Oulussa paljon pelissä – Kärpät kunnioitti Tapparan ex-pomoa tyylikkäällä tavalla

iltalehti 19:14 15.01

Liigan kärkijoukkueet Kärpät ja Tappara iskevät yhteen Oulussa. Pirteästi peliin tullut Tappara johtaa avauserän jälkeen maalein 2–0. Kärpät huomioi ottelun alkuseremonioissa tyylikkäällä tavalla Tapparan pitkäaikaisen toimitusjohtajan, vuodenvaihteessa eläkkeelle jääneen Mikko Leinosen.


Nissanin ex-pomo olikin Tokiossa vain löyhässä vartioinnissa – Ghosn käveli pakopäivänä ulos asunnostaan omin jaloin

yle 21:08 03.01

Valvontakamerat kuvasivat Carlos Ghosnin asuntoa Tokiossa ympärivuorokautisesti, mutta japanilaisviranomaiset tarkastivat videomateriaalin vain kerran kuukaudessa.


Ranskassa teleyhtiön ex-pomot saivat vankeus­tuomiot häirinnästä – kymmenet työntekijät olivat tehneet itsemurhan

iltasanomat 13:58 20.12

Uhrien perheet ja ammattiliitot syyttivät France Telecomia työntekijöiden järjestelmällisestä psykologisesta häirinnästä.


Kansainvälinen jalkapalloliitto vaatii Uefan ex-pomolta miljoonasaatavia

yle 19:38 16.12

Fifa ilmoitti maanantaina nostavansa kanteen Michel Platinia vastaan.


Lewis Hamiltonin Ferrari-kytköksestä kova väite – italialaistallin ex-pomo perusteli kantaansa paljastuksella Kimi Räikkösestä

MTV 11:51 06.12

Lewis Hamilton ja Mercedeksen tallipomo Toto Wolff käynnistivät huhut kuusinkertaisen F1-maailmanmestarin siirtymisestä Ferrarille, väittää italialaistallin entinen viestintäpäällikkö Alberto Antonini. 


Iivo Niskasen suksista erikoinen kiista – ex-pomo hämmästelee mestarin käytöstä, Iivo iskee takaisin: ”Aika outo väite”

iltalehti 08:14 03.12

Rossignolin tallipäällikkö Simon Caprini kertoo, että Iivo Niskanen olisi saanut kultasuksensa takaisin. Suomalaisen loikka ranskalaistallista verivihollisen leiriin on yhä arka asia. Iivo Niskasen entisen suksitiimin Rossignolin tallipäällikkö Simon Caprini on hämillään suomalaisen puheista. Kun Niskanen vaihtoi viime kauden jälkeen ranskalaistallista sen itävaltalaisen verivihollisen Fischerin riveihin, Rossignol pyysi Niskasta palauttamaan kaikki suksensa. Se on yleinen käytäntö talliloikkatilanteessa.


SM-liigakiekkoilija Janne Puhakka kertoi homoudestaan – sai somessa paljon palautetta ja anteeksipyynnön ex-pomoltaan: ”Minua hävettää”

iltasanomat 19:45 27.10

Espoo Unitedissa toimitusjohtajana työskennellyt Olli Aro taustoittaa avointa anteeksipyyntöään Janne Puhakalle.


Cannonball-jengin ex-pomo otettiin kiinni Espanjassa

yle 21:33 08.10

Janne Tranberg oli Euroopan etsityimpien rikollisten listalla.


Karjalainen: Metsähallituksen ex-pomon jättikorvaus kuohuttaa – ministeri Leppä haluaa selvityksen

yle 12:56 25.09

Itse irtisanoutunut Metsähallituksen pääjohtaja Pentti Hyttinen sai lähtiessään 200 000 euroa.


Neste sanoo maksaneensa vahingossa liki kuusi vuotta palkkaa ”haamujohtajalle”

iltasanomat 05:39 24.09

Oikeus määräsi ex-pomon omaisuutta takavarikkoon yli 600 000 euroa.


