Media: Iranissa mystinen räjähdys sotilaskohteiden lähellä

iltasanomat 08:54 10.07

Iranissa on raportoitu jälleen mystinen räjähdys. Asiasta kertoi muun muassa New York Times.


Video: black lives matter -iskulause maalattiin Trumpin pilvenpiirtäjän eteen New Yorkissa, mukana myös pormestari

yle 22:38 09.07

Presidentti Donald Trumpin mielestä iskulause häpäisee Fifth Avenue -kadun.


Trump tulistui korkeimman oikeuden verotieto­päätöksestä – ”Poliittinen noitavaino!”

iltasanomat 20:50 09.07

Yhdysvaltain korkein oikeus päätti, että New Yorkin syyttäjällä on oikeus saada käyttöönsä Trumpin talous- ja verotiedot.


Lindy Ruff ottaa valmennusvastuun New Jersey Devilsissä

iltasanomat 20:27 09.07

Edelliset kolme kautta Ruff oli New York Rangersin apuvalmentajana.


NHL-seura New Jersey Devils nimitti Lindy Ruffin seuran uudeksi päävalmentajaksi

MTV 20:23 09.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaava New Jersey Devils nimesi konkarivalmentaja Lindy Ruffin uudeksi päävalmentajakseen. Ruff on toiminut päävalmentajana Buffalo Sabresissa vuodet 1997–2013 ja Dallas Starsissa 2013–17. Edelliset kolme kautta Ruff oli New York Rangersin apuvalmentajana.


Suomen kielen opetusohjelma joutui lahtipölkylle huippuyliopistossa New Yorkissa – Lehtori Heli Sirviö: ”Suomalaisten me-henki pelasti”

yle 06:10 08.07

Columbian huippuyliopistoon rakennetaan suomalaisrahoituksen turvin korona-aikana uraauurtavaa Suomen-opetusta.


Madonna ei anna jalkavaivojen nujertaa – julkaisi paidattoman kuvan: ”Kaikilla meillä on tukikeppimme”

iltalehti 21:41 07.07

Madonna käyttää kainalosauvaa. Supertähti Madonna, 61, on kärsinyt terveyshuolista jo jonkin aikaa. Huhtikuussa hän kertoi käyvänsä ”uusiutumishoidoissa” loukattuaan polvensa kesken Madame X -kiertueen New Yorkissa. Laulaja ei ole kuitenkaan avannut julkisuudessa uusiutumishoitojensa sisältöä sen tarkemmin.


NYT: Korona­viruksen testaus­kapasiteetti Yhdys­valloissa edelleen puutteellinen

iltasanomat 12:47 07.07

Yhdysvallat on New York Timesin mukaan lisännyt testauskapasiteettia valtavasti, mutta se ei ole riittänyt vastaamaan viime viikkojen kovaan nousuun tartuntamäärässä.


Ystävä paljastaa: Pyörätuolissa istuva Yoko Ono vaatii hoitoa kellon ympäri eikä poistu kotoaan – taiteilijan sairaus edelleen mysteeri

iltalehti 12:14 07.07

87-vuotiasta Yoko Onoa ei juuri enää julkisuudessa nähdä. Japanilaistaiteilija Yoko Ono ei voi hyvin. Lähipiirin lähde kertoo New York Postille, että muusikkona ja taiteilijana tunnettu Ono, 87, vaatii sairauteensa vuorokauden ympäri hoitoa, eikä hän juurikaan poistu asunnostaan. Tiedossa ei ole, mistä sairaudesta on kyse. Onoa tavataan julkisuudessa enää harvakseltaan. Viime vuosien aikana hänet on nähty pyörätuolissa tai kävelykeppiin turvautuen vaivalloisesti kävelemässä.


Mustana nuorena New Yorkin Bronxissa kasvanut Jamar Wilson tuntee rasismin Yhdysvalloissa – Suomella on omat ongelmansa, mutta etenkin yhdessä asiassa maiden erot ovat kuin "yö ja päivä"

MTV 07:10 07.07

Joensuun Katajaan kesken viime kauden Ranskasta saapunut takamies Jamar Wilson on juurtunut tukevasti Suomeen. Susijengissä jo vuosikaudet pelannut konkari ei enää tähyä ulkomaille, sillä nykyisessä kotimaassa asiat ovat mallillaan myös parketin ulkopuolella.


