Liiga-kierros: Virtasen TPS näyttää Virtasen JYPiltä, Helsinkiin matkaa aivan miehoton Ilves

jatkoaika.com 08:05 05.12

Itsenäisyyspäivän sisältävä pitkä viikonloppu on torstaina toivon lisäksi liigapelejä täynnä.


Kriisi-TPS äityi hirmukiriin – päätöserä 5–0, kolme maalia viimeisellä kolmella minuutilla!

iltalehti 21:12 28.11

TPS isännöi Ässiä SM-liigan sarjataulukon häntäpään kamppailussa ja nousi kahden maalin takaa makeaan 5–2-voittoon. Lähtökohdat otteluun eivät kummallakaan joukkueella olleet erityisen aurinkoiset. Sijalla 14 oleva TPS on rypenyt kriisissä koko syksyn. Se oli pelannut uuden päävalmentajansa Marko Virtasen johdolla seitsemän ottelua ja voittanut niistä vain kaksi.


TPS:n peli parantunut Marko Virtasen alaisuudessa - Ässiä vastaan runsasmaalisuudessa vetoideaa

iltalehti 13:20 28.11

Päivän pelivalinta löytyy Liigasta. Ennakoin peliään parantaneen TPS:n ja Ässien kohtaamisesta runsasmaalista. Vaikka TPS:n saldo uuden päävalmentajan (Marko Virtanen korvasi Kalle Kaskisen 1.11.) Marko Virtasen alaisuudessa ei sen parempi olekaan kuin 2-0-5, niin pelillisesti joukkue on selvästi eheytynyt Kalle Kaskisen ajoista. Osan TPS:n Virtasen ajan tuloksellisesti heikosta menosta selittyy sillä, että joukkue on Virtasen aikana kohdannut koko sarjan kärkiviisikon. Helpommat ottelunsa KalPaa ja Sportia vastaan turkulaiset ovat hoitaneen yhteislukemin 7-2. Myös tappio-oteluissaan kovia vastustajia vastaan TPS on ollut maaliodottamilla mitattuna selvästi tuloksiaan parempi. Nyt vastaan tuleva Ässät sopii tästä vinkkelistä TPS:lle tällä hetkellä vastustajana oikein hyvin. Ässien puolustuspeli ei viime aikoina ole vakuuttanut lainkaan. Sen otteluissa runsaiden maalimäärien ohella myös maalipaikoista lasketut maaliodottamat ovat olleet huomattavan korkeita. Ennakoinkin tämän illan ottelusta maalimäärällisesti Veikkauksen arvioita runsasmaalisempaa. Paras pitkävetovalinta on kohteen 5984 yli 4,5 maalia kertoimella 1,75.


Näkemys: Yhden ketjun TPS:ssä palkkakunkkujen on löydettävä maalijyvänsä

jatkoaika.com 10:00 24.11

Vaikka Marko Virtasen opit näkyvät jo kentällä, Topi Nättinen, Markus Nurmi ja Lauri Pajuniemi tarvitsevat apua tehorintamalla.


Maailman vahvin mies Janne Virtanen on nyt viisikymppinen – haastajia ja uhoajia on riittänyt illanvietoissa: ”Oppi läksynsä”

iltasanomat 06:01 21.11

Rakennusalalla työskentelevän Virtasen mielestä mies on vahvimmillaan nelikymppisenä.


Lukko-sopimus taskussa jo ennen TPS:n tarjousta, Marko Virtanen avasi sopimusneuvotteluidensa kulkua – "Avoimen rehellistä touhua"

MTV 17:49 18.11

TPS:n penkin taakse kesken kauden palkatun Marko Virtasen valmennusurakka jatkuu kauden päätteeksi Rauman Lukossa. Virtanen oli tehnyt Lukon kanssa sopimuksen jo ennen kuin TPS-pesti avautui Virtasen eteen.


Sarjakärki Kärpät runnoi TPS:n tylysti nurin ? Marko Virtasen uudistuksia ei näkynyt turkulaisten pelissä

jatkoaika.com 19:36 16.11

Oulun Kärpät ei antanut Turun Palloseuralle mitään saumaa voittaa lauantain Liiga-kierroksella. Sarjakärki oli alkukauden rämpinyttä turkulaisjoukkuetta parempi joka osa-alueella.


TPS voitti viimein Marko Virtasen johdolla, Ilves jatkoi voittoputkeaan Tapparan kustannuksella

MTV 21:15 15.11

TPS palasi kuuden tappion jälkeen voittokantaan haettuaan jääkiekon SM-liigakierroksella pisteet Kuopiosta 5-2-voitolla. Tampereella Ilves otti toista kertaa tänä syksynä voiton paikallisvastustaja Tapparasta.


Daruden Sandstorm täyttää 20 vuotta: soi radiokanavalla tauotta vuorokauden putkeen

iltalehti 10:10 15.11

Sandstormia ei pääse tänään pakoon, jos kuuntelee HitMix-kanavaa. Daruden eli Ville Virtasen legendaarinen Sandstorm täyttää tänä syksynä pyöreät 20 vuotta. HitMix-radiokanava kunnioittaa tätä suomalaisen musiikin kivijalkaa soittamalla tänään perjantaina koko vuorokauden pelkkää Sandstormia – siis koko vuorokausi putkeen yhtä ja samaa biisiä. – Onhan tämä varsin poikkeuksellinen tempaus, mutta vähintäänkin poikkeuksellista on myös Sandstormin menestys. Uskomme, että tämä on juuri oikea tapa kunnioittaa Sandstormin huikeaa voittokulkua, sanoo HitMixin ohjelmapäällikkö Satu Risteli tiedotteessa.


