Renny Harlinin Luukas-pojalta yllättävä päätös – opinnot jäihin ja Bulgariaan

iltalehti 21:04 03.08

Luokkakokous 3 -elokuvassa avustanut Luukas Mauritz jatkaa elokuvien tekemistä. Renny Harlin on uuden Luokkakokous 3 -elokuvan ohjaaja. Elokuvaa on kuvattu pitkin kesää ympäri Suomea. Elokuva on jatkoa Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakous 2 -Polttarit -elokuville. Elokuvassa seurataan jälleen Antin, Nipen ja Tuomaksen kommelluksia. Elokuvan taustajoukoissa on avustanut myös Harlinin Luukas-poika.


Kuningatarkilvan ratkaisumatkalla romahtaneen Hetviinan valmentajan katse jo tulevassa – ”Vuosi aikaa pohtia toisenlaisia ajotaktiikoita”

iltasanomat 14:34 03.08

Vaikka kuningatarkilpailu päättyi Hetviinalla pettymykseen, suursuosikin valmentaja antoi tunnustuksen koville kilpasiskoille.


Prinssi Harryn värikäs naishistoria – mitä ex-tyttöystäville kuuluu nyt?

iltalehti 10:28 03.08

Prinssi Harryllä on takanaan värikäs historia naisrintamalla. Prinssi Harry on tätä onnellisesti naimisissa herttuatar Meghanin kanssa, mutta ennen suhdettaan nykyisen vaimonsa kanssa Harryllä on ollut varsin värikäs naishistoria. The Sun kokosi yhteen raikuliprinssinäkin tunnetun Harryn ex-tyttöystävät ja selvitti, mitä heille kuuluu nykyään.


Pekka Rinne joutui väistymään kymmenen vuoden jälkeen – Juuse Saros ei onnistunut torjumaan voittoa: "Se oli erittäin suora ja rehellinen keskustelu"

MTV 07:13 03.08

Pekka Rinteen kymmenen vuoden putki Nashville Predatorsin pudotuspelien aloittavana maalivahtina tyssäsi viime yönä, kun käskyn maalin suulle sai nuorempi suomalaiskollega Juuse Saros.


OkCupid-treffipalvelussa oli vakava tietoturvariski – yksityisyyttä on nyt parannettu

stara 07:00 03.08

Nettitreffailuun tarkoitettu OkCupid -palvelu on hieman laajempi palvelu kumppania etsiville.


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 03.08

Nettitreffailuun tarkoitettu OkCupid -palvelu on hieman laajempi palvelu kumppania etsiville.


Ilmiömäinen Joonas Korpisalo pani NHL:n hirmutykistön polvilleen – Colorado teki voittomaalin alle 0,1 sekuntia ennen loppua

iltasanomat 05:55 03.08

Suomalaismaalivahti nollasi Toronton.


Ilmiömäinen Joonas Korpisalo pani NHL:n hirmutykistön polvilleen!

iltasanomat 05:55 03.08

Suomalaismaalivahti nollasi Toronton.


Pekka Rinteen huima 10 vuoden putki katkesi – Nashvillen kiri jäi vajaaksi

iltasanomat 23:57 02.08

Juuse Saros katkaisi Pekka Rinteen pudotuspeliputken Nashvillen maalilla.


Juuse Saros näki painajaisia, Pekka Rinteellä outo kohtalo

iltalehti 22:27 02.08

Nasville Predatorsin maalivahdeilla on meneillään erikoinen päivä. Pekka Rinne oli aloittanut Predatorsin 89 edellistä playoff-ottelua, mutta Arizona Coyotesia vastaan maalille komennettiin Juuse Saros. Rinne koki kakkosmaalivahin roolin pudotuspeleissä ensimmäistä kertaa 10 vuoteen. Avauserästä tuli ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä aloittavana maalivahtina olleelle Sarokselle painajainen.


