Sami Haapakoski palaa Vimpeli-vuosiensa jälkeen Pattijoelle

yle 13:22 22.10

Vimpelin Vetoa edustanut Sami Haapakoski palaa Pattijoen Urheilijoihin.


Kouvola katkaisi Vimpelin mitaliputken miesten Superpesiksessä

iltasanomat 16:43 14.09

Kouvola kellisti Vimpelin otteluvoitoin 2–0.


Kouvola teki temput – Vimpelin mitaliputki katkesi miesten Superpesiksessä

MTV 16:41 14.09

Kouvolan Pallonlyöjät on voittanut pronssia pesäpallon miesten Superpesiksessä.


Perinteinen kalkkiuuni hohkaa tuhannessa asteessa ja tuottaa 60 000 kiloa kalkkia – Vimpelissä vaalitaan jo lähes kadonnutta käsityötaitoa

yle 09:01 01.09

Tulta ruokitaan kalkkiuunissa Vimpelin Hallapurolla yötä päivää viikon ajan.


Hallitseva mestari Joensuu lähetti Vimpelin pronssiotteluihin

yle 19:57 31.08

Mestaruutta puolustava joensuulaisseura on voittanut pudotuspeleissä peräkkäin jo 17 ottelua.


Superpesiksen ensimmäinen finalisti selvillä – Vimpeli tylysti pronssiotteluun: "Melkoinen vääntö nähtiin"

MTV 19:53 31.08

Miesten Superpesiksen mestaruutta puolustava Joensuun Maila varmisti seuran seitsemännen peräkkäisen SM-mitalin lyömällä välierissä runkosarjan voittaneen Vimpelin Vedon. Veto antautui kotiedustaan huolimatta edelliskauden tapaan suoraan otteluvoitoin 0–3.


Joensuu eteni miesten pesisfinaaleihin – Vimpeli kaatui suoraan kolmessa ottelussa

iltalehti 19:19 31.08

Vimpelin Veto ja Joensuun Maila kohtasivat lauantaina miesten Superpesiksen kolmannessa välieräottelussa, jonka JoMa voitti jännittävien vaiheiden jälkeen vasta kotiutuslyöntikilpailussa. Hallitseva Suomen mestari JoMa lähti Vimpelin Saarikentällä pelattuun otteluun hakemaan toista peräkkäistä finaalipaikkaansa johdettuaan sarjaa kahden ensimmäisen ottelun jälkeen 2–0. Ottelu alkoikin vieraiden kannalta mallikkaasti, kun Juha Niemi kotiutti heti ensimmäisessä sisävuorossa Henri Litmasen. Niemen kotiutus jäi myös avausjakson voittojuoksuksi, kun Vimpeli ei saanut neljässä ensimmäisessä vuorossa sisäpeliään rullaamaan. Aleksi Rautiainen sinetöi JoMan 2–0-jaksovoiton kotiuttamalla Tuomas Jussilan viimeisen aloittavalla.


Superpesiksen välieräottelu alkoi ikävällä tavalla - ambulanssi kiidätti järjestyksenvalvojan sairaalaan

iltalehti 16:25 31.08

Superpesiksen välierän alla tapahtui sairaskohtaus. Vimpelin Saarikentän stadionille jouduttiin hälyttämään ambulanssi, kun stadionilla työskennellyt järjestyksenvalvoja sai sairauskohtauksen. Ensiapua saatuaan nainen kuljetettiin jatkohoitoa varten sairaalaan.


Superpesiksen välieräottelu alkoi ikävällä tavalla - ambulanssi kiidätti järjestysmiehen sairaalaan

iltalehti 16:25 31.08

Superpesiksen välierän alla tapahtui sairaskohtaus. Vimpelin Saarikentän stadionille jouduttiin hälyttämään ambulanssi, kun stadionilla työskennellyt järjestysmies sai sairauskohtauksen. Ensiapua saatuaan mies kuljetettiin jatkohoitoa varten sairaalaan.


Runkosarjavoittaja Veto jäätymässä välierissä, Joensuu voiton päässä loppuotteluista

yle 06:47 30.08

Joensuu voi marssia finaaliin lauantaina Vimpelissä.


JoMa on voiton päässä Superpesiksen finaalipaikasta! Vimpelin loppukiri ei riittänyt tehokasta sisäpeliä ja mörssäreitä vastaan

iltalehti 20:38 29.08

Joensuun Maila on voiton päässä finaalipaikasta. JoMa ei jättänyt jossiteltavaa, kun joukkue kohtasi kotonaan Superpesiksen toisessa välieräottelussa Vimpelin Vedon. Isännät ottivat 2-0 (6-1, 5-4) -voiton ja toisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Loppuotteluun vaaditaan kolme voittoa. Kotijoukkueen suuri onnistuja oli Henri Litmanen (kärkilyönnit 7/9), joka löi kunnarin lisäksi yhden tavallisen ja toi kolme juoksua. Lyöjäjokerit Aleksi Rautiainen ja Juha Niemi kotiuttivat torstaina kolmesti. Avausjaksoa ratkaisemassa ollut Lauri Kivinen löi 1+2 ja toi yhden.


