallitseva maailmanmestari Johannes Vetter on vireessä juuri MM-kisojen kynnyksellä. Vuoden 2017 maailmanmestari Johannes Vetter heitti Minskissä Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkuekilpailussa kauden parhaansa, 90,03. Vetter heitti 90 metriä rikki kisan kolmannella heitollaan. Saksalaisen muut heitot kantoivat 88,03, 87,68, 84,83 ja 88,31. Paljon kauemmaksi ei jäänyt Viron Magnus Kirt, jonka paras kaari ylsi lukemiin 88,91. Kirt ja Vetter olivat kisan ylivoimaisesti parhaat heittäjät. Kolmanneksi sijoittunut Edis Matusevi?ius heitti 83,54.


Myrskyvaroitus! Saksalaismestari kiskaisi keihään yli 90 metrin

iltalehti 21:48 10.09

Hallitseva maailmanmestari Johannes Vetter on vireessä juuri MM-kisojen kynnyksellä. Vuoden 2017 maailmanmestari Johannes Vetter heitti Minskissä Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkuekilpailussa kauden parhaansa, 90,03. Vetter heitti 90 metriä rikki kisan kolmannella heitollaan. Kilpailu on yhä kesken. Minskissä ei ole mukana suomalaisheittäjiä.


Mitä tapahtui Saksan keihästähdille? ”Kertoo sen, että Antti Ruuskasella on mahdollisuudet MM-mitaleille”

iltalehti 18:23 30.08

Johannes Vetter palasi Timanttiliigan kelvollisella 84 metrin kaarella, Thomas Röhlerin tilanne hämmentää. Saksan ykköspyssyt Johannes Vetter ja etenkin Thomas Röhler ovat ruosteessa. Sairauslomalta palannut Vetter heitti viime viikolla 89-metrisen, torstaina tuli 84,46 ja Zürichin Timanttiliigan nelospaikka.


Saksalaismestari antoi myrskyvaroituksen paluukilpailussaan! Keihäs lensi huippulukemiin

iltasanomat 23:53 23.08

Keihäänheiton puolustava maailmanmestari Johannes Vetter viskoi liki 90 metriä.


Saksan keihäsvalta horjuu? Johannes Vetter sivuun useiksi viikoiksi, samalla selvisi jo kolmannen saksalaisen huippuheittäjän loukkaantuminen – "Ei tule Suomeen"

yle 14:04 11.07

Saksan miesten keihäsmaajoukkueen kesä on vaikeuksien sävyttämä.


Mikä on Johannes Vetterin urheilulaji? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä!

iltalehti 15:39 26.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä maassa pelataan parhaillaan jalkapallon Afrikan mestaruusturnausta? 2) Kuinka monta suomalaiskiekkoilijaa varattiin tämän vuoden NHL-draftissa?


Maajoukkuekaveri lyttää uransa poskettomalla lihasmassalla tuhoavan keihäsmestarin: ”Hän ei tunne voivansa heittää pitkälle, ellei nosta penkistä päivittäin yli 200 kiloa”

iltalehti 07:25 24.06

Thomas Röhler lataa suorat sanat Johannes Vetteristä. Keihään olympiavoittaja Thomas Röhler, 27, lataa suorat sanat maajoukkuekaveristaan Johannes Vetteristä, 26. – Johannekselle tulee enemmän ja enemmän vammoja, vaikka hän ei ole vanha. Kun tulee paljon vammoja, yleensä tilanne ei ikääntymisen myötä parane, Röhler ilmoittaa.


ihan uusi kokemus Kalle Rovanperä jäi kesärenkailla Huippukuskin auto Näin leijonatähdet tiedä, mihin voi

Hot topics