Prinssi Andrew’n ja Epsteinin seksiskandaalista avautuneelta Virginia Giuffrelta pysäyttävä julkaisu: ”Jos minulle tapahtuu jotain...”

iltalehti 22:46 11.12

Kohu prinssi Andrew’n ja hänen edesmenneen ystävänsä Jeffrey Espteinin seksiskandaalin ympärillä jatkuu. Seksiskandaali prinssi Andrew’n ympärillä velloo entistä hurjempana. Prinssiä ja vankeudessa itsemurhan tehnyttä Jeffrey Epsteinia seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Giuffre, 36, – tapahtuma-aikaan 2000-luvun alussa Roberts – on huolissaan omastaan ja perheensä turvallisuudesta. Hänen Twitter-kirjoituksensa kertoo karua kieltä. – Teen täten julkisesti tiettäväksi, että en ole millään muotoa itsetuhoinen. Olen kertonut terapeutilleni ja lääkärilleni – jos minulle tapahtuu jotain – että älkää perheeni tähden antako asian jäädä siihen ja auttakaa minua suojelemaan heitä. Liian moni paha ihminen haluaa nähdä minut vaiennettuna.


Valkopäämerikotka lensi verotoimiston ikkunasta sisään – selvisi vahingoittumattomana

stara 18:40 10.12

Vakuutuasyhtiön työntekijät ovat kuvanneet Yhdysvaltojen Virginia Beachilla erikoisen näyn töihin


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 10.12

Vakuutuasyhtiön työntekijät ovat kuvanneet Yhdysvaltojen Virginia Beachilla erikoisen näyn töihin


Yhdysvaltojen laivasto teki kaikkien aikojen kalleimman ostoksensa: 9 super­sukellus­venettä – voivat olla veden alla kuukausia

iltasanomat 19:59 05.12

Tilatut sukellusveneet ovat uusin versio Virginia-luokan ydinsukellusveneistä.


Brittihovi kieltää jyrkästi prinssi Andrew’n väitetyt seksiaktit alaikäisen kanssa

iltalehti 14:57 03.12

Buckinghamin palatsi antoi tiedotteen Virginia Giuffren maanantaisen televisiohaastattelun jälkeen. Britannian raikulipoika prinssi Andrew, 59, on sotkeentunut elämänsä isoimpaan skandaaliin, johon liittyy nippu alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttösyytteitä ja monimiljonääri Jeffrey Epstein. Epstein kuoli elokuussa vankiselliinsä, mutta ehti saada syytteet useiden alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rikostutkinnassa on Epsteinin lähipiiriä, johon myös Andrew kuului.


Kehonkielen asiantuntijalta jämäkkä arvio prinssi Andrew’ta syyttävän naisen tv-esiintymisestä: ”Kyyneleet olivat aitoja”

iltasanomat 10:51 03.12

Prinssi Andrew’ta syyttävä Virginia Giuffre kertoi oman näkemyksensä hänen ja prinssin väleistä BBC:n haastattelussa.


Prinssi Andrew'ta syyttävältä naiselta rajuja väitteitä: "Ette saa hyväksyä sitä, mitä minulle tehtiin"

mtv 09:58 03.12

Prinssi Andrew'ta seksirikoksista syyttävän Virginia Giuffren haastattelu esitetään BBC:llä maanantai-iltana 2. joulukuuta.


Mitä prinssi Andrew’n ja häntä syyttävän naisen välillä todella tapahtui? Näin heidän kertomukset eroavat toisistaan

iltasanomat 09:46 03.12

Prinssi Andrew’n ja häntä seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren kertomukset eroavat monin paikoin toisistaan.


Brittihovi valmistautuu jättikohun seuraavaan aaltoon – tänään kuullaan prinssi Andrew'ta seksirikoksista syyttävän naisen kanta: "Toinen meistä kertoo totuuden"

mtv 12:33 02.12

Prinssi Andrew'ta seksirikoksista syyttävän Virginia Giuffren haastattelu esitetään BBC:llä maanantai-iltana 2. joulukuuta.


Hovin pelko kävi toteen - katso video haastattelusta, jossa nainen syyttää prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta: ”Hän tietää, mitä tapahtui”

iltalehti 10:35 29.11

Prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren BBC-haastattelu lähetetään ensi viikolla, mutta jo ensimmäinen klippi siitä on hyytävä. BBC on julkaissut ensimmäisen klipin Virginia Giuffren haastattelusta. Video on kuvattu ennen prinssi Andrew’n paljon julkisuutta saanutta BBC-haastattelua, jota kuvattiin jopa katastrofaaliseksi. – Hän (prinssi Andrew) tietää, mitä tapahtui ja minä tiedän, mitä tapahtui. Ja vain yksi meistä kertoo totuutta, Giuffre sanoo klipissä.