Mustana nuorena New Yorkin Bronxissa kasvanut Jamar Wilson tuntee rasismin Yhdysvalloissa – Suomella on omat ongelmansa, mutta etenkin yhdessä asiassa maat eroavat on kuin "yö ja päivä"

MTV 07:10 07.07

Joensuun Katajaan kesken viime kauden Ranskasta saapunut takamies Jamar Wilson on juurtunut tukevasti Suomeen. Susijengissä jo vuosikaudet pelannut konkari ei enää tähyä ulkomaille, sillä nykyisessä kotimaassa asiat ovat mallillaan myös parketin ulkopuolella.


Tältä näyttää 90-luvun hittilaulaja Janitan uusi musiikkivideo – luo nyt uraa Yhdysvalloissa

iltalehti 14:36 06.07

Janita keikkailee säännöllisesti Yhdysvalloissa. Muistatko vielä laulaja Janitan? Janita on nyt julkaissut uutta musiikkia videon kera. Our Love Is All We Have -kappale näki päivänvalon New Yorkin aikaan maanantaiaamuna.


Evätäänkö Kaapo Kakolta oikeus pelata NHL:n pudotuspeleissä? Kireät koronaohjeistukset saattavat päättää suomalaisen kauden

MTV 13:38 06.07

New York Rangersissa tulokaskauttaan kiekkoillut Kaapo Kakko saattaa joutua seuraamaan joukkueensa mahdolliset pudotuspelit katsomon puolelta.


Miten voi käydä näin huono tuuri? 155 miljoonan dollarin tähti sai pallon pelottavalla tavalla päähänsä – tuskan voi aistia videolta

iltalehti 07:26 06.07

New York Yankeesin harjoituksissa sattui pelästyttävä tilanne. Perinteikkään MLB-seura New York Yankeesin syöttäjä Masahiro Tanaka koki pelottavia hetkiä, kun hän sai Giancarlo Stantonin lyömän pallon kovalla vauhdilla suoraan päähänsä. Japanilaissyöttäjän tapaturma sattui Yankeesin harjoituksissa lauantaina iltapäivällä. Hetken puhaltelun jälkeen Tanaka pystyi kävelemään kentältä pois omin jaloin.


150 km/h palloa lyövän tykitys osui baseball-syöttäjän päähän – järkyttävä tapaus tallentui videolle

iltasanomat 14:43 05.07

New York Yankeesin syöttäjä Masahiro Tanaka sai vaarallisen näköisessä tilanteessa pallosta päähän.


Kiira Korpi julkaisi upean videon New Yorkista – rullaluistelee tunnetun artistin kappaleen tahtiin

iltalehti 21:57 03.07

Kiira Korpi-Borges julkaisi uuden videon rullaluistelustaan. Entinen taitoluistelija Kiira Korpi-Borges julkaisi perjantaina videon Instagram-tilillään. Videolla Korpi-Borges rullaluistelee New Yorkissa ja tanssii rullaluistimilla helponnäköisesti. Videon taustalla soi Lady Gagan Hair-kappale.


Kiira Korpi ihastutti: ohjelma Lady Gagan soidessa keskellä New Yorkia – ”Ihan kananlihalle vetää”

iltasanomat 20:56 03.07

Entinen taitoluistelija näytti taitojaan rullaluistimilla.


Kun sähkösanoma Englannin tappiosta saapui, kukaan ei uskonut sitä todeksi – vastapuolella pelasivat postimies ja ruumisautonkuljettaja

iltalehti 08:45 03.07

Englanti lähti 70 vuotta sitten hakemaan varmaa maailmanmestaruutta – ja törmäsi alkulohkossa USA:n amatööriyhdistelmään. – Jos haluaa fiilistellä, miltä se aikoinaan tuntui, kannattaa ajatella vaikka brittiläinen lukiopesisjoukkue voittamaan New York Yankees. Näin Kevin Connolly, BBC:n toimittaja, kiteyttää jutussaan USA:n ja Englannin 70 vuoden takaisen eron.


Täydellinen nainen oli helmikuussa väsynyt – nyt verestä löytyi koronaviruksen vasta-ainetta

stara 06:00 03.07

Bisnesnainen Ramona Singer on tullut monille tutuksi New Yorkin Täydelliset


Viihdelehti Stara.fi

stara 06:00 03.07

Bisnesnainen Ramona Singer on tullut monille tutuksi New Yorkin Täydelliset


Hot topics