Joensuun Maila voiton päässä Superpesiksen finaaleista

iltasanomat 20:26 29.08

JoMa voitti Vimpelin toisessa välieräottelussa.


Superpesiksen välierät alkoivat hurjalla trillerillä! Toisella jaksolla taottiin kunnareita ja palloa Savonjokeen – JoMa voittoon vasta kotiutuslyönneillä

iltalehti 20:11 27.08

Pelissä riitti dramaattisia käänteitä. Superpesiksen välierät potkaistiin käyntiin tiistaina, kun Vimpelin Veto aloitti sarjan kotikentällään Joensuun Mailaa vastaan. Ottelu ratkesi vasta kotiutuslyöntikilpailussa, kun JoMa otti 2-1k -voiton (2-4, 9-5, 1-1, 3-1). JoMan sankareiksi nousivat Juha Puhtimäki (1+2 lyötyä, 3 tuotua, kärkilyönnit 8/10) ja Konsta Kettunen (1+2 /1, 4/6), jotka takasivat joukkueelleen toisen jakson voiton. Molemmat tykittivät pallon kakkospuolelta Savonjokeen kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti. Tilanne muuttui kahden vuoroparin aikana 3-3:sta 4-9:ään.


Superpesiksen välierissä etenijöiden taisto – viime kauden mitalisti kannatteli joukkuetta, kun kentältä puuttui kolmannes pelaajista: ”Huomasin, että eihän tämä olekaan vaikeaa”

iltalehti 17:54 27.08

Tommi Mäentaustan mukaan KPL ei ole näyttänyt vielä todellista iskukykyään. Miesten Superpesiksen välierät alkoivat tiistaina, sillä Vimpelin Veto pelaa parhaillaan avausottelussa hallitsevaa mestaria, Joensuun Mailaa vastaan. Keskiviikkona vauhtiin pääsevät Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät. Jälkimmäisestä sarjasta ei puutu vauhtia, sillä tämän kauden etenijätilaston kärkiviisikossa oli kolme Jymyn pelaajaa. Etenijäkuninkuuden vei Joni Rytkönen, joka toi 71 juoksua. Niilo Piiponniemi (60) oli kolmas, Niko Korhonen neljäs (56).


Höntsäjääkiekko vei etenijämestarin syöksyt – Teemu Isoketo toipui yllättävän nopeasti: ”Eräs fysioterapeuttikin sanoi, etten varmasti pelaa tällä kaudella”

iltalehti 19:38 21.08

Vimpelin Vedon leirissä huokaistiin helpotuksesta kun joukkueen etenijäosaston kulmakivi Teemu Isoketo toipui käsileikkauksestaan odotettua nopeammin. Vedon Teemu Isoketo, 32, sanoo olevansa itsekin hieman yllättänyt nopeasta toipumisesta, sillä vasemman olkapään jännevamma operoitiin vain reilut kolme kuukautta sitten. – ?Kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Vasemman olkapääni jänne oli kiinnityskohdastaan irronnut, ja se kiinnitettiin takaisin leikkauksessa. Operaation jälkeen toipumisennuste oli 3– 9 kuukautta, mutta onneksi nyt mennään minimipäässä.


Suosikit jyräsivät Superpesiksen välieriin - kaikki sarjat katkesivat suoraan 3-0

iltalehti 20:39 20.08

Miesten Superpesiksen välieräpaikat olivat katkolla tiistai-illan ottelukierroksella. Ennakkosuosikkeina ja kotiedulla puolivälieriin lähteneet Vimpeli, Sotkamo, Kouvola ja Joensuu johtivat ottelusarjojaan 2-0, ja jokainen onnistui ottamaan ratkaisevan kolmannen voiton. Runkosarjan voittanut Vimpelin Veto sinetöi välieräpaikkansa 2-0 (5-2, 6-2) -voitolla Kiteen Pallosta. Perttu Ruuska löi voittajien juoksuista viisi ja ja Teemu Isoketo toi neljä.


Vimpeli valloitti runkosarjan miesten Superpesiksessä – tässä ovat puolivälieräparit

iltasanomat 21:30 13.08

Miesten Superpesiksen puolivälierät alkavat perjantaina.


Vimpeli valloitti runkosarjan miesten Superpesiksessä – puolivälieräparit selvillä

yle 20:52 13.08

Vimpeli on voittanut tämän kauden miesten Superpesiksen runkosarjan. Vimpeli keräsi 30 ottelussa 74 pistettä.


Enemmän käsidesiä ja vähemmän työpäiviä – näillä eväillä Sami Haapakoski tähtää viidenteen pesäpallomestaruuteensa

yle 15:07 12.08

Vimpelin Vedon kapteeni haluaa vaihteeksi olla täydessä iskussa kauden ratkaisuhetkillä.


SiiPen pesishuuma haihtui, Kempele kiusasi Sotkamoa

yle 21:48 08.08

Miesten Superpesis-kierroksella voittoihin ylsivät Imatra, Hyvinkää, Vimpeli ja Sotkamo.


kolme palestiinalaista – toisenkin tragedian

Hot topics