Hurricanes jatkoi GM Waddellin sopimusta ? uudeksi maalivahtivalmentajaksi palkattiin entinen Whalersin ja Tapparan torjuja

jatkoaika.com 20:28 13.08

Ilman sopimusta reilun kuukauden ollut Don Waddell jatkaa Carolina Hurricanesin GM:nä. Joukkueen uudeksi maalivahtivalmentajaksi on palkattu Jason Muzzatti.


Erikoinen järjestely: Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen pomo toimii Carolinan GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta

MTV 17:52 08.08

NHL-seuran Carolina Hurricanesin GM Don Waddell toimii seuran GM:nä ilman voimassa olevaa sopimusta.


Carolinan GM paljasti: teki päätöksen Sebastian Ahon sopimuksesta kahdessa minuutissa

MTV 18:11 29.07

NHL-seura Carolina Hurricanesin GM Don Waddell avasi, miten nopeasti seura päätti vastata Sebastian Ahon saamaan sopimustarjoukseen. 


Ron Francis, Chris Pronger, Ilja Kovaltšuk ja seuraavaksi Sebastian Aho? – historian valossa Hurricanesin tähtipelaajalla on riski tulla kaupatuksi

jatkoaika.com 07:00 18.07

Sebastian Ahon kaltaisia organisaation kulmakiviä on ennenkin kaupattu Carolina Hurricanesin edeltäjästä Hartford Whalersista ja Atlanta Thrashersista, jossa nykyinen GM Don Waddell aiemmin työskenteli.


Carolina-pomolta uhmakasta puhetta Sebastian Aho -sopimuksen jälkeen

MTV 07:49 08.07

Carolina Hurricanesin GM Don Waddell jakeli uhmakkaita kommentteja, kun seura oli vastanut Montreal Canadiensin offer sheetiin ja solminut Sebastian Ahon kanssa viisivuotisen sopimuksen jääkiekon NHL:ssä.


Nyt se on varmaa! Sebastian Aho jatkaa Carolinassa – ”Tämä oli helppo päätös”

iltalehti 19:35 02.07

Carolina Hurricanes vahvisti Don Waddellin päätöksen kotisivuillaan. –?Tämä oli hellpo päätös. Sebastian on yksi liigan parhaista pelaajista ja tärkeä rakennuspalanen meille. Näin kertoi Carolina Hurricanesin omistaja ja GM Don Waddell seuran kotisivuilla. Waddell vahvisti, että seura vastaa Montreal Canadiensin tekemään tarjoukseen Sebastian Aholle.


Taistelu Sebastian Ahosta johti kiusantekoon - NHL-seurat nokittelevat: "Kesästäni tuli juuri parempi"

iltalehti 13:37 02.07

Carolinalla ei ole kiirettä vastata Sebastian Aholle tarjottuun sopimukseen, seuran general manager Don Waddell kertoo. Hurricanesilla on viikko aikaa vastata Montrealin tekemään tarjoukseen, jotta se säilyttää Sebastian Ahon riveissään. Kanadalaisseura tarjosi Aholle viiden vuoden sopimusta, jonka keskivuosipalkaksi tulee 8,454 miljoonaa dollaria. Suomalaishyökkääjä allekirjoitti sopimuksen, mikä jättää Carolinalle vastatarjousmahdollisuuden. Jos Carolina ei vastaa Montrealin tarjoukseen, menettää se Ahon ja saa vastineeksi yhden ykkös-, yhden kakkos- ja yhden kolmoskierroksen varausoikeuden NHL:n varaustilaisuuteen.


NHL-seura yrittää kaapata Sebastian Ahon, päätykin itse kiusanteon kohteeksi? – ”En halua auttaa heitä”

MTV 08:35 02.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä kohistaan nyt sopimustarjouksesta, jonka Montreal Canadiens teki rajoitetulle vapaalle agentille, suomalaishyökkääjälle Sebastian Aholle. Tapaus saattaa jumittua nyt paikoilleen, ainakin hetkeksi, mikäli on uskominen Carolina Hurricanesin GM:ää Don Waddellia.


