Crazy Rich Asians -elokuvan ympärillä myrskyää – ohjaaja kiistää näyttelijän esittämät syytökset

iltalehti 19:19 23.11

Näyttelijä Brenda Song ja Crazy Rich Asians -elokuvan ohjannut Jon M. Chu ovat eri mieltä elokuvan tekemisestä. Näyttelijä Brenda Song olisi halunnut päästä Crazy Rich Asians -elokuvaan tai edes elokuvan koekuvauksiin. Songin mukaan häntä ei kuitenkaan päästetty edes koekuvauksiin. Näyttelijä kertoo asiasta Teen Voguelle. – Minulle sanottiin, etten näytä tarpeeksi aasialaiselta. Se särki sydämeni, Song kertoo lehdessä.


Muotiraamattu Vogue innostui suomalaismiehestä, joka löysi itsensä mummojen ompelukurssilla – Rolf Ekroth on muodin suuri lupaus

yle 08:00 13.10

Muotisuunnittelija, kulttuurivieras Rolf Ekroth pitää kohun keskelle joutunutta Aalto-yliopiston muotikoulun opettajaa Tuomas Laitista elämänsä tärkeimpänä suunnannäyttäjänä.


8-vuotias Harper Beckham on muoti-ikoni – seuraa muotinäytöstä Voguen päätoimittajan vieressä

mtv 22:30 21.09

8-vuotiaasta Harper Seven Beckhamista on tullut kansainvälien muotiguru.


Kumpi on kumpi? Malli Hailey Bieber on kuin ilmetty prinsessa Diana tuoreissa Voguen muotikuvissa

iltalehti 23:39 04.09

Hailey Bieber julkaisi kuvia omalla Instagram-tilillään. Malli Hailey Bieber on kuin ilmetty kuninkaallinen uusissa kuvissa, joissa hän poseeraa Pariisin Vogueta varten. Pariisin Voguen uusi numero julkaistiin samaan aikaan Dianan kuoleman vuosipäivän kanssa. Elokuun viimeisenä päivänä ilmestynyt lehti haki kuvauksissa tarkoituksella inspiraatiota prinsessa Dianan tyylistä, ja 22-vuotias Hailey näyttää kieltämättä Diana-kopiolta pyöräilytrikoissaan, väljissä college-paidoissaan ja ysärilenkkareissaan.


Irlantilainen tv-juontaja oli viimeisillään raskaana, kun nettikiusaajat iskivät - haukuttiin läskiksi

iltalehti 07:11 03.09

Kiusaajat toivoivat myös, että 8. kuulla raskaana ollut Vogue Williams olisi tehnyt abortin. Irlantilainen Vogue Williams pureutuu tänään TV2:lla sosiaalisen median ongelmakohtiin. Kuka auttaa somen noitavainojen uhreja, hän kysyy, ja kertoo itse kohtaamastaan nimettömästä nettikiusaamisesta. – Minua suututti todella, kun minun käskettiin abortoida vauvani. Se on kuvottavaa, Some-tuomitut-dokumenttia tehdessään viimeisillään raskaana ollut Vogue sanoo.


Brittinäyttelijätär sai odottamattoman puhelun herttuatar Meghanilta: ”Hän kiitti, että saatoin hänet ja Harryn yhteen”

iltalehti 08:27 14.08

Jameela Jamil oli yksi herttuattaren valitsemista naisista Vogue-lehden kanteen. Näyttelijä Jameela Jamil oli yksi 15. naisesta, jotka koristivat herttuatar Meghanin suunnitteleman Vogue-lehden kantta. The Good Place -sarjassa näyttelevä Jamil on nyt kertonut Grazie-lehdelle Vogue-vierailunsa taustoja. Saadessaan kutsun kirjoittaa kolumni lehden syyskuun numeroon, naisella ei ollut vielä mitään tietoa siitä, että Meghan olisi yksi lehden editoijista. – Sain tietää asiasta vasta sitten, kun Meghan soitti minulle itse! Missasin puhelun kolmesti, ennen kuin vastasin siihen. Halusin lyödä itseäni! Jamil kertoo lehdelle.


Omaiset vetosivat: Emilia Carr ei ole julkkis, vaan tappaja

iltalehti 06:12 13.08

Emilia Carr sai 26-vuotiaan Heather Strongin murhasta ensin kuolemantuomion. Carr vakuuttaa olevansa syytön. 26-vuotias perheenäiti Heather Strong siepattiin ja murhattiin Floridassa vuonna 2009. Teosta tuomittiin hänen etääntynyt aviomiehensä Joshua Damien Fulgham ja tämän tyttöystävä Emilia Carr. Heistä jälkimmäinen nähdään tänään tv:ssä. Hän kertoo toimittaja Vogue Williamsille oloistaan kuolemansellissä, jossa hän viettää yksin lähestulkoon kaiken aikansa. – En usko, että minua koskaan teloitetaan, Strongin kuoleman aikaan viimeisillään raskaana ollut Carr lausuu ja osuu oikeaan.


