Breaking Bad -näyttelijä Johnny Ortiz pidätetty epäiltynä murhan yrityksestä

iltalehti 10:25 21.07

Näyttelijää uhkaa jopa elinkautinen. Yhdysvaltalaisnäyttelijä Johnny Ortiz on pidätetty harkitusta murhan yrityksestä. Ortizia vastaan on nostettu syytteet ja hän on tällä hetkellä poliisin hallussa. TMZ:n haltuun saamien asiakirjojen mukaan Ortizin ja toisen miehen Armando Miguel Navarron epäillään yrittäneen tappaa Brian Duken. Murhan yrityksen motiivina oli rikollisen jengitoiminnan edistäminen. Navarron epäillään laukaisseen aseen. Ei ole selvää, mikä rooli Ortizilla tapahtumassa oli.


Yhdysvaltalaisnäyttelijä Miles Teller poseeraa suomalaislonkeron kanssa – seuraajat innostuivat: ”Torilla tavataan”

iltalehti 11:27 20.07

Miles Teller on The Long Drink Companyn osaomistaja. Muun muassa Top Gun -elokuvista tuttu yhdysvaltalaisnäyttelijä Miles Teller tunnetaan suomalaisen lonkeron suurena ystävänä. Teller on muun muassa suomalaisen The Long Drink Companyn osaomistaja. Tuoreessa Twitter-julkaisussaan Teller poseeraakin yhdessä firmansa lonkerotölkin kanssa. Vastausten perusteella juoma jakaa mielipiteitä voimakkaasti kahtia. Suomalaisedustus ei ole jäänyt näyttelijän sadoilta tuhansilta seuraajilta huomaamatta.


Näyttelijä Galyn Görg, 55, on kuollut

iltalehti 07:04 16.07

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Galyn Görgin läheiset vahvistavat tähden kuolleen. Yhdysvaltalaisnäyttelijä ja tanssija Galyn Görg on kuollut. Görg sairasti aggressiivista syöpää. Hoidoista huolimatta sairautta ei saatu pysäytettyä. Ulkomaisten lehtien mukaan syöpädiagnoosista kesti vain lyhyt aika tähden kuolemaan. Asiasta kertoo esimerkiksi Express. Görg kuoli päivää ennen syntymäpäiväänsä. Hän olisi täyttänyt 56 vuotta keskiviikkona.


Angelina Jolien koskettava kirjoitus lapsiperheille julkaistiin Time-lehdessä – muistuttaa tärkeästä asiasta, joka koskee nyt jokaista vanhempaa

iltalehti 19:55 27.04

Angelina Jolien koskettava kirje julkaistiin Time-lehdessä. Yhdysvaltalaisnäyttelijä ja kuuden lapsen äiti Angelina Jolie, 44, kirjoitti arvostettuun yhdysvaltalaiseen Time-lehteen kirjeen, jonka hän on osoittanut kaikille lapsiperheiden vanhemmille. Kirjeessään hän kehottaa vanhempia ympäri maailmaa olemaan poikkeuksellisessa maailmantilanteessa armollisia itseään kohtaan ja muistuttaa siitä, että yhdeltäkään vanhemmalta ei vaadita täydellisyyttä. Lue Angelina Jolien kirje vapaasti suomennettuna alta.


Täydelliset naiset -näyttelijä Shirley Knight, 83, on kuollut

iltalehti 08:01 23.04

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Shirley Knight on kuollut. Shirley Knight, 83, oli yhdysvaltalaisnäyttelijä, joka teki uransa aikana lukuisia rooleja teatterissa, televisiosarjoissa sekä elokuvissa. Suru-uutisesta kertoi hänen tyttärensä Kaitlin Hopkins. – Aikaisin tänään aamulla 22. huhtikuuta sinä menehdyit ja herttainen sielusi jätti meidät mennäkseen parempaan paikkaan. Minä olin sinun rinnallasi. Minulle sinä olit ”vain äiti”, joillekin sinä olit ”neiti Knight”, ”neiti Shirley”, ”mama Shirley” (oppilailleni), ”Shirl-tyttö” (ystävillesi) ja ”Shirley Knight” faneillesi, tytär kirjoitti Facebookissa.


Näyttelijä Brian Dennehy, 81, on kuollut

iltalehti 07:19 17.04

Amerikkalaisnäyttelijä Brian Dennehyn kerrotaan kuolleen. Palkittu yhdysvaltalaisnäyttelijä Brian Dennehy, 81, kuoli luonnollisesti Connecticutissa alkuviikosta. Dennehy voitti uransa aikana Golden Globen ja kaksi Tony-palkintoa ja oli peräti kuudesti ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi. Dennehy tunnetaan parhaiten roolisuorituksestaan elokuvassa Rambo – taistelija. Hän näytteli elokuvassa sheriffi Will Teasleyn roolin.


