Mikä moka! Maailmanmestari Julius Yego sähelsi pitkän heittonsa – jäi tuloksetta keihäsfinaalissa

iltasanomat 20:59 06.10

Julius Yego jäi ilman tulosta keihään MM-finaalissa.


Keihästähti Julius Yego paisui sairauslomansa aikana: ”Otin muutaman kilon”

iltalehti 22:58 05.10

MM-finaalissa heittävä vuoden 2015 MM-kultamitalisti kärsi pitkään jalkavammasta. Keihäsmies Julius Yegon, 30, olemuksessa on tapahtunut huomattava muutos muutamassa vuodessa – eikä kyse ole pelkästään lihasten kasvattamisesta. –?Otin muutaman kilon, kun olin loukkaantuneena. En pystynyt treenaamaan kunnolla. Kuukausi sitten olin vielä isompi, mutta nyt tilanne on parempi, Yego naurahti lauantaina Dohan keihäskarsinnan jälkeen.


Suomalainen keihäsguru huolissaan Oliver Helanderin tilanteesta, pelkää olympialaistenkin olevan vaarassa: ”Se on kriittinen paikka”

iltalehti 08:04 10.09

Tämä on keihäspörssin tilanne pari viikkoa ennen MM-Dohaa: Kirt suosikki, saksalaiset nousussa ja Yegokin nosti päätään. Valmentajaguru Kari Ihalaisella oli kesällä aikaa puuhailla muidenkin kuin keihäsasioiden parissa. SUL:n keihään lajivalmentajana pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt Ihalainen, 65, on nykyään Argentiinan parhaan keihäsmiehen Braian Toledon valmentaja.


Kenian keihästähti latasi hurjan tuloksen – ilmoittautui mitalitaistoon Dohan MM-kisoihin

yle 10:50 31.08

Julius Yego nousi kymmenen parhaan joukkoon keihään maailmantilastossa.


Nyt osui heitto kohdilleen - Kenian keihästähti Julius Yego kiskaisi parhaan siivunsa yli kahteen vuoteen

iltalehti 22:26 30.08

Julius Yego voitti Afrikan kisojen keihäskilpailun ylivoimaisesti. Yegon voittotulos oli 87,73 metriä. Rabatissa nakattu tulos on kenialaisen paras yli kahteen vuoteen. Noteeraus on tämän kauden maailmantilaston seitsemänneksi paras.


Keihäänheiton maailmanmestari Julius Yego täräytti! Hätyytteli maailmankärkeä

iltasanomat 20:57 30.08

Kenialainen keihäänheittäjä Julius Yego voitti Afrikan kisojen mestaruuden näytöstyyliin.


Keihään maailmanmestari ja muut urheilijat heitettiin ulos hotellista – ”Joskus rakkaan maamme edustaminen saa meidät suuttumaan”

MTV 08:58 14.08

Afrikan mestaruuskisoihin valmistautuneet kenialaisurheilijat saivat tiistaina yllättävän ilmoituksen: joukkue heitettiin ulos hotellista, koska maan urheilujärjestö ei ollut maksanut heidän majoituksiaan. Keihäänheiton maailmanmestari Julius Yego purki pettymystään Kenian toimintaa kohtaan.


Keihästähti Julius Yego jakoi tylyn kuvan: urheilijat heitettiin pihalle hotellihuoneista - lasku maksamatta

iltalehti 00:09 14.08

Kenian yleisurheilu- ja lentopallomaajoukkueet saivat lähtöpassit kotimaassaan hotellista, koska hallintoväki ei ollut kuitannut hotellimaksuja urheilijoiden majoittumisesta. Afrikan kisoihin osallistuvat Kenian yleisurheilu- ja lentopallojoukkueet lensivät tiistai-iltana ulos hotellistaan kotimaassaan Nairobissa maksamatta jääneiden hotellikulujen vuoksi. Kenian maajoukkueet ovat valmistautuneet Nairobissa viime viikon alusta alkaen elokuun 19. päivänä alkaviin Afrikan kisoihin ja majoittuneet leirinsä aikana St. Luke’s Hotelissa.


ei ole maalittamista ex-tähti Vladimir Tsyplakov Porissa ja Päijänteellä sorvaa yhteistä

Hot topics