UFC-kehässä nähtiin harvinainen episodi – "Sori, Anthony, tämä on osa työtä"

MTV 10:45 14.05

Brasilialainen Glover Teixeira teki selvää yhdysvaltalaisesta Anthony Smithistä Jacksonvillen UFC-illan pääottelussa. Kevyen raskassarjan taistossa nähtiin myös hulvattomuudessaan harvinainen episodi, jonka UFC nosti sosiaalisessa mediassa esiin.


Lapsuuden traaginen menetys muovasi Dortmundin superlupauksesta kypsän tulevaisuuden tähden – "Se on osa häntä"

MTV 13:51 11.05

Borussia Dortmundin 17-vuotias superlupaus Giovanni Reyna on lupaavalla matkalla kohti tähteyttä. Lapsuuden suuri menetys on muovannut lahjakkaasta yhdysvaltalaisesta pelaajan, joka hän on tänä päivänä. 


Olisiko 53-vuotiaalla Mike Tysonilla mahdollisuuksia nykyhuippuja vastaan? Suomalaisguru lataa: "Todellisuus on taruakin ihmeellisempää"

MTV 07:30 09.05

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson ilmoitti vastikään aikeistaan palata kehään muutaman erän mittaisiin hyväntekeväisyysotteluihin. Uutisointi rautanyrkin ympärillä on käynyt villinä, ja osa on heittänyt, että 53-vuotiaasta yhdysvaltalaisesta olisi kehään totisempiinkin taistoihin nykyhuipuja vastaan. Suomalainen valmentajaguru Pekka Mäki pitää ajatusta kuitenkin kaukaa haettuna.


Iskikö kaukokaipuu? Uusi matkailusarja vie Amazon-joelle – siellä asuu pinkkejä delfiinejä

iltalehti 08:54 22.04

Illan Matkaaja: Amazon -ohjelma kurkistaa Perun upeisiin vesistöihin ja paikallisten ihmisten elämään. Yhdysvaltalaisesta Globe Trekker -matkailusarjasta alkaa tänään uusi tuotantokausi. Kuusiosaisessa sarjassa matkustetaan vesireittejä pitkin ympäri maailman. Ohjelmassa vieraillaan Huippuvuorten upeissa maisemissa ja kuljetaan Niilillä vanhalla purjealuksella. Sarjassa tutustutaan myös USA:n ja Kanadan rajalla sijaitsevaan viiden järven kokonaisuuteen. Filippiinien lukuisiin saariin on helppo tutustua laivakyydillä ja Tanganjikajärvellä voi matkustaa yli satavuotiaalla matkustajalautalla. Ensimmäisessä jaksossa amerikkalainen Holly Morris hyppää Perussa rahtilaivan kyytiin, jonka on tarkoitus kuljettaa hänet Amazon-joen sivuhaaraa pitkin Iquitosin kaupunkiin. Keskellä koskematonta sademetsää sijaitseva Iquitos rikastui kumikaupalla yli sata vuotta sitten. Nykyään kyseessä on maailman suurin kaupunki, johon ei ole tietä. Matka täytyy taittaa vesitse. Hollylle se tietää monta päivää kestävää seikkailua.


Emma Nuutisen huippukausi päättyi suuriin pettymyksiin ja nyt maajoukkuehyökkääjä puntaroi uran jatkoa: "Pistää miettimään, mihin kannattaa lähteä tulevaisuudessa satsaamaan"

yle 08:40 31.03

Jääkiekkohyökkääjä Emma Nuutinen, 23, valmistuu tänä keväänä yhdysvaltalaisesta Mercyhurstin yliopistosta. Seuraavia askeleitaan hän miettii sitten, kun 300-sivuinen lopputyö on palautettu.


Muistatko lihaksillaan hämmentäneen ”Hercules-lapsen” - näin radikaalisti hän on muuttunut

iltalehti 19:30 21.03

Richard Sandrak on entinen lapsikehonrakentaja. Ukrainalaissyntyisestä yhdysvaltalaisesta Richard Sandrakista kohistiin parikymmentä vuotta sitten. Pieni poika hämmästytti lihaksilla, joita ei ole juuri lapsilla totuttu näkemään. Pojan valmentaja oli hänen oma isänsä. Aikoinaan epäiltiin, että isä olisi avittanut poikansa lihaskasvua kielletyin menetelmin ja ainein, esimerkiksi kasvuhormonilla.


Panimon oluttölkki pelasti koiran – nainen löysi kadonneen lemmikkinsä

stara 23:20 04.02

Uutisoimme taannoin kotia tarvitsevien löytökoirien kuvia tölkkeihinsä painattaneesta yhdysvaltalaisesta Motorworks


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:20 04.02

Uutisoimme taannoin kotia tarvitsevien löytökoirien kuvia tölkkeihinsä painattaneesta yhdysvaltalaisesta Motorworks


Omalaatuinen lastenhoitaja valokuvasi ihmisiä ja salasi kuvat vuosikymmeniksi – maailmankuulut otokset Suomessa esillä ensimmäistä kertaa

yle 06:05 16.01

Yhdysvaltalaisesta Vivian Maierista tuli kuolemansa jälkeen valokuvamaailman sensaatio.


Jasper Pääkkösen Hollywood-läpimurtoon siivittänyt ohjaajalegenda tekee historiaa Cannesin elokuvajuhlilla

iltalehti 00:43 15.01

Spike Leestä tulee Cannesin elokuvajuhlien ensimmäinen musta tuomariston johtaja. Yhdysvaltalaisesta elokuvaohjaaja Spike Leestä tulee Cannesin elokuvajuhlien historian ensimmäinen musta tuomariston johtaja. Elokuvajuhlat järjestetään ensi toukokuussa 73. kerran. Leelle, 62, Cannesin juhlat merkitsevät paluuta uran alkulähteille. Konkarin debyyttielokuva She’s Gotta Have It nähtiin jo vuonna 1986 Cannesissa, jossa se huomioitiin Prix de la Jeunesse -palkinnolla.


Hot topics