Hollywood-tähti Kristen Bell avautuu uransa alussa saamasta julmasta palautteesta: ”En ollut tarpeeksi kaunis...”

iltalehti 23:40 06.04

Kristen Bell sai kuulla jokaisessa koe-esiintymisessä saman hämmentävän palautteen. Yhdysvaltalaisnäyttelijä Kristen Bell, 39, paljastaa tuoreessa haastattelussa saaneensa uransa alussa hämmentävää palautetta ulkonäöstään. Bad Moms ja Frozen-elokuvista sekä Veronica Mars -sarjasta muistettava Bell ei ollut löytää sopivia rooleja, koska ei roolittajien mielestä täyttänyt naisnäyttelijöille asetettuja vaatimuksia. Bell kertoo Vanity Fairin haastattelussa, että koe-esiintymisissä keskityttiin näyttelijänlahjojen sijaan hänen ulkonäköönsä.


Sinkkuelämää-tähti Chris Nothin, 65, perheonni täydentyi pojalla – tässä on Keats

iltalehti 16:37 19.02

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Chris Nothin perheeseen on syntynyt poika. Sinkkuelämää-sarjan Kihona (Mr. Big) tunnettu Chris Noth, 65, ja hänen näyttelijävaimonsa Tara Wilson, 37, ovat saaneet poikavauvan. Noth on jakanut ilouutisen Instagram-tilillään sairaalassa otetun kuvan kera. – Taivaasta on tullut toinen poikamme, Keats, tuore isä iloitsee Instagramissa.


Näyttelijä Kellye Nakahara, 72, on kuollut

iltalehti 10:55 18.02

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Kellye Nakahara on kuollut 72 vuoden iässä, kertoo TMZ. Näyttelijä Kellye Nakahara menehtyi syöpään. Nakahara ei ennättänyt sairastaa syöpää pitkään. Nakahara tuli tunnetuksi roolistaan M*A*S*H-sarjassa, jossa hän esitti sairaanhoitajaa kymmenen vuotta vuosina 1973–1983.


Sinkkuelämää-sarjan Magda eli Lynn Cohen, 86, on kuollut

iltalehti 16:52 15.02

Lynn Cohen kuoli varhain ystävänpäivänä. Yhdysvaltalaisnäyttelijä Lynn Cohen on kuollut. Asiasta kertoo esimerkiksi The Wrap. Cohen teki elämänsä aikana useita roolitöitä televisiossa, teatterissa ja elokuvissa. Hänet muistetaan esimerkiksi televisiosarjasta Sinkkuelämää, jossa hän näytteli Magdaa. Magda esiteltiin katsojille suositun sarjan kolmannella tuotantokaudella. Hän työskenteli lastenhoitajana Mirandan kotona.


Jennifer Aniston täytti 51 - kuin ei vanhenisi ollenkaan: uudet kuvat todistavat

iltalehti 09:10 12.02

Yhdysvaltalaisnäyttelijä poseerasi lehden kannessa syntymäpäiviensä kunniaksi. Jennifer Aniston täytti tiistaina 51 vuotta. Synttärisankari poseeraa tuoreessa Interview Magazine -lehden kannessa mustassa bodyssa, nahkatakissa ja pitkissä saappaissa. Lehden kuvauksissa hän on poseerannut myös navan seutua paljaaksi jättävässä asussa sekä rintaliiveissä ja nahkahameessa. Kuvia on julkaistu lehden Instagramissa. Tuoreet kuvat voisivat olla vaikka kymmenen vuoden takaa, sillä vuodet ovat kohdelleet Anistonia armollisesti.


Julia Roberts harvinaisissa yhteiskuvissa Danny-miehensä kanssa - yhteiseloa takana jo 20 vuotta

iltalehti 02:28 24.01

Näyttelijä Julia Roberts on ollut Danny Moderin kanssa jo monta vuotta. Oscar-palkittu yhdysvaltalaisnäyttelijä Julia Roberts ja hänen aviomiehensä Daniel ”Danny” Moder nauttivat yhteisestä treffi-illasta tällä viikolla. Julia Roberts ja Daniel Moder viettivät iltaa Sean Pennin järjestämässä Core-gaalassa Los Angelesissa. Samassa tilaisuudessa viihtyivät myös esimerkiksi Alyssa Milano, Connie Britton ja Leonardo DiCaprio.


Minne katosi American Pie -tähti? Ura kääntyi jyrkkään laskuun – työskentelee nyt kiinteistönvälittäjänä

iltalehti 11:07 18.01

American Pie -tähti Chris Owenin ura hiipui hittielokuvien jälkeen. Yhdysvaltalaisnäyttelijä Chris Owen nousi kuuluisuuteen roolistaan American Pie -hittielokuvassa vuonna 1999. Owenin esittämä Chuck Sherman eli Shermanator esiintyi myös hittielokuvan kolmessa jatko-osassa. Owenin ura kääntyi hittielokuvien jälkeen jyrkkään laskuun ja hän on hakeutunut muihin töihin. Vuonna 2013 Radar Online -sivusto kertoi Owenin työskentelevän tarjoilijana sushiravintolassa Los Angelesissa.


