New Yorkiin Donald Trumpin patsaita – tarkoitettu koirien pissapaikoiksi

stara 18:00 23.11

New Yorkin Brooklynin kaupunginosan kaduille on ilmestynyt pieniä Donald Trumpin


Maailman korkein moduulihotelli – rakennetaan kuin suurista legopalikoista

stara 10:00 18.11

New Yorkiin on rakennettu maailman korkein moduuleista valmistettu hotelli. Puolalaisessa


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:00 18.11

New Yorkiin on rakennettu maailman korkein moduuleista valmistettu hotelli. Puolalaisessa


Herttuatar Meghan vei Archie-poikansa salaa Amerikkaan - vietti maassa vain päivän

iltalehti 12:39 13.11

Herttuatar Meghanin syyskuisesta New Yorkin -matkasta on tihkunut yllättäviä lisätietoja. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn viiden kuukauden ikäinen Archie-poika on nuoresta iästään huolimatta matkustanut jo monessa eri maassa. Hän on nuorin brittikuninkaallinen, joka on osallistunut viralliselle edustusmatkalle. Archie matkasi vanhempineen Etelä-Afrikan kiertueelle syyskuussa. Sitä ennen hän oli jo ehtinyt käydä vanhempiensa kanssa Ibizalla sekä Etelä-Ranskassa. Uusien tietojen valossa on käynyt ilmi, että pikku-Archie onkin ehtinyt jo matkustaa kolmella eri mantereella. Hän käväisi nimittäin äitinsä kanssa syyskuussa yhden päivän visiitillä New Yorkissa. Amerikkalaislähtöinen herttuatar Meghan matkusti syksyllä New Yorkiin kannustamaan hyvää ystäväänsä, tennistähti Serena Williamsia US Open -kisoihin. Williams on paljastanut, että Meghan ei suinkaan matkustanut Yhdysvaltoihin yksin - reissussa oli mukana tuolloin neljän kuukauden ikäinen Archie.


90-luvun teinitähti Janita muutti 20 vuotta sitten New Yorkiin ja sai myöhemmin kansalaisuuden: "Heti perään tuli kutsu valamiehistöön"

yle 21:20 07.11

Janita muisteli Puoli seitsemän -ohjelmassa uransa alkua: "Kaikki muuttui yhdessä yössä"


Kaapo Kakon tuska kasvaa kasvamistaan, Rangers kutsui Tuomo Ruudun hätiin New Yorkiin: ”Puhuimme elämästä”

iltalehti 16:43 02.11

New York Rangers yrittää löytää keinoja saadakseen Kaapo Kakon vauhtiin NHL:ssä. Kakko on tehnyt ensimmäisessä kymmenessä NHL-ottelussaan tehot 2+1. Superlupaus on ottanut pienet käynnistysvaikeudet raskaasti ja useaan otteeseen kritisoinut suorituksiaan medialle.


Makwan Amirkhanin viisumi meni viime tipalle – kiitti Finnairia upeasta eleestä

iltasanomat 21:24 31.10

Makwan Amirkhani saapui New Yorkiin viikkoa suunniteltua myöhemmin.


Salamatkustaja selvisi vasta läpivalaisussa - kissa ei päässyt New Yorkiin

iltalehti 02:02 30.10

Candy oli täysin itsenäisesti kömpinyt vaatteiden joukkoon. Voirrey ja Nick Coole yllättyivät nähdessään tutun eläimen läpivalaisussa. Mansaaren Douglasissa asuva pariskunta oli suuntaamassa kauan odotetulle lomamatkalle New Yorkiin, kun lentokentällä selvisi, että perheen kissa oli päättänyt tulla matkalle mukaan. Kissa oli oma-aloitteisesti mennyt matkalaukkuun vetoketjun raosta. Mukaan kömpinyt kissa huomattiin vasta käsimatkatavaroiden läpivalaisussa.


Synttärimatka New Yorkiin keskeytyi turvatarkastukseen – matkalaukusta löytyi salamatkustaja

iltasanomat 11:39 17.10

Brittipariskunta vietiin lentokentän kuulusteluhuoneeseen heidän käsimatkatavaroistaan löytyneen kissan vuoksi.


