Valitseeko Markku Kanerva jokerikortin Huuhkajien EM-ryhmään? 20-vuotias kärkilupaus iski taas kovan työnäytteen Englannissa

iltasanomat 22:34 07.12

20-vuotias suomalainen hyökkääjälupaus Marcus Forss pelaa vahvaa kautta Englannin Ykkösliigan AFC Wimbledonissa.


Miksi maalitykki Marcus Forss ei pelaa Suomen maajoukkueessa? ”Tilanne ei ole lopullinen”

iltalehti 14:49 21.11

20-vuotias hyökkääjä Marcus Forss on pommittanut seitsemän maalia AFC Wimbledonille, joka pelaa Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Brentfordista Englannin Ykkösliigan AFC Wimbledoniin lainattu Marcus Forss pelaa sarjassa, jossa ei pidetä maajoukkuetaukoja. – Kun oli puhetta, että hän tulisi sitoutumaan näihin karsintoihin, se ei ollut isossa mittakaavassa mahdollista, koska heillä ei ole maaottelutaukoja. Seura antoi ymmärtää, että on tärkeämpi olla seuran mukana, alle 21-vuotiaiden päävalmentaja Juha Malinen kertoo.


Video: Pikkuhuuhkajien pelit väliin jättänyt huippulupaus takoi harvinaisen hattutempun Englannissa – maalitahti sarjan ylivoimaisesti paras

iltasanomat 15:42 13.10

20-vuotias Marcus Forss loisti lauantaina Englannin Ykkösliigan ottelussa Southend–AFC Wimbledon.


Huuhkajien tulevaisuus turvattu – kuuma suomalaislupaus takoi hattutempun Englannin Ykkösliigassa

yle 18:54 12.10

Pikkuhuuhkajien hyökkääjä Marcus Forss, joka edustaa loppukauden Ykkösliigan Wimbledonia, oli jälleen hurjassa maalivireessä Englannissa.


Mestarijuoksijaperhe tukkanuottasilla – Jakob Ingebrigtsenin tuuletukset saivat valmentaja-isän tylyttämään poikaansa: ”Jos siinä käy pieni vahinko, näytät ainoastaan typerältä”

iltalehti 15:12 12.08

Jakob Ingebrigtsenin jo loppusuoran alussa aloittama tuulettelu tulistutti valmentaja-isä Gjert Ingebrigtseniä. Jakob Ingebrigtsen on kovassa iskussa, kun yleisurheilun MM-kisat lähenevät. 18-vuotias norjalainen juoksija riensi voittoon yleisurheilun Euroopan joukkuemestaruuskilpailujen Ykkösliigan 1500 metrin juoksukilpailussa. Kisa käytiin Sandnesissä, Norjassa. Rauhallisen alun jälkeen Ingebritsen irtosi kilpakumppaneiltaan. Norjalaisihmelapsi pisti viimeisellä ratakierroksella pökköä pesään ja juoksi selkeään voittoon.


Sarjanousija ja -putoaja kohtaavat Mestaruussarjassa – tasoero on valtava

iltalehti 13:47 03.08

Mestaruussarjaan paluun tekevä Barnsley on pelannut Englannin toisella sarjatasolla enemmän kausia, kuin mikään muu joukkue. Lauantain kiinnostavimmassa ottelussa seurataan Englannin Mestaruussarjaa, joka potkaistiin eilen käyntiin Lontoon naapurikaupunki Lutonissa. Iltalehden päivän ottelussa tarjolla on eilisen tavoin sarjanousijan ottelu, kun Barnsley kohtaa kotonaan Fulhamin. Barnsleyn viime kausi sujui hienosti, kun joukkue sijoittui lopulta Ykkösliigan toiseksi ja nousi näin ollen takaisin Mestaruussarjaan.


13-vuotias, tuli lopulta al-Holilta aikuisia auttava Eurassa yli Myllylä debytoivat Porissa syyllistyi alaikäisen törkeään ”Muutokset

Hot topics