YleX:n aamujuontajien uskomaton päähänpisto: Bestmaniksi tuntemattomien häihin

iltalehti 20:53 04.12

YleX Aamun Viki ja Köpi järjestivät kilpailun, jossa Köpi menettää ”bestman-neitsyytensä” tuntemattoman kuulijan häissä. Marraskuun alussa YleX Aamun Viki ja Köpi juonsivat 41 tuntia radiolähetystä putkeen. Samalla molemmat ottivat toistensa suunnittelemat tatuoinnit. Iltalehti uutisoi aiemmin kaksikon toisen osapuolen eli Vikin häistä. Viki on kertonut lähetyksissä myös olleensa bestmanina ystäviensä häissä.


Turkuun uusi musiikkifestivaali – pääesiintyjä palaa Suomeen 10 vuoden tauon jälkeen

iltasanomat 23:39 02.12

Punk in Drublic on nimetty NOFX:n menestysalbumin mukaan.


Aviciin muistokonsertti nähdään suorana myös Suomessa

iltalehti 23:33 30.11

Aviciin muistokonsertissa soittavat monet eturivin ykköstähdet. Aviciin eli Tim Berglingin muistokonsertti Avicii Tribute Concert For Mental Health Awareness näytetään suorana ja suomeksi selostettuna Yle Areenassa torstaina 5.12.2019. Konsertti järjestetään Tukholmassa. Selostajina kuullaan YleX:n Jani Kareista ja Juska Wendlandia.


Uuden Musiikin Kilpailuun runsaasti halukkaita - yli 400 hakemusta, finaaliin valittiin kuusi artistia

iltalehti 15:49 28.11

Uuden Musiikin Kilpailun finalistit esitellään tammikuussa. Uuden Musiikin Kilpailu on tänä vuonna kaikille avoin. Kaikki halukkaat ovat voineet osallistua kilpailuun lähettämällä mukaan omat biisihakemuksensa, joista valikoitiin finaaliin kuusi kappaletta. Yhteensä hakemuksia saapui 426. Asiasta kertoo Yle tänään julkaisemallaan tiedotteella. – Musiikkialan reaktio avoimeen kilpailuun palaamisesta oli todella positiivinen. Osallistuneissa kappaleissa se näkyikin niin että mukana tekijöinä oli Suomen parhaita biisinkirjoittajia, säveltäjiä ja tuottajia, YleX:n musiikkipäällikkö ja UMK:n asiantuntijaraatia vetänyt Tapio Hakanen suitsuttaa Ylellä.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori paljastivat karun totuuden ruuhkavuosista – rehellinen kirjoitus kerää ylistystä vanhemmilta

iltalehti 17:43 18.11

Vaikka Marja Hintikka on ylistänyt useaan otteeseen perheonneaan, nainen muistuttaa myös, miten rankkaa perhe-elämä kolmen pienen lapsen kanssa on. Tuskin YleX:n juontaja Marja Hintikka arvasi syksyllä 2005, millaista elämä on 14 vuotta myöhemmin, kun Pasilan studioon asteli muuan Ilkka ”Ile” Uusivuori. Pariskunta on kertonut useissa haastatteluissa, miten työkavereista tuli pariskunta. Aluksi pariskunta oli vain työkavereita. Jossain vaiheessa kaksikko kuitenkin huomasi, kuinka oli mennyt ”työn merkeissä” elokuviin yhdessä.


Rahat lopussa? Courtney Stodden myy omaisuuttaan somessa

stara 16:00 15.11

Vuosi sitten uuden levynsä Courtney Rx:n markkinoimisen aloittanut Courtney Stodden


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 15.11

Vuosi sitten uuden levynsä Courtney Rx:n markkinoimisen aloittanut Courtney Stodden


YleX:n Viki ja Köpi ottivat spontaanit tatuoinnit kesken suoran radiolähetyksen – erikoiset kuvavalinnat herättävät ihmetystä: ”Mitä tossa lukee?”

iltasanomat 16:56 07.11

YleX Aamun juontajakaksikko Viki ja Köpi innostuivat ottamaan spontaanit tatuoinnit kesken 41-tuntisen suoran radiolähetyksen.


YleX:n suosikkijuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä karkasi tyttöystävän luokse kesken koulupäivän – sai kiusallisen puhelinsoiton yllättävästä numerosta

iltasanomat 18:01 30.10

Suosikkijuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä muisteli nuoruuden kommelluksia Luokkajuhlat-ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Näyttelijä Louie Rankin on kuollut auto-onnettomuudessa

iltalehti 07:32 01.10

Grammy-palkittu artisti ja näyttelijä Louie Rankin menehtyi auto-onnettomuudessa Kanadassa. TMZ kertoo, että näyttelijä Louie Rankin on kuollut auto-onnettomuudessa Ontariossa Kanadassa. Hän menehtyi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin maanantaina. Onnettomuudessa olivat osallisina rekka-auto ja toinen kulkuneuvo. Rankin muistetaan vuoden 1998 Belly-elokuvasta, jossa hän näytteli Ox-nimistä jamaikalaista rikollispomoa. Rikosdraamassa tähti näytteli räppäreiden Nasin ja DMX:n rinnalla.


