Yhdysvaltalainen kongressiehdokas sekoilee Twitterissä – esitti törkeitä väitteitä Beyoncésta: ”Annan sinulle varoituksen!”

iltalehti 19:13 06.07

Yhdysvaltalaisen kongressiehdokkaan väitteiden mukaan laulaja Beyoncé olisi oikeasti italialainen. Twitter on toisinaan nasevien somekommenttien villi länsi. Nyt yhdysvaltalainen kongressiehdokas saattaisi kaivata jonkinmoista ”sheriffin kurinpitoa”, sillä KW Miller on julkaissut Twitterissa törkeitä viestejä, joiden kohteeksi on joutunut laulajatar Beyoncé. Miller on suututtanut nyt Beyoncén fanit väittämällä, ettei tummaihoinen laulaja ole afroamerikkalainen, vaan oikeasti italialainen. Kongressiehdokas ei perustele väitettään mitenkään.


Maroon 5 -basisti Mickey Madden pidätetty epäiltynä perheväkivallasta

iltalehti 02:22 02.07

Mickey Maddenia uhkaa kuuden vuoden vankeustuomio. Yhdysvaltalaisen Maroon 5 -yhtyeen basisti Mickey Madden, 41, on pidätetty epäiltynä perheväkivallasta. Los Angelesin poliisi vahvistaa Page Six -lehdelle, että lauantaina pidätettyä Maddenia vastaan on nostettu syyte puolisolle tai asuinkumppanille tahallisesti aiheutetusta traumaattisesta vammasta. Epäillyn uhrin henkilöllisyys ei ole selvillä. Madden ei ole naimisissa. Basisti vapautui 50 000 dollarin takuusummaa vastaan.


Elämänsä parhaassa kunnossa ollut kuntoilija sairastui koronaan – kuvapari paljastaa kropassa tapahtuneet rajut muutokset

iltasanomat 11:36 01.07

Yhdysvaltalaisen Ahmad Ayyadin, 40, koronaviruksen oireet olivat pahemmasta päästä. Hän kävi lähellä kuolemaa ja haluaa nyt varoittaa katalasta taudista.


Dr. Dre eroaa vaimostaan 24 vuoden jälkeen – jättiomaisuuden keränneellä räppärillä ei avioehtoa

iltalehti 03:51 01.07

Dr. Dre on yksi parhaiten tienaavista muusikoista. Yhdysvaltalaisen räppärin ja tuottajan Dr. Dren, 55, vaimo Nicole Young, 50, on hakenut avioeroa 24 vuoden liiton jälkeen. Eron syyksi Young sanoo sovittamattomat näkemyserot. Lähteiden mukaan pariskunnalla ei ole avioehtoa. Talouslehti Forbes on arvioinut Dr. Dren, oikealta nimeltään Andre Romelle Youngin, nettoarvon olevan huimat 800 miljoonaa dollaria eli noin 710 miljoonaa euroa. Youngin kerrotaan hakevan elatusapua puolisoltaan.


”Bubba-köyttä” Facebookissa kaupitellut moottoriradan omistaja sai tappouhkauksia – menetti sponsorit ja kisat

iltasanomat 08:53 30.06

Yhdysvaltalaisen moottoriradan omistaja on saanut tappouhkauksia hänen vitsailtuaan sosiaalisen median kauppapaikalla.


CrossFitin ex-johtajaa syytetään naisten seksuaalisesta häirinnästä – entiset työntekijät puhuivat: ”En pysty edes laskemaan kertoja”

iltasanomat 06:54 24.06

Yhdysvaltalaisen yhtiön omistajan ja väistyneen toimitusjohtajan toiminnasta on ilmennyt aiemmin vaiettuja yksityiskohtia.


AS Romassa täysi sirkus päällä - urheilutoimenjohtaja saamassa monoa, joukkue myynnissä

iltalehti 13:44 19.06

Petrachi ehti hoitaa töitään seurassa vain vuoden verran. Italialaisen jalkapallojoukkue AS Roman kerrotaan hyllyttäneen urheilutoimenjohtajansa Gianluca Petrachin. Italialaismediat kertovat Petrachin ottaneen verbaalisesti yhteen joukkueen omistajan, yhdysvaltalaisen James Pallottan kanssa. Tämän lisäksi Petrachin kerrotaan olevan pelaajien kanssa huonoissa väleissä.


UFC-legenda jakoi rajun kuvan: 3 vuotta sitten makasi koomassa ja kävi kuoleman porteilla – mahtava muutos!

iltalehti 22:51 18.06

Matt Hughes joutui vakavaan onnettomuuteen, kun juna osui hänen rekkaansa. Yhdysvaltalaisen ex-vapaaottelijan Matt Hughes, 46, kävi kuoleman porteilla lähes tasan kolme vuotta sitten. 16. kesäkuuta 2017 Hughes joutui vakavaan onnettomuuteen lähellä kotipaikkakunnallaan Montgomeryssa, Illinois’ssa. Hughes ajoi rekallaan tasoristeykseen, kun yhtäkkiä ohi kiitänyt juna törmäsi hänen autoonsa. Osuma ei tullut kuitenkaan kuljettajan puolelle.


Israelin poliisi ampui paniikkiin joutuneen autistisen miehen – pääministeri: tragedia, että häntä epäiltiin väärin perustein terroristiksi

yle 15:43 07.06

Poliisin toiminta on nostanut Israelissa ja palestiinalaisalueilla vertauksia yhdysvaltalaisen George Floydin kuolemaan.