Michael Schumacherin ex-pomo arvostelee perhettä tietojen pimittämisestä: ”Monet hyötyisivät varmasti”

iltasanomat 12:25 11.09

Mercedeksen F1-tallin entinen toimitusjohtaja toivoo, että Michael Schumacherin perhe kertoisi julkisuuteen F1-legendan voinnista.


Michael Schumacherin ex-pomo vaatii: perheen raotettava F1-legendan yllä olevaa mystistä verhoa

MTV 12:49 10.09

Michael Schumacherin terveydentila on ollut iso mysteeri siitä lähtien, kun F1-legenda oli mukana pahassa lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Nyt Schumacherin ex-pomo Nick Fry vaatii, että saksalaisen perheen pitäisi antaa enemmän tietoja F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta.


Itsepäinen pikkurikollinen Jallu oli poliisin kahvihuoneen kestovitsi – murharyhmän ex-pomo Juha Rautaheimo sanoo "kaipaavansa häntä oudosti"

yle 00:01 29.08

Murharyhmän johtaja kirjoitti eläkepäivillään muistelmat, jotka avaavat näköalapaikan Suomen rikoshistorian kovaan ytimeen.


Ex-pomolta lohduton näkemys Sebastian Vettelin tilanteesta – vihjaa yllätyksestä uran jatkoon liittyen: ”Häneltä alkaa loppua aika”

iltalehti 21:25 27.08

Entinen F1-kuljettaja Gerhard Berger pitää mahdollisena, että Sebastian Vettel lopettaa uransa tämän kauden päätteeksi. Ferrarin saksalaiskuljettajan Sebastian Vettelin, 32, tulevaisuus on puhuttanut F1-piireissä pitkin kuluvaa kautta. Vettel ja Ferrari eivät ole kyenneet haastamaan kovinta kilpakumppaniaan Mercedestä millään tavalla, ja nelinkertainen maailmanmestari lienee varsin turhautunut. Tilannetta kuvaa hyvin muun muassa se, että maanantaina tuli kuluneeksi tasan vuosi Vettelin viimeisimmästä GP-voitosta. F1-varikolla pidetään mahdollisena, että Vettel jopa lopettaisi F1-uransa tämän kauden päätteeksi. Vettelillä on sopimus Ferrarin kanssa kaudesta 2020, mutta Turun Sanomien mukaan hänen on mahdollista päästä irti sopimuksestaan, mikäli hän ei ole MM-sarjan kärkikolmikossa kauden päätteeksi. Tällä hetkellä Vettel on MM-sarjassa neljäntenä, 25 pisteen päässä kolmossijasta.


Sebastian Vetteliä ruoskitaan armotta – Ferrarin ex-pomo: "Yliarvostettu"

MTV 11:38 18.07

Formula ykkösissä kilpailevan Ferrari-tallin olisi syytä harkita Charles Leclercin nostamista ykköskuljettajakseen, katsoo italialaistallin kuljettaja-akatemian entinen johtaja Luca Baldisserri.


Lehdet: Jalkapallovaikuttaja Michel Platini on pidätetty – epäiltynä MM-kisojen korruptiovyyhdissä

iltalehti 11:46 18.06

Platinin epäillään syyllistyneen korruptioon Useat eri lehdet uutisoivat tiistaipäivänä, että entinen pelaajalegenda ja Euroopan jalkapalloliiton (Uefa) ex-pomo Michel Platini, 63, on pidätetty. Mediapartin mukaan ranskalaista epäillään korruptiosta. Poliisin tutkinta liittyy Qatarille myönnettyihin vuoden 2022 MM-kisoihin.


Ferrarin ex-pomo pyytää faneilta kärsivällisyyttä: “Olen ollut vapaaehtoisesti hiljaa”

MTV 12:48 16.05

Ferrarin entinen tallipäällikkö Maurizio Arrivabene toivoo italialaistallin Tifosi-faneilta kärsivällisyyttä syvissä vaikeuksissa kyntävää tallia kohtaan.


debytoiko TPSn puhuu surustaan Ukkolan

Hot topics