Huuma-ohjelmassa uskomaton vedätys: YleX:n Viki ja Köpi hieroivat Hannelea salaa, kokkasivat Hannelelle salaa ja vierailivat Hannelen maatilalla – salaa

iltalehti 22:41 21.09

Erikoinen tapahtumaketju kuvattiin viime kesänä Oulussa Hannelen hemmottelupäivänä. YleX Aamun Viki ja Köpi selvittivät viime kesänä melkoisen salatehtävän. Tehtävä paljastui lauantaina Huuma-ohjelman toisessa jaksossa. Hannele ja tämän sisko Katja viettivät kesäkuussa hemmottelupäivää Oulussa. Ohjelmaan kuului muun muassa hierontaa ja ruokaa Hannelen lempiravintolassa.


YleX:n suosikkijuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä meni naimisiin: julkaisi romanttisen kuvan vaimostaan

iltasanomat 19:32 21.08

Ville ”Viki” Eerikkilä on avioitunut rakkaansa kanssa.


YleX:n suosikkijuontaja Ville ”Viki” Eerikkälä meni naimisiin: julkaisi romanttisen kuvan vaimostaan

iltasanomat 19:32 21.08

Ville ”Viki” Eerikkälä on avioitunut rakkaansa kanssa.


YleX:n suosikkijuontaja Viki avioliittoon! - ”Mentiin naimisiin”

iltalehti 19:06 21.08

YleX:n juontaja Ville ”Viki” Eerikkilä on nyt ukkomies. YleX:n Viki ja Köpi -ohjelmasta tuttu Viki on mennyt naimisiin. Viki kertoo asiasta Instagramissa. –Mentiin naimisiin <3 kuuluu napakka kuvateksti.


Me Naiset: YleX:n juontajana tutuksi tullut Tuomas Rajala jätti vaimonsa ennen lapsen syntymää ihastuttuaan toiseen: ”Se tapa, jolla lähdin, hävettää ja kaduttaa edelleen”

iltalehti 09:05 15.08

Tuomas Rajala on kirjoittanut miehille ero-oppaan. Kirjassa hän sivuaa myös omia kokemuksiaan. Radiojuontajana tutuksi tullut Tuomas Rajala tunnetaan jatkossa myös kirjailijana. Mies on kirjoittanut selviytymisoppaan eronneille miehille. Torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä mies kertoo omista erokokemuksistaan kaunistelematta. Perheessä odotettiin juuri toista lasta ja kotona temmelsi jo yksi kaksivuotias lapsi, kun Rajala lähti perheen yhteisestä paritalokodista.


Viraalihitillä erikoiset seuraukset – fanit varastelevat yhdysvaltalaiskaupungin tienvarsikylttejä

mtv 20:11 13.08

Muusikko Lil Nas X:n Old Town Road -kappale on saanut kuuntelijat varastelemaan kylttejä Massachusettsissa.


Lil Nas X:n megahitti Old Town Road rikkoi yli 20 vuotta kestäneen ennätyksen USA:ssa – jo käsittämättömät 17 viikkoa listakärjessä!

iltalehti 00:20 30.07

Rap-artisti Lil Nas X rikkoi megahitillään yli kaksi vuosikymmentä vanhan ennätyksen Yhdysvalloissa. Lil Nas X:n kappale Old Town Road teki maanantaina historiaa, kun sen kerrottiin säilyttäneen ykköspaikkansa Billboardin singlelistalla. Tämä tarkoittaa, että megahitti on pysytellyt sinkkulistan kärjessä ennätykselliset 17 viikkoa.


YleX:n juontaja kiipesi kansallismaiseman arvomäntyyn – some ripitti rajusti: ”Häpeä!”

iltasanomat 09:07 24.07

YleX-juontaja Tommi Manninen vierailu Kolin kansallispuistossa poiki paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.


YleX:n radiojuontaja kiipesi kansallismaiseman arvomäntyyn – some ripitti rajusti: ”Häpeä!”

iltasanomat 09:07 24.07

YleX-juontaja Tommi Manninen vierailu Kolin kansallispuistossa poiki paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.


Hitlerin silinteri­hattu neljä tuntia Sanna Marinin puhe

Hot topics