Taylor Swift sivaltaa kriitikoita – vihapuhe roihahti Kim Kardashianin kanssa käydyn someriidan takia

iltalehti 02:18 12.08

29-vuotias poptähti joutui keskeyttämään sosiaalisen median taukonsa. Laulaja Taylor Swift kertoo tuoreimmassa Voguessa, että palasi sometauoltaan rauhoittelemaan hänen ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianin Twitterissä alkanutta riitaa. Swift paljastaa, miten karusta pilailusta käynnistyi kuukauden pituinen sosiaalisen median vihakampanja häntä kohtaan. Häntä vastaan tehtiin kaikenlaisia mitätöimiskeinoja, ja Swift kuvaili tapahtumaa suureksi joukkolynkkaukseksi.


Herttuatar Meghanin päätoimittama Vogue myy kuin häkä – numeroa kaupitellaan jo roimaan ylihintaan

iltalehti 04:30 06.08

Herttuatar Meghanin päätoimittaja brittiläisen Vogue-lehden numero on osoittautunut menestykseksi. Brittilehti Daily Mail kertoo, että monet Britannian kuningasperheen ihailijat ovat yrittäneet epätoivoisina saada käsiinsä herttuatar Meghanin päätoimittamaa, ennalta kohuttua Voguen syyskuun numeroa. Monet fanit kertovat, että he eivät ole onnistuneet löytämään lehden numeroa kaupoista. Sen sijaan nettihuutokaupoissa lehteä myydään jo roimaan ylihintaan.


Metti Forssellin Pariisin-matka sai yllättävän käänteen - osti himoitun luksuslaukun: hintalappu yli 10 000 euroa

iltalehti 10:46 05.08

Kyseessä on Hermèsin Birkin-malli, jota voi joutua jonottamaan kauankin. Muotibloggaaja Metti Forssell on täydentänyt asustevarastoaan huippukalliilla käsilaukulla. Nainen osti itselleen Ranskan-lomalla Hermèsin Birkin-mallin käsilaukun, jonka hintalappu keikkuu yli 10 000 eurossa. Hermès Birkin -laukkujen arvo on kasvanut 500 prosentilla 35 viime vuoden aikana, kertoo Vogue. Mette myöntääkin blogissaan, ettei laukun hinta kirpaisi ostovaiheessa:


Voi ei! Meghanin Vogue-lehdestä pannukakku, kopioi röyhkeästi idean: Toimittajalta kipakat terveiset herttuattarelle

iltalehti 12:19 04.08

Herttuatar Meghanin päätoimittamasta Vogue-numerosta on noussut plagiointikohu. Lehdessä on paljon samoja elementtejä kuin kolme vuotta sitten julkaistussa kirjassa, jossa Meghan itse oli mukana yhtenä vaikuttajanaisena. Kaikki sai alkunsa siitä, kun herttuatar Meghan pääsi vierailevaksi päätoimittajaksi muotilehti Voguen brittiversion syyskuun numeroon. Meghan ideoi lehden kannen ja sisällön: kanteen on valittu mustavalkokuvin 15 vaikuttajanaista.


Meghan ja Harry kysyvät: keitä seurata Instagramissa? – Teema liittyy herttuattaren Vogue-vierailuun

iltalehti 22:26 02.08

Herttuapari aikoo jatkossa vaihtaa kuukauden välein Instagramissa seuraamiaan tahoja. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan perustivat keväällä Instagram-tilin. He ovat julkaisseet Sussexroyal-nimisellä tilillään tähän mennessä muun muassa kuvia eri tapahtumista sekä toki myös ilmoituksen poikansa Archie Harrisonin toukokuisesta syntymästä. Herttuapari ei ole seurannut virallisesti kenenkään muun Instagramia, mutta nyt asiaan on tulossa muutos. Harry ja Meghan nimittäin kyselevät omilta Instagram-seuraajiltaan, keitä heidän kannattaisi alkaa seurata.


Herttuatar Meghanin Vogue-kansi joutui kopiosyytösten kohteeksi: "Imitointi on suurin mahdollinen kunnianosoitus"

mtv 21:06 31.07

Herttuatar Meghan vastasi uuden brittiläisen Vogue-lehden kansikuvasta ja sisällöstä. Kansi on jo nyt ehtinyt herättää kohua.


Prinssi Harry haluaa korkeintaan kaksi lasta ilmastosyistä, mutta lentelee yksityiskoneilla - kritiikkiä sataa: ”Onko tämä se sama Harry..."

iltalehti 16:17 31.07

Prinssi kertoo Voguen haastattelussa, että Sussexin herttuaparin perhe kasvaa enää korkeintaan yhdellä lapsella. Prinssi Harry kertoi Voguen brittilehden haastattelussa haluavansa Meghan-vaimonsa kanssa korkeintaan kaksi lasta ilmastosyistä. Hän ei halua kuormittaa maapalloa yhtään enempää. – Olen aina ajatellut, että tämä paikka on meillä vain lainassa. Jos olemme niin älykkäitä ja kehittyneitä kuin luulemme, meidän pitäisi jättää seuraavalle sukupolvelle jotain parempaa.