Highlander- ja Frendit-sarjoista tuttu näyttelijä Stan Kirsch, 51, on kuollut

iltalehti 22:35 14.01

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Stan Kirsch on kuollut 51 vuoden iässä. Tieto näyttelijä Stan Kirschin kuolemasta kerrottiin hänen Facebook-sivuillaan. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan Los Angelesissa. – Rakkaat ystävät, menetimme rakkaan Stan Kirschin tammikuun 11. päivä.


Highlander ja Frendit-sarjoista tuttu näyttelijä Stan Kirsch, 51, on kuollut

iltalehti 22:35 14.01

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Stan Kirsch on kuollut 51 vuoden iässä. Tieto näyttelijä Stan Kirschin kuolemasta kerrottiin hänen Facebook-sivuillaan. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan Los Angelesissa. – Rakkaat ystävät, menetimme rakkaan Stan Kirschin tammikuun 11. päivä.


Muistatko vielä tämän näyttelijäparin? Sarah Michelle Gellar ja Freddie Prinze Jr tuoreessa yhteiskuvassa - avio-onni kukoistaa

iltalehti 16:03 08.01

Näyttelijät ovat olleet naimisissa lähes kaksikymmentä vuotta. Buffy, vampyyrintappaja -tv-sarjasta parhaiten tunnetun yhdysvaltalaisnäyttelijä Sarah Michelle Gellarin, 42, suhteessa pyyhkii hyvin. Gellar on ollut naimisissa näyttelijä Freddie Prinze Jr:n, 43, kanssa vuodesta 2002 lähtien ja pari on edelleen kuin vastarakastunut.


Näyttelijä Chloë Sevigny, 45, odottaa ensimmäistä lastaan

iltalehti 13:30 07.01

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Chloë Sevigny on raskaana. Näyttelijä ja muotisuunnittelija Chloë Sevigny odottaa ensimmäistä lastaan Sinisa Mackovicin kanssa. Pari kuvattiin tällä viikolla New Yorkissa. Mackovic piti hellästi kättään Sevignyn mahalla ja katsoi rakastaan silmiin. Pari on ollut yhdessä noin vuoden. Näet kuvat täältä. Chloë Sevigny tunnetaan esimerkiksi televisiosarjoista Big Love ja American Horror Story: Asylum sekä elokuvista Zodiac, Väritetty totuus ja Amerikan psyko.


Robbie Williamsilta hurja paljastus päihdehelvetistään: tapasi vaimonsa, kun oli juuri maannut huumediilerinsä kanssa

iltalehti 09:34 29.12

Robbie Williams on kertonut aiemminkin elämästään päihdeongelmansa kanssa. Tehdään heti alkuun selväksi, että yhdellä maailman suosituimmista laulajista menee nyt paremmin kuin koskaan. 45-vuotias laulaja on ollut naimisissa häntä viisi vuotta nuoremman yhdysvaltalaisnäyttelijä Ayda Fieldin kanssa yhdeksän vuoden ajan. Kolmen lapsen vanhemmat ovat pitäneet yhtä vuodesta 2006 lähtien.


Frendit-tähti julkaisi harvinaisen kuvan tyttärensä kanssa – kuin kaksi marjaa

iltalehti 21:41 02.12

Courteney Cox on tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä ja tuottaja. Frendien Monicanakin tunnettu Courteney Cox on jakanut hempeän valokuvan tyttärensä kanssa. Näet kuvan myös täältä. Kuvassa Courteney Cox ja tytär Coco Arquette hymyilevät kohti kameraa. Coco on jo 15-vuotias. Hänen isänsä on Courteneyn ex-aviomies David Arquette. Cocon kummitäti on Frendeistä tuttu Jennifer Aniston. Aniston on kommentoinut kuvaan:


America’s Got Talentin kuvauksissa myrskyää - Gabrielle Union sai potkut

iltalehti 00:09 30.11

Näyttelijä Gabrielle Union sai potkut suosikkiohjelman tuomaristosta. Yhdysvaltalaisnäyttelijä, malli Gabrielle Union on saanut potkut America’s Got Talent -sarjan tuomaristosta. Unionin mies Dwyane Wade paljasti irtisanomisen Twitterissä, ihmetellen syytä vaimonsa potkuihin. – Miehet valehtelevat, naiset valehtelevat, numerot eivät. Tämän vuoden aikana monet ovat tulleet kertomaan minulle, että Gabrielle on syy miksi heistä tuli America’s Got Talent -ohjelman katsojia, mies alusti asian Twitterissä.


Hot topics