Kestävätkö korvasi? Arttu Wiskarin levy-yhtiö julkaisi laulun Teemu Pukista – tekijänä Löikö Mörkö sisään -hitin luoja

iltasanomat 14:22 20.09

Suomalainen jalkapallo sai jo toisen kannatuslaulun lyhyen ajan sisään, kun suosikkiartisti Arttu Wiskarin Mökkitie Records julkaisi kappaleen Teemu Pukista.


Me Naiset: 8-vuotias Senja kuoli syöpään, Arttu Wiskarin vaimolta koskettava ele

mtv 09:08 20.09

Senjan sairaus yhdisti Pauliina Wiskarin ja Varpu Hintsasen.


Murtovarkaista Arttu Wiskarin ravintolalle yli 10 000 euron tuhot: ottivat pohjakassan, rikkoivat paikkoja - ”Meen nyt saunan taakse itkemään!”

iltalehti 09:05 17.09

Laulaja Arttu Wiskari kertoo Facebookissa ravintolalleen tulleista tuhoista. Iltalehti kertoi maanantaina, että muusikko-yrittäjä Arttu Wiskarin vasta perustettuun Wiskarila-ravintolaan iskivät murtomiehet. – Näin heti, että tänne on murtauduttu, sillä ovi lukkoineen oli rikottu. Täällä on tehty pahaa tuhoa, kertoi Arttu maanantaina Iltalehdelle.


Arttu Wiskarin upouuteen ravintolaan murtauduttiin yön pikkutunneilla – lupaa ratkaisevasta vinkistä muhkean rahapalkkion

iltasanomat 14:48 16.09

Arttu Wiskarin Wiskarila-ravintolaan murtauduttiin viikonloppuna. Asiasta on parhaillaan käynnissä poliisitutkinta.


Arttu Wiskarin ravintolaan murtauduttiin - luvassa iso löytöpalkkio: ”Täällä on tehty pahaa tuhoa”

iltalehti 13:35 16.09

Arttu Wiskarin ravintola ehti olla toiminnassa reilun kuukauden, kun varkaat iskivät. Muusikko-yrittäjä Arttu Wiskari heräsi maanantaiaamuun syntymäpäiväsankarina, mutta pian tuli kylmää vettä niskaan. Kun Arttu meni aamulla vasta perustamaansa ravintola Wiskarilaan, häntä odotti synkkä näky.


Sami ja Varpu Hintsanen vierailivat Wiskarilan avajaisissa – Senja-tyttären kuolemasta nyt kaksi kuukautta: ”Aika kaukana perusarjesta”

iltasanomat 13:50 04.08

Sami Hintsanen saapui Arttu Wiskarin ravintolan avajaisiin yhdessä Varpu-vaimonsa kanssa.


Sami ja Varpu Hintsanen Wiskarin ravintolan avajaisissa – pitävät arjesta tiukasti kiinni surun keskellä: ”Senja oli monella tapaa spesiaali tyttö”

iltalehti 11:43 04.08

Sami ja Varpu Hintsanen ovat Arttu ja Pauliina Wiskarin pitkäaikaisia ystäviä. Hintsaset olivat myös talkooapuna ravintolan perustamisessa. Sami Hintsanen saapui vaimonsa Varpu Hintsasen kanssa Wiskarilan ravintolan avajaisiin. Ajokilometrejä kertyy päivälle paljon, sillä miestä odottaa keikka vielä samana iltana. – Lähden tästä vielä keikalle Keski-Suomeen, mutta halusin ilman muuta nähdä tämän uuden paikan. Tämä on meille tärkeä asia, ja avajaiset on aina kuitenkin vain kerran. Olemme myös olleet täällä talkooapuna, Sami juttelee.


Teemu Selänne iloitsee ystävänsä Arttu Wiskarin uudesta ravintolasta: ”Arttu on puhunut oman ravintolan avaamisesta pitkään”

iltalehti 07:59 04.08

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne oli mukana juhlistamassa Wiskarila-ravintolan avajaisia. Teemu Selänne saapui vaimonsa Sirpan kanssa Wiskarilan avajaisiin lauantaina. Wiskarilan omistavat Arttu ja Pauliina Wiskari sekä Kata ja Jari Halonen. – Olen tosi iloinen Artun puolesta. Arttu on puhunut oman ravintolan avaamisesta pitkään, käynyt meidän ravintolassa Jenkeissä ja nyt se on sitten todellista hänen kohdallaan, Teemu hehkuttaa.


Teemu Selänteellä oli Arttu Wiskarin Wiskarila-ravintolan avajaisissa oma pöytä – jääkiekkolegenda antoi tuoreelle ravintoloitsijalle yhden tärkeän neuvon

iltasanomat 18:19 03.08

Teemu Selänteelle oli Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisissa varattu oma pöytä ja nimikkopaikka.


Tässä on Jethro Rostedtin vanhin poika Jerome – isä ja poika saapuivat yhdessä Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisiin: ”Hän juhlii ja minä ajan”

iltasanomat 17:46 03.08

Jethro Rostedt juhlisti Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisia.


Jethro Rostedt saapui Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisiin – esitteli vanhimman poikansa Jeromen: ”Hän juhlii ja minä ajan”

iltasanomat 17:46 03.08

Jethro Rostedt juhlisti Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisia.


Arttu Wiskarilta hulvaton somevideo rallipolulta: ”Tehtiin uusi musiikkivideo”

stara 09:20 11.07

Kuluvan kesän suosituimpien radiohittien joukossa on Arttu Wiskarin Suomen muotoisen


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 11.07

Kuluvan kesän suosituimpien radiohittien joukossa on Arttu Wiskarin Suomen muotoisen


Mörkö löi sisään myös soittolistoilla - tuoreesta lätkähitistä tuli Suomen kuunnelluin biisi!

iltalehti 20:41 28.05

Tämän hetken kuumin biisi kuultiin myös kultajuhlissa Kaisaniemessä. Kultajuhlissa raikunut Löikö Mörkö sisään? -kiekkobiisi on noussut viraalihitiksi ja Spotify-listan ykköseksi. Myös Youtubessa biisi on kärkipaikalla. DJ ILGin tekemä kappale sai alkunsa perjantaina. Arttu Wiskarin bändi oli matkalla Kuopioon, kun yksi yhtyeen jäsenistä päätti kunnioittaa Suomen jääkiekkojoukkueen MM-menestystä ja tehdä kannatusbiisin kilpailuihin. Lopputuloksena syntyi Mörkö-aiheinen biisi, ja loppu onkin historiaa.


Supersuosittu MM-Mörkölaulu julkaistiin nyt Spotifyssa – huomaatko merkittävän eron alkuperäiseen?

iltasanomat 16:25 26.05

Löikö Mörkö sisään? -kappale on Arttu Wiskarin ansiosta kuunneltavissa nyt myös Spotifyssa.


Katso kuva Arttu Wiskarin dramaattisesta muodonmuutoksesta - lähtee kesään täysin kaljuna!

iltalehti 13:17 15.05

Laulaja esitteli uuden hiustyylinsä Instagramissa. Arttu Wiskari nähdään tulevilla keikoilla tästä lähtien kaljuna. Mies esitteli uuden hiustyylinsä instagramissa. Kuvassa kalju Wiskari poseeraa seesteisessä risti-istunnassa, ja kuvatekstiin hän on kirjoittanut ”Mopo keuli ympäri. Uudella tukalla.” Laulajan uutta lookkia on kommentoitu muun muassa seuraavanlaisesti:


2+1-vuotinen paikan enemmistö – totuus yllätti

Hot topics