Pekka Rinteen pitkä putki katkeaa ? Juuse Saros aloittaa Predatorsin maalilla pudotuspelien avausottelussa

jatkoaika.com 20:49 02.08

Juuse Saros on Nashville Predatorsin maalilla NHL:n pudotuspelien sijoituskierroksen avausottelussa, twiittaa The Athleticin toimittaja Adam Vingan.


Jasmine oli matkalla uudenvuoden juhliin Leville, kun yhtäkkiä rysähti – nuori nainen kertoo nyt, miten selvisi turmasta, joka vei ystävän ja terveyden

MTV 18:20 01.08

Parakeihäänheittäjän elämä muuttui totaalisesti 18-vuotiaana. Positiivinen elämänasenne on pitänyt naisen kiinni hyvässä elämässä.


Korona-asian­tuntijoilta tärkeä viesti lomalta koti­maahan palaaville matkailijoille: ”Näin vältetään viruksen leviäminen”

iltasanomat 08:00 01.08

HUSin apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalaisen mukaan tarpeetonta matkustamista pitäisi välttää ylipäätään.


Podcast: TPS ja Jonatan Johansson toimivat vastuuttomasti, jos valmentaja ei jää koronakaranteeniin – KuPS panee HJK:n koville kärkipelissä

iltasanomat 18:52 31.07

Pallokerhossa keskustellaan TPS:n valmentajavaihdosta, RoPSin nykytilasta sekä viikonlopun kärkipelistä HJK–KuPS.


Syöpäuutinen järkyttää kiekkokansaa: Ville Peltonen puhui Antti Törmäsen kanssa diagnoosin jälkeen – Curt Lindströmiltä tunteikkaita sanoja

iltasanomat 18:33 31.07

Antti Törmänen sairastui syöpään. Uutinen on ollut kova pala monelle kiekkoihmiselle.


Tanska muutti suositustaan: Maski mukaan joukko­liikennettä käyttäville

iltasanomat 16:50 31.07

Maan viranomaiset ovat jo aiemmin suositelleet maskia tilanteissa, joissa etäisyyksien pitäminen ei onnistu.


Kasperi Hulkkonen, 23, astuu sotilaan saappaisiin – tiedekeskus Muisti tuo tarinat jälkipolville

yle 11:30 31.07

Sodan ja rauhan tiedekeskus Muisti avautuu ensi keväänä Mikkelin Päämajatalossa. Muistiin tulevia tarinoita on kuvattu tänä kesänä Mikkelissä.


Mies myi verkkosivun osoitteen 10 000 dollarilla – tajusi seuraavana päivänä, että olisi voinut saada järisyttävän paljon enemmän

iltalehti 11:05 31.07

Nettisivujen nimioikeuksia hallinnoinut mies sai lukea yllättävän tiedon kauppansa jälkeisenä päivänä. NFL-seura Washington Redskinsin taannoinen nimenmuutos johti siihen, että seuran oli muutettava myös omien nettisivujensa nimeä. Seuran nimenvaihdosprosessi saikin nashvilleläisen Cal Spearsin mielenkiintoiseen tilanteeseen.


Mies myi verkkosivun osoitteen 10 000 dollarilla – tajusi seuraavan päivänä, että olisi voinut saada järisyttävän paljon enemmän

iltalehti 11:05 31.07

Nettisivujen nimioikeuksia hallinnoinut mies sai lukea yllättävän tiedon kauppansa jälkeisenä päivänä. NFL-seura Washington Redskinsin taannoinen nimenmuutos johti siihen, että seuran oli muutettava myös omien nettisivujensa nimeä. Seuran nimenvaihdosprosessi saikin nashvilleläisen Cal Spearsin mielenkiintoiseen tilanteeseen.


Juuse Saros ja Pekka Rinne torjuivat kaiken - Antti Raannalle lurahti helposti

iltalehti 09:40 31.07

NHL:n harjoitusottelut jatkuivat. NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä harjoituspelejä kuuden joukkueen voimin. Nashville Predatorsin luukulla torjuntavastuun jakaneet Juuse Saros ja Pekka Rinne olivat virheettömiä Dallas Starsia vastaan, joka kaatui 2-0.


Hot topics