Kuopion autopalo aiheutui todennäköisesti lapsen sytytinleikistä – tablettitietokoneen jäänteistä ei löytynyt vikaa tutkinnoissa

yle 15:57 11.12

Poliisi on päättänyt Kuopiossa marketin parkkipaikalla tapahtuneen autopalon tutkinnan.


Suosittu LOL-pallo on kääritty muoviin, jonka alla on toinen muovikääre – selvitimme, onko lelupakkausten muovilla vuoraamisessa mitään järkeä

yle 13:01 09.12

Euroopan komissio haluaa tiukentaa pakkausvaatimuksia.


Nyt on naurussa pitelemistä – F1 listasi kauden parhaat tiimiradiokeskustelut, Räikkönen edustaa vahvasti

iltalehti 22:47 05.12

Molemmat suomalaiset ylsivät 20 parhaan joukkoon. – Antakaa minulle uusi ratti, koska kytkimessä on jotain vikaa. Antakaa minulle uusi ratti, nyt! Tämä tilanne muistetaan päättyneeltä F1-kaudelta Monzassa. Kimi Räikkösellä oli paha ongelma Alfa Romeonsa kanssa.


F1-toimittaja vihjailee Alfa Romeon kaunistelleen totuutta: Kikkailiko Kimi Räikkönen kalenterinsa tyhjäksi Abu Dhabissa?

iltalehti 14:43 04.12

Kimi Räikkösen testipäivä Abu Dhabissa päättyi ennen aikojaan. Alfa Romeon Twitterissä tekemän tiedotuksen mukaan Räikkösen tiistaipäivä päättyi tekniseen vikaan. Vaikka vauhtia ei löytynyt, sveitsiläistalli kertoo olevansa tyytyväinen suomalaisen ajaman 93 kierroksen aikana saatuun dataan.


Valtteri Bottaksen nousu katkesi erikoiseen vikaan – FIA:n jumittanut järjestelmä vei palkintopallipaikan

MTV 17:38 01.12

Valtteri Bottaksen nousutaistelu viimeisestä lähtörivistä kohti palkintopallia jäi vajaaksi, vaikka Mercedes-kuski tavoitti Ferrarin Charles Leclercin aivan loppukierroksilla.


Valtteri Bottas nousu katkesi erikoiseen vikaan – FIA:n jumittanut järjestelmä vei palkintopallipaikan

MTV 17:38 01.12

Valtteri Bottaksen nousutaistelu viimeisestä lähtörivistä kohti palkintopallia jäi vajaaksi, vaikka Mercedes-kuski tavoitti Ferrarin Charles Leclercin aivan loppukierroksilla.


Matkustajakoneen moottori leimahti liekkeihin kesken lennon: ”Katsoin ulos ikkunasta ja siellä moottorista sinkosi tulipalloja”

iltasanomat 23:09 23.11

Matkustajat säikähtivät moottorivikaa Yhdysvalloista Filippiineille matkalla olleella lennolla.


Keski-Venäjän korkeapaine tuo auringon Suomeen – etelään luvassa pian mahtava ulkoilusää

iltasanomat 22:56 22.11

Sunnuntaista tulee hieno ulkoilupäivä, lauantaikin on kelvollinen eikä maanantaissakaan ole ei mitään vikaa.


LIVE: Bottaksen kisa päättyi tekniseen vikaan – keskeytys toi radalle turva-auton, jonka aikana Verstappen teki ylimääräisen varikkopysähdyksen

yle 18:33 17.11

Yle Urheilu seuraa hetki hetkeltä Brasilian F1-osakilpailua.


LIVE: Verstappen puolustaa tiukasti ykkössijaa turhautunutta Hamiltonia vastaan – Bottaksen kisa päättyi tekniseen vikaan

yle 18:33 17.11

Yle Urheilu seuraa hetki hetkeltä Brasilian F1-osakilpailua.