Märtha Louiselle sataa tappouhkauksia - avautuu vihasta shamaanirakasta kohtaan: ”Ihmiset ja perheemme häpeävät meitä”

iltalehti 07:17 05.06

Norjan prinsessa Märtha Louise kertoo parin saaneen tappouhkauksia rakkautensa takia. Yhdysvaltalaisen George Floydin kuolemasta on leimahtanut käyntiin valtaisa rasismikeskustelu ympäri maailmaa. Norjan prinsessa Märtha Louise ottaa nyt rasismikeskusteluun. Prinsessan mukaan ystäväpiiri, perhe, hovi ja Norjan kansa ei ole hyväksynyt tummaihoista Durekia hänen elämänkumppanikseen. Hän väittää, että ydinsyy tähän on rasismi.


Meghanilta yllättävä kannanotto Black Lives Matter -liikkeeseen: ”Olen pahoillani”

iltalehti 11:30 04.06

Herttuatar Meghan on ottanut kantaa Black Lives Matter -liikkeeseen. Black Lives Matter on vuonna 2013 perustettu liike, joka vastustaa mustiin ihmisiin kohdistuvaa syrjintää ja poliisiväkivaltaa. Aihe on noussut pinnalle yhdysvaltalaisen George Floydin kuoleman jälkeen, ja nyt jopa herttuatar Meghan on ottanut aiheeseen kantaa. Meghan otti liikkeeseen kantaa videolla, joka näytettiin hänen vanhan opinahjonsa oppilaille keskiviikkona. Hän totesi olevansa pahoillaan siitä, että lasten täytyy kasvaa maailmassa, jossa on yhä rasismia. Hän kuvaili Yhdysvalloissa vallitsevaa tilannetta ”musertavaksi.”


Jay-Z osti sivun kokoisia mainoksia sanomalehdistä – omisti ne George Floydille

stara 15:20 03.06

Yhdysvaltalaisen George Floydin kuolema poliisiväkivallan uhrina on johtanut protesteihin ympäri


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 03.06

Yhdysvaltalaisen George Floydin kuolema poliisiväkivallan uhrina on johtanut protesteihin ympäri


Bundesliigapelaajien kannanotot tutkintaan – Fifalta terävä linjaus liitoille

MTV 11:57 03.06

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on kommentoinut viikonlopun Bundesliiga-kierroksella nähtyjä kannanottoja koskien yhdysvaltalaisen George Floydin kuolemaa ja Black lives matter -liikettä.


Haluatko miljonääriksi?: Perussuomalaisten kansanedustaja kiipelissä Mannerheim-kysymyksessä - tiedätkö oikean vastauksen?

iltalehti 09:08 23.05

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio jatkaa miljoonajahtia illan visailuohjelmassa. Viime lauantaina Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa pelipaikalle jäi perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio. 35-vuotias oikeustieteen maisteri asuu Turussa, mutta hänen juurensa ovat Lappeenrannassa. Tavio kerää kisassa hyväntekeväisyyspottia itse valitsemalleen taholle. Hän lahjoittaa voittorahansa Operaatio Ruokakassi -yhdistykselle, joka jakaa vähävaraisille ruoka-apua Varsinais-Suomessa. Viime jaksossa Tavio selvitti suvereenisti neljä ensimmäistä kysymystä. Tämän illan peli lähtee käyntiin tilanteessa, jossa hänellä on potissaan 700 euroa ja kaikki oljenkorret ovat käyttämättä. Taviolle osuu muutama helppo kysymys, hän muun muassa tietää oitis Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen logossa komeilevan luontokappaleen sekä yhdysvaltalaisen lehden, joka julkaisee joka vuosi maailmankuulun uimapukunumeron.


UFC:n kohutähti uhkailee poistumisellaan – kuppi meni toden teolla nurin: "Uskomatonta"

MTV 14:05 22.05

Vapaaottelun supertähti Jon Jones uhkailee vetäytyvänsä UFC-kehistä. 32-vuotiaan yhdysvaltalaisen kohuottelijan kuppi meni nurin Francis Ngannouta vastaan kaavaillun ottelun neuvotteluista.


Näkyvä yhdysvaltalaisenaattori astui syrjään tiedustelukomitean johdosta – FBI tutkii epäilyjä sisäpiiritiedon käytöstä koronakriisissä

yle 22:29 14.05

Liittovaltion poliisi FBI otti senaattorin matkapuhelimen tutkintaan.


Instagramiin lävähti intiimi kuva petipuuhista mysteerinaisen kanssa – urheilutähden miljoonat seuraajat ällistyivät

iltalehti 20:35 10.05

Jonathan dos Santos poisti kuvan nopeasti. Yhdysvaltalaisen LA Galaxyn meksikolaispelaaja Jonathan dos Santos, 30, on erikoisen kohun keskellä. Dos Santos julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagramin Story-osiossa kuvan, jossa hän on tuntemattoman naisen kanssa sängyssä. Kummankin kuvassa esiintyvän henkilön paljas ylävartalo näkyy kuvassa.


LK: NHL-tähti Joonas Donskoi menee naimisiin yhdysvaltalaisen kaunottaren kanssa

iltasanomat 14:02 10.05

Coloradon hyökkääjä ja hänen Devin-rakkaansa sanovat kesällä toisilleen ”tahdon”.


Yhdysvalloissa koronavirus vei vuorokaudessa hengen yli 1  400:lta

iltasanomat 04:00 04.05

Yhdysvalloissa on vuorokaudessa vahvistettu 1 450 koronaviruskuolemaa, selviää yhdysvaltalaisen Johns Hopkinsin yliopiston seurannasta.


Hot topics