Tarja Halonen toivottaa presidentti Niinistölle valppautta Trump-tapaamiseen – ”Muutos ollut tärisyttävän iso”

iltasanomat 12:28 01.10

Presidentti Tarja Halonen ihmettelee IS:n haastattelussa maailmanpolitiikan myllerrystä, arvostelee Donald Trumpia ja myöntää potevansa ilmastoahdistusta. New Yorkiin hänet on tuonut tuttu syy, YK:n yleiskokous.


Kolmekymppinen intialaismies yritti esiintyä 81-vuotiaana ja päästä lennolle New Yorkiin

yle 15:28 12.09

Poliisin mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Delhin lentoasemalla saatiin kiinni vanhukseksi naamioitunut huijari.


Ensimmäinen suomalaisnainen MM-kisoihin 25 vuoteen – matka huipulle vaatinut muuton New Yorkiin, mustelmia ja rumia sanoja käteen: ”Tuhoan sut”

MTV 08:15 10.09

Emilia Soini, 23, pääsee mukaan squashin MM-kisoihin, ensimmäisenä suomalaisnaisena sitten vuoden 1994. Vuosia New Yorkissa asuneessa espoolaisessa on ainesta pienen lajin uranuurtajaksi ja keulakuvaksi. Räväkkäluonteinen ja sanavalmis Soini on heittäytynyt rakastamaansa lajiin täysillä, vaikka välillä vähän sattuukin.


Herttuatar Meghan otti äkkilähdön New Yorkiin – lensi ystävänsä tueksi tennisotteluun

mtv 11:50 09.09

Herttuatar Meghan matkusti New Yorkiin kannustamaan Serena Williamsia.


New Yorkia vuosia piinannut ”lomarosvo” jäi kiinni – luksusasuntoihin murtautunut 82-vuotias teeskenteli höperöä asukkaita kohdatessaan

iltasanomat 21:56 08.09

Floridasta New Yorkiin rosvousreissuille autoilleen Samuel Sabatinon, 82, uskotaan saaneen 10 vuoden aikana ainakin 400?000 dollarin saaliin.


Tuoko Meghan epäonnea? – Herttuatar istui tenniskatsomossa, Serena Williams hävisi taas

iltalehti 16:41 08.09

Tennisfanien mielestä Meghanilla on huono karma. Herttuatar Meghan on jälleen käynyt Yhdysvalloissa. Viimeksi hän pistäytyi entisessä kotimaassaan vauvajuhlissaan helmikuussa. Päävastuu juhlista oli Meghanin hyvällä ystävällä, tennistähti Serena Williamsilla – jonka vuoksi herttuatar nytkin lensi New Yorkiin. Meghan nimittäin kannusti ystäväänsä US Openin Grand Slam -finaalissa.


Meghan lennähti New Yorkiin kannustamaan Serena Williamsia – tempaus suututti fanit: syyttävät nyt herttuatarta erikoisesta ”kirouksesta”

iltasanomat 10:04 08.09

Meghan kannusti viikonloppuna pitkäaikaista ystäväänsä Serena Williamsia. Herttuattaren läsnäolo sai häviöön pettyneet fanit pohtimaan varsin erikoista teoriaa.


Ilmasto­huippu­kokoukseen suuntaava presidentti Niinistö koki herätyksen 15 vuotta sitten: ”Ei hitto vieköön. Taitaa olla ihan tosi keissi tämä”

iltasanomat 06:12 04.09

Presidentti Sauli Niinistö suuntaa kuun lopussa New Yorkiin YK-viikoille, joiden yhteydessä järjestetään myös ilmastohuippukokous.


227 lapsen luurangot löytyivät kaivauksissa Perussa ja viikon muita uutiskuvia

yle 08:00 02.09

Amazonin metsäpalot puhuttivat viime viikolla koko maailmaa, 15-vuotias ilmastoaktivisti Greta Thunberg saapui New Yorkiin purjehdittuaan yli Atlantin valtameren ja Britanniassa osoitettiin mieltä brexitiä vastaan. Katso viikon vaikuttavimmat uutiskuvat.


Ilmastoaktivisti Greta Thunberg rantautui New Yorkiin – loppumetrejä varjosti tuntikausien odotus

iltasanomat 23:19 28.08

Matka valtameren ylitse kesti vajaat kaksi viikkoa.


ajatukselta ei voi SM-kilpailuissa – kestomenestyjät

Hot topics