Carolinan pomolta suorasanainen viesti Sebastian Ahosta

MTV 22:33 01.07

Montreal Canadiens on lyönyt suomalaishyökkääjä Sebastian Aholle jääkiekon NHL:ssä tarjouksen viisivuotisesta sopimuksesta, jonka keskivuosipalkka on 8,454 miljoonaa dollaria eli noin 7,5 miljoonaa euroa. Carolina Hurricanesin GM Don Waddell on kommentoinut Montrealin tarjousta suorapuheisesti.


Sebastian Aholle sopimusta sorvaava Carolina tekemässä kovan ratkaisun – ainoalle maalivahdille tulossa lähtöpassit

MTV 16:53 26.06

NHL-seura Carolina Hurricanes suunnittelee parhaillaan maalivahti Scott Darlingista luopumista, kertoo manageri Don Waddell.


Sebastian Ahon saama sopimustarjous nosti metelin - seurapomo kommentoi suomalaistähden tilannetta

iltalehti 09:59 26.06

GM Don Waddell haluaa lievittää vastauksillaan julkisuudessa pyöriviä Hurricanesin pelaajien sopimuspohdintoja. Viikko ennen NHL:n vapaiden markkinoiden aukeamista Carolina Hurricanesin osalta suurin kysymysmerkki pyörii Sebastian Ahon sopimuksen yllä. Aiemmin juhannuksen jälkeen Sportsnetin toimittaja John Shannon paljasti 630 CHED -radiokanavan Oilers Now–ohjelmassa, että Hurricanes oli tarjonnut Aholle hämmentävän pientä vuosipalkkaa. Suomalainen oli Shannonin mukaan saanut kahdeksan vuoden mittaisen tarjouksen, jonka vuosipalkka olisi kuusi miljoonaa dollaria.


Jenkkitoimittajan paljastus: Sebastian Aholle tarjottiin naurettavan pientä sopimusta – nyt ollaan todella kaukana oikeasta summasta!

iltalehti 14:20 25.06

Sportsnetin toimittaja John Shannon kertoo, että Carolina on tarjonnut Sebastian Aholle yllättävän pientä palkkaa laatuunsa nähden. Toimittaja John Shannonilla on erinomaiset kontaktit NHL-seura Carolina Hurricanesin sisäpiiriin. Hyvin seuran asiat tunteva Shannon kertoo 630 CHED -radiokanavan Oilers Now–ohjelmassa yllättävän tiedon liittyen Sebastian Ahon sopimusneuvotteluihin. Shannon sanoo ohjelmassa, että Hurricanesin general manager Don Waddell on tarjonnut suomalaiselle uutta kahdeksan vuoden mittaista jatkosopimusta. Ahon tulokassopimus Carolinan kanssa päättyi viime kauteen, ja suomalaistähdestä tulee rajoitettu vapaa agentti.


NHL-seurapomo teki paljastuksen suomalaistähti Sebastian Ahoon liittyen – ”Olemme tehneet tarjouksen”

MTV 18:58 19.06

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalainen tähtihyökkääjä Sebastian Aho ei ole tehnyt vielä jatkosopimusta Carolina Hurricanesin kanssa. Nyt Hurricanesin seurapomo Don Waddell teki paljastuksen jatkosopimusneuvotteluihin liittyen.


Kultaleijona Eetu Luostarinen teki NHL-sopimuksen! ”Olemme innoissamme siitä, mitä hän pystyy tuomaan organisaatioomme”

iltalehti 22:26 30.05

Eetu Luostarinen, 20, on solminut Carolina Hurricanesin kanssa NHL-sopimuksen. Leijonien MM-kultajoukkueeseen kuulunut Eetu Luostarinen on solminut Hurricanesin kanssa kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen. – Olemme innoissamme siitä, mitä hän pystyy tuomaan organisaatioomme, Hurricanesin GM Don Waddell hehkutti seuran verkkosivuilla.


ex-NHL-pelaajaa syytetään laski puolisonsa arkulle oli uskomatonta Puolustusministeriö myöntää 34 ryhmämatkat ulkomaille sauma parannella asetelmiaan

Hot topics