Tragedia houkutteli laittomuuksiin: Kuolleen olympiavoittajan tietoja urkittiin Norjassa

iltalehti 10:43 19.08

Useat norjalaispoliisit ovat saaneet sakkoja viime kesänä traagisesti menehtyneen Skofterudin tapauksen urkkimisesta. Asiasta kertoo Bergensavisen. Vibeke Skofterud menehtyi viime vuoden heinäkuussa vesiskootterionnettomuudessa kaakkois-Norjassa. Skofterud oli menehtyessään 38-vuotias. Skofterudin traaginen menehtyminen järkytti laajalti hiihtomaailmaa. Norjalainen voitti hiihtourallaan viisi aikuisten arvokisamitalia, kaikki viestistä. Kultaa tuli Vancouverin olympialaisista 2010 sekä Oberstdorfin (2005) ja Oslon (2011) MM-kisoista. MM-hopeaa Skofterud voitti Val di Fiemmen laduilla 2003 ja -pronssia Sapporossa 2007. Hän lopetti hiihtouransa vuonna 2015.


Useille poliiseille sakkoja Norjan hiihtotähden kuolintapauksen urkinnasta – kaikki paitsi yksi tunnustanut teon

MTV 22:26 14.08

Useat poliisit ovat saaneet sakkoja viime kesänä vesiskootterionnettomuudessa menehtyneen Norjan hiihtotähti Vibeke Skofterudin kuolintapauksen tietojen urkinnasta, kertoo Bergensavisen.


Norjan hiihtotähden traagisesta kuolemasta kulunut vuosi – ystävältä hurja muisto olympiavoittajasta: "Hän vain nousi ylös ja repi olkapäänsä paikoilleen"

MTV 18:05 29.07

Hiihdon olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Vibeke Skofterudin kuolemasta on kulunut vuosi. Hänen ystävänsä muistelivat VG:lle edesmennyttä hiihtotähteä.


lentäjä väärän päätöksen naisen kimppuun –

Hot topics