Malmö FF:n kannattajat eivät anna Zlatanille vieläkään anteeksi ja syyttävät tähteä ahneudesta: “Hän oli meidän sankarimme, mutta sankaritkin voivat tippua”

yle 08:57 20.01

Malmö FF:n kannattajien mielestä jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovi? petti heidät pahimmalla mahdollisella tavalla. Kannattajat ovat purkaneet pettymystään turmelemalla näköispatsasta.


Inter tähyää megasaalista tammikuun siirtoikkunassa - päästääkö PSG supertähtensä Espanjaan?

iltalehti 08:08 17.01

PSG kiukuttelee yhä Edinson Cavanin siirrosta. Tammikuun futissiirtoikkuna on auki vielä noin kaksi viikkoa. Toistaiseksi merkittävimmät kaupat ovat kohdistuneet yhteen jäähdyttelijään (Zlatan Ibrahimovic AC Milaniin) ja kahteen tulevaisuuden lupaukseen (Erling Braut Håland Borussia Dortmundiin ja Takumi Minamino Liverpooliin). Mutta koska siirtoikkunan sulkeutuminen ilman kauppoja tarkoittaisi, että sopimuksiensa viimeisiä kuukausia potkivat Christian Eriksen, David Silva, Giorgio Chiellini ja Olivier Giroud pääsisivät kävelemään ilmaiseksi seuraavan sopimustarjoajan pöytään, on tammikuulle luvassa vielä kiihtyvällä tahdilla isoja kauppoja.


Zlatan, 38, todisti olevansa yhä vireessä – ruotsalaistähti on mättänyt maaleja pääsarjatasolla nyt neljällä vuosikymmenellä

iltasanomat 18:47 11.01

AC Milaniin siirtynyt Zlatan Ibrahimovi? pisti pallon jälleen rysään.


Zlatan Ibrahimovic kiitti avauspaikastaan ja maalasi AC Milanille – ruotsalaistähti on onnistunut maalinteossa neljällä vuosikymmenellä: "Valmentaja haluaa ottaa kanssani varovaisesti"

yle 18:36 11.01

Zlatan Ibrahimovic, 38, iski Milanin 2–0-osuman.


Sieltähän se tuli! Zlatan Ibrahimovic palautti osumallaan Milanin komeasti takaisin voittokantaan

MTV 18:27 11.01

Ruotsalainen jalkapalloikoni Zlatan Ibrahimovic viimeisteli ensimmäisen maalinsa AC Milanille seuraan paluunsa jälkeen, kun milanolaiset hakivat 2–0-vierasvoiton Cagliarista.


Joko maalihanat aukeavat? Zlatan Ibrahimovic pääsee kunnolla irti Italiassa

MTV 15:22 11.01

AC Milanin tähtihankinta Zlatan Ibrahimovic on ensimmäistä kertaa joukkueensa avauskokoonpanossa, kun Milan kohtaa Cagliarin.


Neymar flirttailee Zlatan Ibrahimovicin suuntaan – brassitähti paljasti unelmansa

MTV 10:55 08.01

Jalkapallon supertähti Neymar on jatkanut flirttailuaan Zlatan Ibrahimovicin suuntaan.


Zlatan Ibrahimovic palasi tahmeasti Euroopan kentille – ruotsalaistähti ja Milan joutuivat pettymään

MTV 20:25 06.01

Italian jalkapalloliigan Serie A:n AC Milanin tuore hankinta Zlatan Ibrahimovic teki paluun italialaiskentille maanantaina, kun Milan kohtasi kotiottelussaan Sampdorian.


Zlatanilla maaliton paluu AC Milaniin – Ronaldo pamautti Juventukselle hattutempun

iltasanomat 18:56 06.01

Serie A:n AC Milanin tuore hankinta Zlatan Ibrahimovic palasi italialaiskentille maanantaina, kun Milan kohtasi kotiottelussaan Sampdorian.