Prinssi Harry sivalsi veljensä valintoja vastaamalla jyrkästi tulevaisuushaaveisiin - ei halua kuormittaa planeettaa, tahtoo maksimissaan yhden lapsen lisää

iltalehti 17:27 30.07

Prinssi Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan haluavat auttaa planeettaa parhaansa mukaan. Sussexin herttua on antanut harvinaisen haastattelun British Voguelle osana vaimonsa toimittamaa syyskuun numeroa. Haastattelussa prinssi Harry myönsi, että hän ja hänen vaimonsa haluaisivat maksimissaan kaksi lasta, jotta eivät kuormittaisi planeettaa. Prinssi Harryn veljellä on puolestaan jo kolme lasta ja brittilehtien mukaan on todennäköistä, että Cambridgren herttuapari saa vielä neljännenkin lapsen. Prinssi Harry kertoi Daily Mailin mukaan myös, että näkee maailman nyt toisesta vinkkelistä saatuaan Archien.


Prinssi Harry paljastaa: Aikoo hankkia Meghanin kanssa korkeintaan kaksi lasta – perustelee päätöstä ilmastonmuutoksella

iltasanomat 17:26 30.07

Prinssi Harry puhuu avoimesti hänen ja herttuatar Meghanin lapsiluvusta Britannian Voguen haastattelussa. Kyseessä on legendaarisen muotilehden numero, jota Meghan on ollut toimittamassa.


Tänään tv:ssä: Brittipari paljastaa pedofiileja - ”Näytin riettaat viestit miehen vaimolle”

iltalehti 06:33 30.07

Katie ja Neil Ivall kuvaavat kohtaamisensa pedofiilien kanssa. Pätkiä materiaalista nähdään illan dokumentissa. Pedofiili lähestyi Katie Ivallin 12-vuotiasta tytärtä netissä. Kun asia paljastui äidille ja hänen uudelle puolisolleen Neil Ivallille, pariskunta otti ohjakset omiin käsiinsä. He perustivat Facebookiin valetilin ja ryhtyivät itse esiintymään 12–14-vuotiaina tyttöinä. Brittipari kertoo taistelustaan hyväksikäyttäjiä vastaan tänään irlantilaiselle tv-toimittajalle Vogue Williamsille TV2:lla. Netin seksiuhat -dokumentti on jo katsottavissa Yle Areenassa.


Herttuatar Meghan sai oman Vogue-kannen, nyt häntä syytetään politiikkaan sekaantumisesta – onko kansi jyrkkä kannanotto Trumpia vastaan?

iltasanomat 22:14 29.07

Herttuatar Meghan valitsi syyskuun Voguen kanteen 15 vaikuttajanaista. Kansi on herättänyt soraääniä poliittisuutensa vuoksi.


Herttuatar Meghan sai oman Vogue-kannen, mutta nyt häntä syytetään politiikkaan sekaantumisesta – onko kansi jyrkkä kannanotto Trumpia vastaan?

iltasanomat 22:14 29.07

Herttuatar Meghan valitsi syyskuun Voguen kanteen 15 vaikuttajanaista. Kansi on herättänyt soraääniä poliittisuutensa vuoksi.


Meghan valitsi Voguen kanteen 15 vaikuttajanaista - nolo moka: unohti kuningatar Elisabetin listalta, tilalla Jane Fonda

iltalehti 20:53 29.07

Herttuatar Meghan vieraili Vogue-lehden toimittajan roolissa ja valikoi joukon vaikuttajanaisia lehden kanteen. Vogue-lehden teemanumeroilla on aika ajoin ollut vierailevia toimittajia. Nyt tällaisen pääsi tekemään herttuatar Meghan, joka valikoi itselleen tärkeimmät 15 vaikuttajanaista lehden kansikuviin. Muotiraamatuksikin nimitetyn lehden listalta jäi kuitenkin monen mielestä pois se oleellisin nimi: kuningatar Elisabetia ei mainittu. Sen sijaan kannessa komeilivat julkkikset, poliitikot ja aktivistit, muun muassa Jane Fonda ja Greta Thunberg. Hän tuottaa Britti-Vogueen sisältöä yhteistyössä Yhdysvaltain entisen ykkösrouvan Michelle Obaman kanssa. Meghan ja Obama ovat tuottaneet lehden muotinumeroon aineistoa avoimella keskustelulla teemana ”Muutosvoimat”. Siinä 15 naista kertoo tarinansa, miten he ovat pelottomasti rikkoneet rajoja, AFP kertoo.


Hot topics