HIFK-hyökkääjä iski upean hattutempun – video: hassutti puolustajan röyhkeällä kiekonriistollaan

iltalehti 20:11 25.01

Michael Keränen oli lauantaina hurjalla maalipäällä. SM-liigassa pelattiin lauantaina erityinen kierros, sillä seitsemästä ottelusta kaksi tahkottiin Tallinnassa. Ensimmäisessä Viron pelissä Ilves kukisti SaiPan 4–1. Tamperelaiset sinetöivät voittonsa kolmannessa erässä, kun Jasse Ikonen antoi namupassin Eemeli Suomelle. Ilveksen paras pistemies lapioi kiekon suoraan syötöstä maaliin. Teemu Rautiainen teki neljännen osuman tyhjään maaliin.


Taas yllätysputoaminen Australian avoimissa: maailmantilaston kakkonen Pliskova putosi kolmannella kierroksella

yle 07:56 25.01

Viron Anett Kontaveit jatkaa loistavaa turnaustaan: nyt hän kukisti turnauksessa kuudenneksi sijoitetun Belinda Bencicin.


Montako kaljaa ammattilaiskiekkoilija saa ottaa viikonlopun pelireissulla Tallinnassa? ”Heille ei ole tehty omatunnon ohitusleikkausta”

iltalehti 18:40 24.01

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä ja kapteeni Eemeli Suomi kertovat, millaiset ovat joukkueen käyttäytymissäännöt Viron-matkalla. Viikonloppukeikka syntiseen Tallinnaan poikaporukalla. Siinä on ainekset, joista voi todeta, ettei nyt vaan sattuisi mitään.


Viron media noteerasi Putouksen Urmas Viilunk -hahmon – hehkuttavat sen aitoutta

mtv 14:25 22.01

Putouksen sketsihahmo nousi otsikoihin Virossa. 


Viron media noteerasi Putous-hahmo Urmas Viilungin – hehkuttavat sen aitoutta

mtv 14:25 22.01

Putouksen sketsihahmo nousi otsikoihin Virossa. 


Kimpassa: Kalle ja Riina-Maija Palanderilla eri näkemys elämän prioriteeteista – ”En voi ymmärtää, että eläimet ohittavat ihmisen”

iltalehti 05:36 20.01

Kalle Palander arvostelee illan Kimpassa-jaksossa avoimesti vaimonsa eläinrakkautta. Ex-alppinisti Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija avaavat illan Kimpassa-ohjelmassa Viron-kartanonsa ovet muusikko Mikko Kuustoselle ja hänen puolisolleen Hanna Brotherukselle. Puheliaan pariskunnan arjen työnjako on selkeä: Riinis hoitaa perheen, eläimet ja lapset, Kalle kaiken muun.


Lentopalloon suunnitellaan mullistavaa uudistusta – "En tyrmää ainakaan suoralta kädeltä"

MTV 22:31 19.01

Lentopalloliitto ja Mestaruusliigan seurat lähtevät selvittämään Viron ja Latvian kanssa yhteisen miesten Baltian liigan perustamista. Mestaruusliigaseurat päättivät asiasta sunnuntaina Tampereella pitämässään kokouksessa.


Lentopalloliitto suunnittelee miesten Mestaruusliigan lopettamista – kehitteillä uusi "Baltian liiga" Viron ja Latvian kanssa

yle 18:51 19.01

Liiton toimitusjohtajan mukaan Mestaruusliigan lopettamista ja Baltian liigan perustamista on suunniteltu, koska kansainväliset ottelut lisäävät kiinnostusta lajille.


Danske Bankin rahanpesututkinta laajeni lähes 2 miljardilla Virossa

yle 13:25 16.01

Pankin Viron-yksikkö nousi otsikoihin vuonna 2018, kun sen kautta oli tehty suuri määrä epäilyttäviä rahasiirtoja.


Kimpassa: Riina-Maija Palander katkaisi Kallen välit norjalaiseen tyttäreensä – ”Olin ehdoton”

iltalehti 11:51 16.01

Kalle ja Riina-Maija Palander kertovat ensi viikon Kimpassa-ohjelmassa, miksi yhteydenpito norjalaiseen Mathildeen loppui. Ex-alppinisti Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija avaavat ensi maanantain Kimpassa-ohjelmassa Viron-kartanonsa ovet muusikko Mikko Kuustoselle ja hänen puolisolleen Hanna Brotherukselle. Taas puhutaan tuttuun tapaan parisuhteista – ja elämästä.


Huuhkajien EM-kenraalin alkamisaika varmistui

MTV 21:28 15.01

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa viimeisessä ottelussaan ennen EM-lopputurnausta Viron Ratinan stadionilla Tampereella sunnuntaina 7.6. kello 16 alkaen. Alkamisaika on nyt varmistunut.


Viron sisäministeri kutsui Sanna Marinia myyjätyttöseksi – nyt tallinnalainen myyjä Ekaterina, 33, kertoo miksi myyjän ammatista on pääministerille hyötyä

iltasanomat 20:30 10.01

IS kysyi tallinnalaisilta, millaista työkokemusta pääministerillä saisi olla.


Ilmastonmuutos ja maiden välinen yhteistyö nousivat keskiöön Marinin ja Rataksen tapaamisessa

yle 17:48 10.01

Viron sisäministerin myyjätyttöpuheista syntyneestä kohusta pääministerit eivät keskustelleet.


Sanna Marin tapasi Viron pääministerin: Suomen ja Viron yhteistyötä halutaan tiivistää –?tytöttelyskandaali loppuun käsitelty

iltasanomat 17:23 10.01

Suomen ja Viron pääministerit haluavat tiivistää edelleen Suomen ja Viron yhteistyötä muun muassa digitalisaation ja energia-asioiden tiimoilta.


Sanna Marin tapasi Viron pääministerin: Suomen ja Viron yhteistyötä halutaan tiivistää –?esillä muun muassa digitalisaatio ja energia-asiat

iltasanomat 16:23 10.01

Pääministeri Sanna Marin (sd.) ja Viron pääministeri Jüri Ratas haluavat tiivistää edelleen Suomen ja Viron läheisiä suhteita.


Suora lähetys tiedotustilaisuudesta juuri nyt: Sanna Marin tapasi Viron pääministerin

iltasanomat 15:29 10.01

Asialista oli muhkea, mutta tärkeintä oli pääministerien tutustuminen toisiinsa.


Myyjätytöksi Virossa haukuttu Sanna Marin saapuu tänään Tallinnaan – kaupunkilaisten terveiset Suomen pääministerille: "Hienoa, että tavallisesta taustasta voi nousta huipulle!"

yle 06:10 10.01

Sanna Marin tuskin ottaa sisäministeri Mart Helmen kohuttuja kommentteja puheeksi Viron-vierailunsa aikana.


Sanna Marin tapaa tänään Viron pääministeri Jüri Rataksen – seuraa suorana kello 15.30

iltasanomat 03:15 10.01

Asialista on muhkea, mutta tärkeintä on pääministerien tutustuminen toisiinsa.


190 000 ihmisellä pelkästään muitakin kuin vain pimentoon – tehokkaammin – tarttuu

Hot topics