Ville Virtanen nähdään viimeisen kerran Sorjosena: ”On haikeaa jättää sarja”

iltalehti 13:41 14.11

Ville Virtanen pitää Sorjosen roolia antoisena. Näyttelijä Ville Virtasen syksy alkoi murheellisesti kun hänen isänsä, koko kansan tuntema viihteen monitoimimies Jukka Virtanen menehtyi. Ville itse on ollut pidättyväinen kommentoidessa rakkaan isänsä poismenoa.


Tenniksen superlupaus Otto Virtasen kuntoutusjakso on ohi ja valmennuskuviot ovat uudistuneet – "Nyt on miesten pelit edessä"

yle 10:26 10.11

Otto Virtanen pelasi viimeksi kesällä Wimbledonissa eikä ollut silloinkaan läheskään täydessä pelikunnossa.


Kalle Kaskisen potkut Jonne Virtasen mielestä vain sivuepisodi, nostaa esille TPS:n ison ongelman – "Niillä suunnitelmilla väistellään vastuuta"

MTV 06:58 06.11

Hyökkääjä Jonne Virtasella ja valmentaja Kalle Kaskisella komeili vielä Pitsiturnauksessa TPS:n logo rinnassa, mutta enää he eivät turkulaista SM-liigaseuraa edusta. Virtanen kertoo avomielisesti, mitä hän ajattelee muiden muassa Kaskisen potkuista ja TPS:n toiminnasta yleensä.


Kolmen maalin Eemeli Suomi johdatti Ilveksen murskavoittoon TPS:stä ? Rasmus Tirronen loukkaantui, varavahti joutui kylmiltään rangaistuslaukauksen torjuntaan

jatkoaika.com 21:07 02.11

TPS kohtasi ensimmäisessä kotipelissään Marko Virtasen alaisuudessa Ilveksen. Pride-teemaisessa ottelussa aihetta ylpeyteen sai vain vierasjoukkue, joka nappasi pisteet kapteeninsa johdolla vakuuttavan esityksen jälkeen. Turkulaisten maalivahti Rasmus Tirronen loukkaantui ikävän näköisesti.


TPS:n maalivahti ajeltiin tajuttomaksi – tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus! Ilves mätti taululle murskalukemat

iltalehti 19:30 02.11

Ilves haki Turusta vierasvoiton lukemin 6–1. TPS:n uuden päävalmentajan Marko Virtasen ensimmäinen kotiottelu ei alkanut parhaissa merkeissä. Vierasjoukkue Ilves rankaisi SM-liigassa toiseksi viimeisenä viruvaa TPS:aa jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. Teemu Rautiainen napautti kiekon maalin Ilveksen pelatessa ylivoimalla.


TPS:n maalivahti ajeltiin tajuttomaksi – tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus! Ilves mättää taululle murskalukemia

iltalehti 19:30 02.11

TPS isännöi Ilvestä uuden luotsinsa kotidebyytissä. TPS:n uuden päävalmentajan Marko Virtasen ensimmäinen kotiottelu ei alkanut parhaissa merkeissä. Vierasjoukkue Ilves rankaisi SM-liigassa toiseksi viimeisenä viruvaa TPS:aa jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. Teemu Rautiainen napautti kiekon maalin Ilveksen pelatessa ylivoimalla.


Kriisiseura TPS:lle lunta tupaan Marko Virtasen kotidebyytissä – Ilves mättää taululle murskalukemia, Eemeli Suomelle hattutemppu

iltalehti 19:30 02.11

TPS isännöi Ilvestä uuden luotsinsa kotidebyytissä. TPS:n uuden päävalmentajan Marko Virtasen ensimmäinen kotiottelu ei alkanut parhaissa merkeissä. Vierasjoukkue Ilves rankaisi SM-liigassa toiseksi viimeisenä viruvaa TPS:aa jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. Teemu Rautiainen napautti kiekon maalin Ilveksen pelatessa ylivoimalla.


Kriisiseura TPS:lle lunta tupaan Marko Virtasen kotidebyytissä – maali hylättiin, Ilves johtaa

iltalehti 19:30 02.11

TPS isännöi Ilvestä uuden luotsinsa kotidebyytissä. TPS:n uuden päävalmentajan Marko Virtasen ensimmäinen kotiottelu ei alkanut parhaissa merkeissä. Vierasjoukkue Ilves rankaisi SM-liigassa toiseksi viimeisenä viruvaa TPS:aa jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. Teemu Rautiainen napautti kiekon maalin Ilveksen pelatessa ylivoimalla.


Marko Virtasen valmennusurakka alkoi tappiolla – tapasi TPS:n joukkueen vasta pari tuntia ennen ottelua: "Tulin suoraan neuvotteluista"

yle 21:56 01.11

Marko Virtanen palasi Hippoksen jäähalliin TPS-luotsina. JYP oli kuitenkin parempi maalein 6–3.


Pikainen valmentajanvaihdoskaan ei tuottanut sarjapisteitä TPS:lle ? JYP oli tyly isäntä entiselle päävalmentajalleen

jatkoaika.com 21:38 01.11

Uuden päävalmentajan Marko Virtasen alaisuudessa pelannut TPS ei onnistunut kääntämään kurssiaan, kun se kohtasi Jyväskylän perjantai-illassa JYPin. Entinen JYP -luotsi ei löytänyt reseptiä Hurrikaanipaitojen hyökkäysmylläkkään ja näin ollen pelin tulos mukaili alkukaudelta tuttua kaavaa.


Ehdonalaisessa ollut isä Euroopassa – marssi Kaisa Mäkäräinen sivusi Kristillisdemokraatit järjestivät jäsenkyselyn maanantaina suhtautumisesta al-Holin on Tero Peter Snell kuoli Valencia–Real Madrid ilmaiskanavalta

Hot topics