Lewis Hamilton myönsi virheensä: "Pyydän massiivisesti anteeksi"

iltalehti 21:39 17.11

Lewis Hamilton kolaroi tulokaskuskin kanssa Brasilian GP:n loppumetreillä. Brasilian GP:ssä riitti draamaa, sillä Valtteri Bottas ja molemmat Ferrari-kuljettajat keskeyttivät kilpailun. Voiton vei lopulta Max Verstappen, ja toiseksi ajoi yllättäen Toro Rosson Pierre Gasly. Lewis Hamilton ajoi kolmanneksi ja jäi Gaslystä ainoastaan 0,062 sekuntia. Brittiä kuitenkin tutkitaan loppuhetkien tapahtumien vuoksi, sillä hän kolaroi edellään olleen Alexander Albonin kanssa.


Onko herttuatar Meghan raskaana? Spekulaatiot käynnistyivät Harryn puheista ja Meghanin olemuksesta

iltalehti 19:11 16.11

Sussexin herttuapari on raskaushuhujen kourissa. Heidän esikoispoikansa Archie on nyt puolivuotias. Britanniassa spekuloidaan sitä, aikovatko prinssi Harry ja herttuatar Meghan hankkia Archielle pikkusisaruksen - tai olisiko sellainen jo kenties tuloillaan? Huhumylly käynnistyi, kun prinssi Harry uteli viime viikolla Remembrance Dayn, eli veteraanien ja kaatuneiden muistopäivän, juhlinnoissa eräältä naiselta tämän monilapsisesta perheestä. Windsorin linnaan oli kutsuttu naisia, joiden puolisot ovat brittiarmeijassa töissä. Monella oli myös lapset mukana.


Yle selvitti: Näin kansainväliset agentuurit käyttävät valtaa Suomen klassisessa musiikissa – suurimpien orkesterien ylikapellimestarit samalla brittiagentuurilla

yle 06:09 05.11

Brittiläinen Harrison & Parrott -agentuuri on yksi suomalaisen konserttielämän keskeisistä vaikuttajista.


Tällaista valtaa kansainväliset agentuurit käyttävät Suomen klassisessa musiikissa – suurimpien orkesterien ylikapellimestarit samalla brittiagentuurilla

yle 06:09 05.11

Brittiläinen Harrison & Parrott -agentuuri on yksi suomalaisen konserttielämän keskeisistä vaikuttajista.


LIVE: Hamilton on varmistamassa maailmanmestaruutta Austinissa – Bottas hiillostaa brittiä osakilpailun voitosta

yle 20:32 03.11

Yle Urheilu seuraa hetki hetkeltä Austinin F1-kilpailua. Lewis Hamilton voi varmistaa maailmanmestaruutensa sijoittumalla kahdeksan parhaan joukkoon.


Hillittömistä brexit-sivalluksistaan tunnettu brittialahuoneen puhemies John Bercow jää eläkkeelle – näistä mies muistetaan

iltasanomat 20:31 30.10

John Bercow jää torstaina eläkkeelle. Mies on pisimpään puhemiehenä toiminut sitten 1940-luvun.


Tänään tv:ssä: Toimittaja tapaa itsemurhaa yrittäneen äidin - ”Et näytä sairaalta”

iltalehti 06:41 15.10

Brittitoimittaja Louis Theroux epäilee, että Catherine on hyvä salaamaan tilanteensa. Tutkiva toimittaja Louis Theroux tapaa Theroux ja järkyneet äidit -dokumentissaan brittiäitejä, jotka ovat sairastuneet psyykkisesti lapsen saatuaan. Monella heistä on tosin ollut jonkinlaisia oireita tai diagnooseja jo aiemminkin. Yksi äideistä on suuren firman projektivastaavana työskentelevä Catherine, jonka Jake-poika on puolivuotias. Äiti ja vauva ovat olleet kuvausten alkaessa kuukauden Lontoossa sijaitsevassa Bethlem-sairaalassa perhetyön yksikössä. Catherine on osastolla lääkärin määräyksellä. Hän ei pystyisi lähtemään vaikka haluaisi.


Teemu Pukki on taas tänään kehissä! Brittiasiantuntija IS:lle: ”Häntä rakastetaan maalien, asenteen ja työmoraalin takia”

iltasanomat 13:58 28.09

Teemu Pukki -mania on vallannut Suomen. Miltä kotkalaiskärjen vire näyttää Englannista käsin? The Guardianin jalkapallotoimittaja Paul MacInnes kertoo näkemyksiään Pukista IS:lle.