LIVE: Verstappen kärsi taas hitaamman auton törttöilystä Brasiliassa, mutta nousi ärsytettynä takaisin kärkeen – turhautunut Hamilton epäilee autossaan teknistä vikaa

yle 18:33 17.11

Yle Urheilu seuraa hetki hetkeltä Brasilian F1-osakilpailua.


Matti Mörttisen kolumni: Kansallisvaltioiden kulta-aika voi kariutua kansallisen itseriittoisuuden ylilyönteihin – brexit ei revikään rikki EU:ta vaan Britanniaa

yle 06:45 30.10

Euroopassa on jo jäätyneiden konfliktien alueita, joilla kananlihan salakuljetus käy pääelinkeinosta. Sitäkö tavoitellaan EU-erossa, kysyy Matti Mörttinen.


Junaliikenteessä myöhästymisiä Salon ja Paimion välillä – vikaa korjataan

yle 08:50 29.10

Häiriö rantaradan junaliikenteessä tuli ilmi tiistaina aamulla.


Telian asiakkaiden puhelimet lakkasivat toimimasta ulkomailla – taustalla kaksi erillistä vikaa

iltasanomat 23:32 28.10

Telian roaming-palvelu lakkasi maanantaina toimimasta kaikkialla ulkomailla.


Mihin katosivat Mikko Koskisen räpyläongelmat? Edmontonin kohentunut viisikkopeli tukee suomalaisvahtia – ”Alku ei merkitse mitään, jos lento katkeaa myöhemmin”

yle 11:30 27.10

Mikko Koskinen on osoittanut NHL:n alkukaudella, ettei miehen räpyläkädessä ole sittenkään mitään vikaa.


Karmaiseva pettymys! Esapekka Lappi joutui keskeyttämään tekniseen vikaan

yle 18:16 25.10

Citroenin Esapekka Lappi joutui jättämään avauspäivän kesken Katalonian MM-rallissa. Tilanteen voi katsoa kuvan videota klikkaamalla.


Kati uupui töissä pahasti ja pyysi esimieheltään apua, turhaan: Hälyttävät oireet iskivät

iltalehti 09:33 25.10

Ensin työterveyslääkäri ei löytänyt Katista mitään vikaa, mutta sitten hän joutui pitkälle sairauslomalle. Viime vuonna viestintäasiantuntija Kati, 32, tunsi nahoissaan, etteivät paukut enää riittäneet töissä. Hän ehdotti kerta toisensa jälkeen pomolleen, että hänen työkuormaansa kevennettäisiin. – Esimies sanoi joka kerta, että hyvinhän se on mennyt tähänkin asti, Kati kertoo tänään Perjantai-keskusteluohjelmassa esitettävässä lyhytdokumentissa Viimeinen burnout Annu Laineelle.


Päävalmentaja Kalle Kaskinen ei näe TPS:n viisikkopelaamisessa juurikaan vikaa – "En minä siellä näe niin paljon korjattavaa"

jatkoaika.com 18:01 20.10

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen sanoo, että joukkueen jääharjoittelussa keskitytään yksilöiden energian ja itseluottamuksen esiin tuomiseen. Viisikkopelaamisessa hän ei näe juurikaan ongelmia.


BB-talosta häädetty Mira ei kadu talon tapahtumia – tyly kommentti seksistä talossa: ”Sitten on jo jossain muussakin vikaa”

iltalehti 18:44 14.10

Mira joutui lähtemään BB-talosta kuudentena asukkaana. Mikään talossa tehty ei harmita naista – vaikka lahjuksia hän ei enää ottaisikaan vastaan. Kuusi viikkoa suljettuna häkkieläimenä. Se oli yksi tuntemuksista, joita raumalainen Mira koki, kun hissi vei naisen kuusi viikkoa sitten Helsingin Kalasatamaan rakennettuun Big Brother -taloon. Iltalehden BB-studion vieraaksi saapunut Mira kertoi, että vaikeinta talossa olemisessa oli nimenomaan se, että joutui pois ulkomaailmasta.


? useita isä ja sisko lähetti hallitukselle vastaus­ohjeet

Hot topics