Ensimmäinen video pelätystä haastattelusta julki: prinssi Andrew’hun yhdistetty nainen kertoo oman versionsa tapahtumista – ”Se oli pelottavaa aikaa”

iltasanomat 08:41 29.11

Prinssi Andrew’ta syytellyt Virginia Giuffre kertoo maanantaina Britanniassa esitettävässä BBC:n haastattelussa oman näkemyksensä siitä, mitä tapahtui vuonna 2001.


Britannian prinssi Andrew vetäytyy tehtävistään toistaiseksi

yle 20:01 20.11

Prinssin ympärille kehkeytyi kohu, kun Virginia Giuffre alkoi syyttää tätä ja yhdysvaltalaismiljonääri Jeffrey Epsteinia seksuaalirikoksista.


Prinssi Andrew’n tukala ahdinko syvenee: seksiskandaalin nostattanut nainen paljasti BBC:lle oman versionsa tapahtumista – kanavan päätös raivostuttaa

iltasanomat 13:34 19.11

Virginia Giuffre on väittänyt, että hänet pakotettiin harrastamaan seksiä prinssi Andrew’n kanssa vain 17-vuotiaana. Nyt hän on toistanut väitteet BBC:n haastattelussa, jota tosin ei ole vielä nähty tv:ssä.


Prinssi Andrew’n haastattelusta nousi valtava myrsky – nyt julkisuuteen tihkuu toinen toistaan kyseenlaisempia kuvia ja videoita

iltasanomat 14:13 18.11

Viime lauantaina BBC:llä esitettiin sensaatiomainen televisiohaastattelu, jossa prinssi Andrew puhui yhteyksistään Jeffrey Epsteiniin ja kiisti jyrkästi väitteet siitä, että olisi harrastanut seksiä teini-ikäisen Virginia Giuffren kanssa 18 vuotta sitten.


Prinssi Andrew’n haastattelusta nousi valtava myrsky – nyt julkisuuteen tihkuu toinen toistaan kyseenalaisempia kuvia ja videoita

iltasanomat 14:13 18.11

Viime lauantaina BBC:llä esitettiin sensaatiomainen televisiohaastattelu, jossa prinssi Andrew puhui yhteyksistään Jeffrey Epsteiniin ja kiisti jyrkästi väitteet siitä, että olisi harrastanut seksiä teini-ikäisen Virginia Giuffren kanssa 18 vuotta sitten.


Ariana Grande kärsinyt jo kolme viikkoa pahoista kivuista esiintyessään – varoittaa mahdollisista peruutuksista

iltalehti 13:39 17.11

Maailmankiertueella oleva laulajatähti kertoo sairastaneensa jo pitkään ja haluaa nyt selvittää, mikä kropassa on vialla. Laulaja Ariana Grande on parhaillaan maailmankiertueella. 26-vuotias Grande toi Sweetener World Tour -kiertueensa myös Suomeen, kun esiintyi Hartwall-areenalla lokakuun alussa. Perjantaina Grande esiintyi Charlottesvillessä Virginiassa. Lauantaina hän julkaisi Instagram-tarinassaan postauksia, joilla kertoo ikävästä käänteestä terveydentilassaan.


Hollywood-tähti Virginia Leith on kuollut - muistetaan suhteistaan Sinatraan, Brandoon ja Deaniin

iltalehti 11:48 13.11

Näyttelijä Virginia Leith on kuollut 94-vuotiaana. Kuoleman vahvistaa Virginia Leithin perheen tiedottaja Hollywood Reporter -lehdelle. Leith kuoli lyhyen sairastelun jälkeen kotonaan Palm Springsissä 4. marraskuuta. Elokuvadebyyttinsä nainen teki Stanley Kubrikin ensimmäisessä elokuvassa Fear and Desire vuonna 1953. Leithin tunnetuin rooli oli vuoden 1962 scifi-elokuvassa The Brain That Wouldn’t Die. Siinä hän näytteli kehosta irrotettua päätä.


Trumpin autosaattueelle keskisormea heiluttanut ja työnsä menettänyt nainen otti vaalivoiton Virginiassa – vastuualueena Trumpin golfkenttä

iltasanomat 22:18 06.11

Demokraatti Juli Briskman voitti piirikuntansa vaalissa republikaaniedustajan.


Ilman Hallia kakkukahveilta sumokehään orvoista eikä täyttää 95 väliä – tulvavaroitus

Hot topics