Britannialla on meneillään suurin kotiutusoperaatio sitten toisen maailmansodan – Thomas Cookin brittiasiakkaita lennätetään kotimaahan

yle 13:22 24.09

Britannia on palauttanut kotimaahan 10 prosenttia konkurssiin menneen matkatoimiston brittiasiakkaista.


”Operaatio Matterhorn” tuo kotiin 150 000 ulkomaille Thomas Cookin konkurssin myötä jäänyttä brittiä

yle 11:17 23.09

Kymmenien lentokoneiden laivue on valjastettu mukaan Britannian rauhanajan suurimpaan kotiuttamisoperaatioon.


Britanniassa tuhannet mielen­osoittajat vastustivat Boris Johnsonin hallitusta – ”Häneen ei voi luottaa”

iltasanomat 22:06 31.08

Yli 1,6 miljoonaa brittiä on allekirjoittanut kansalaisaloitteen, jolla vastustetaan parlamentin istuntokauden lykkäystä.


Yli miljoona brittiä allekirjoitti vetoomuksen Johnsonin viimeisintä brexit-päätöstä vastaan

yle 03:05 29.08

Allekirjoittajat vaativat, että parlamentin istuntokautta ei saa lykätä, jos Britannian EU-eron aikataulua ei pidennetä tai eroa peruta kokonaan.


Yli miljoona brittiä allekirjoitti vetoomuksen Johnsonin viimeisintä brexit-päätöstä vastaan

iltasanomat 02:48 29.08

Pääministeri Boris Johson on ilmoittanut lykkäävänsä parlamentin istuntokauden aloitusta.


Brittiäiti huolestui kotikadulleen ilmestyneestä kuviosta - paljastui koululaisen jekuksi

iltalehti 23:55 21.07

Brittiäidin hädän syyksi paljastui jotain harmitonta. Ramsbottomissa asuva englantilaisäiti huolestui kotikadulleen ilmestyneistä piirroksista ja kysyi alueensa Facebook-ryhmästä apua liituteosten tunnistamiseksi. Julkaisua ei valitettavasti voi upottaa artikkeliin, koska se on julkaistu yksityisessä ryhmässä toukokuussa 2019. Kaikissa piirroksissa oli ympyrä ja pieni väkänen sisäänpäin. Näet kuvat myös täältä. –Tämä ei välttämättä tarkoita mitään, mutta löysin tällaisen kotini ulkopuolelta. Ei mitään muita merkintöjä, vain tämä yksi.


Anthony Joshua tyrmättiin sensaatiomaisesti – Mike Tyson varoittaa brittiä uusintaottelusta: ”Aiotko luovuttaa?”

iltasanomat 11:32 17.07

Mike Tyson antoi oman mielipiteensä Anthony Joshuan uusintaottelusta Andy Ruiz Junioria vastaan.


Tankkerisotku sakenee – nyt Iran uhkaa ottaa haltuunsa brittialuksen

yle 18:36 05.07

Iranin johto uskoo brittien toimineen Yhdysvaltojen puolesta.


Draamaa aika-ajoissa: Räikkönen näytti keskisormea Hamiltonille, venäläiskuski oli kohdata täydellisen katastrofin - ”Melkein tapoin jonkun!”

iltalehti 16:48 29.06

Itävallan GP:n aika-ajojen ensimmäinen osio oli varsin värikäs. Alfa Romeon Kimi Räikkönen turhautui ensimmäisen osion toisen vetonsa aikana, kun hän joutui hidastamaan kolmosmutkassa Mersun Lewis Hamiltonin vuoksi. Räikkönen tuli Hamiltonin takaa kohti mutkaa huomattavasti brittiä kovemmalla vauhdilla, ja Hamilton teki päätöksen väistää Räikköstä radan ulkopuolelle. Hamiltonin ratkaisu ei kuitenkaan auttanut, vaan Räikkösen kierros oli jo ehtinyt mennä plörinäksi.


Uudesta James Bondista saatiin lyhyt maistiainen – tältä näyttää brittiagentin 25. seikkailu

mtv 16:02 26.06

Uudesta James Bond -elokuvasta julkaistiin lyhyt video, jossa kurkataan elokuvan kulissien taakse.


5 lupausta – Teivaiselle Tulvavesi vei vanhuksen varoittaa vedätyksestä

Hot topics