MTV seuraa: Steiermarkin GP – Valtteri Bottas yrittää ennennäkemätöntä temppua

MTV 16:00 12.07

F1-kausi jatkuu siellä, missä se alkoikin viikko sitten. Tänään sunnuntaina ohjelmassa on Steiermarkin GP, joka ajetaan Itävallan Spielbergissä sijaitsevalla Red Bull Ringin radalla. Pystyykö Valtteri Bottas ottamaan voiton myös kauden toisesta kisasta? Ja nouseeko Kimi Räikkönen takaa ylemmäs? MTV Urheilu seuraa kisan tapahtumia hetki hetkeltä.


Nouseeko Bottas voittoon historiallisessa kisassa? Alfa Romeo kaipaa Räikköseltä huippusuoritusta – seuraa hetki hetkeltä F1-kauden toista kisaa

yle 15:31 12.07

Itävallassa tehdään F1-historiaa, kun ensimmäistä kertaa sarjan historiassa jaetaan MM-pisteet toista kertaa samalla radalla saman kauden aikana. Yle seuraa kisaa hetki hetkeltä.


Hyppypariskunta Jessica Kähärä ja Arttu Mattila treenaavat yhdessä kohti kovia tavoitteitaan: ”Välillä voi antaa vähän kritiikkiä”

iltasanomat 14:15 12.07

Kaksi Suomen lupaavimpiin yleisurheilijoihin lukeutuvaa korkeushyppääjää viihtyy hyvin yhdessä. Aikuistuminen ja itsenäistyminen ovat laittaneet miettimään myös urheilun rahoitusta ja ulkonäköpaineita.


Ferrarille taas uusi jättikatastrofi! Ylen asiantuntija kertoo syyt valtavalle romahdukselle – toinen perinteikäs tiimi on noussut kärkikamppailuun täysin päinvastaisella strategialla

yle 08:00 12.07

Ferrarin heikkoudet ja McLarenin nousu ovat puhuttaneet kahtena ensimmäisenä F1-viikonloppuna. Yle Urheilun F1-asiantuntija Jukka Mildh analysoi syitä tiimien tilanteelle.


Hot topics