Zlatan synnytti ”Ibramanian” San Sirolle - maali jäi uupumaan ruotsalaistähden tuhlaajapoikapaluusta

iltalehti 18:04 06.01

AC Milan jäi 0-0-tasapeliin Sampdorian kanssa Zlatan Ibrahimovicin paluusta huolimatta. AC Milan päätti kärsimysvuoden 2019 0-5-vierastappioon Atalantalle. Punamustat ei saanut ainuttakaan laukausta bergamolaisvastustajan maalia kohden. Mutta kalenterivuoden vaihtuminen antoi Rossoneri-seurakunnalle lupauksen paremmasta.


"Edes Zlatan ei pääse tätä pakoon" – uhmakas Ibrahimovic palautettiin maanpinnalle AC Milanin kopissa

MTV 14:17 06.01

Zlatan Ibrahimovic palaa tänään vanhan seuransa AC Milanin edustusmiehistöön, kun jalkapallon italialaisjätti kohtaa Sampdorian Serie A:ssa. Sunnuntaina hyökkääjä joutui seuran tulokasrituaalin uhriksi.   


Karut kuvat Zlatan Ibrahimovicin patsaasta – ensin se poltettiin, sitten irtosi nenä ja nyt kaatui koko 800-kiloinen teos

iltalehti 07:37 06.01

Vielä muutama kuukausi sitten patsas komeili Malmön stadionin edustalla. Zlatan Ibrahimovicin huimaa jalkapallouraa kunnioitettiin viime syksynä Ruotsin Malmössä komein seremonioin. Ibrahimovic sai kotikaupunkinsa jalkapallostadionin edustalle suuren patsaan. 800-kiloinen teos otettiin vastaan riemuiten.


Zlatanin patsas jälleen törkeän vandalismin kohteena

yle 11:43 05.01

Zlatan Ibrahimovicin patsasta on tärvelty jo useampaan kertaan.


Zlatanin patsas taas ilkivallan kohteena – nyt jalka poikki

iltasanomat 11:33 05.01

Ruotsalaisen jalkapalloikonin Zlatan Ibrahimovicin patsas Malmössa on jälleen joutunut ilkivallan kohteeksi.


Nyt on törkeää jälkeä – Zlatan Ibrahimovicin patsaan vandalisointi meni uudelle asteelle

MTV 09:31 05.01

AC Milaniin siirtyneen jalkapallotähden Zlatan ibrahimovicin patsaan runtelu vain pahenee. 


Zlatan palasi Milanoon ja puhui päätöksensä taustasta: "Olen valmis pelaamaan vaikka heti"

MTV 12:29 03.01

Ruotsalainen jalkapallosuuruus Zlatan Ibrahimovic jatkaa huimaa uraansa italialaisseura AC Milanissa, jonne hän palaa 7,5 vuoden tauon jälkeen avittamaan vaisua kautta pelaavaa seuraa.


Zlatan Ibrahimovic palasi Milanoon – ”Olen valmis pelaamaan vaikka heti”

iltasanomat 12:24 03.01

Zlatan Ibrahimovic on taas AC Milanin mies.


Suurseuraan palannut Zlatan Ibrahimovic lähetti lennokkaat terveiset faneilleen

MTV 18:22 02.01

Jalkapallon Serie A:ssa pelaavan suurseura AC Milanin riveihin palannut Zlatan Ibrahimovic on välittänyt riemukkaan lennokkaat terveiset faneilleen.


Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic siirtyy AC Milaniin

yle 21:20 27.12

Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic siirtyy Italian jalkapalloliigassa pelaavaan AC Milaniin. Milanolaisseura vahvisti Ibrahimovicin tulon kotisivuillaan.


Zlatan Ibrahimovic siirtyy AC Milaniin

iltalehti 21:09 27.12

Zlatan Ibrahimovic, 38, palaa Milanoon. Ruotsalaishyökkääjä teki AC Milanin kanssa kuuden kuukauden mittaisen sopimuksen, jossa on optio ensi kaudesta. Takavuosien huippuseura AC Milan on tällä hetkellä vaikeassa tilanteessa – joukkue on Italian pääsarjassa sijalla 11. Se on jäänyt paikallisvastustajastaan Interistä jo 21 pistettä.


ennennäkemätön temppu Tampereen kartat

Hot topics