Ylistetty dokumentti: Maria Callas uhriutui huolella - ”Muut käyttäytyivät vielä huonommin”

iltalehti 08:08 16.11

Itseään pikemminkin hassuttelevana pitänyt Maria Callas joutui mielestään syyttä suotta silmätikuksi. Vaikkei oopperamusiikki sytyttäisikään, löytyy kriitikoiden ylistämästä Maria Callas -dokumentista muutakin kiinnostavaa. Sitä ei silti käy kieltäminen, että Maria Callas (1923–1977) laulaa sielunsa kyllyydestä Tom Volfin ohjauksessa. Se saa nyt ensi-iltansa perinteisen tv:n puolella Teemalla \& Femillä. Maksullisessa C Moressa viime vuonna valmistunut dokumentti on ollut katsottavissa jo hyvän tovin Maria by Callas -nimellä. Callasin esitykset kertovat omalta osaltaan oopperadiivan kiehtovaa tarinaa. Lihaa luiden ympärille on saatu aikaisemmin julkaisemattomasta arkistomateriaalista, tv-haastatteluista, kotifilmeistä, perhevalokuvista, yksityisestä kirjeenvaihdosta ja päiväkirjamaisista merkinnöistä. Siksi dokumentin ääni on yksin La Divinaksi kutsutun jumalaisen Callasin, uhriutumisineen kaikkineen. Milloin Callas on väärin ymmärretty, milloin muut ovat joka tapauksessa käyttäytyneet vielä häntäkin huonommin – ja hänet vain on otettu jostain tuntemattomasta syystä silmätikuksi.


Big Brother hemmottelee hyvin käyttäytyneitä asukkaita - luvassa shoppailureissu

iltalehti 21:31 24.10

Big Brother -talon asukkaista Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo saivat rangaistukset sääntöjen rikkomisesta. Hyvin käyttäytyneet Anu, Ville ja Kevin saivat puolestaan Big Brotherilta palkinnot. Big Brother -talossa oli keskiviikkona bileet. Kristian kävi juhlissa Villen kurkkuun kiinni ja otti yhteen myös Jukan kanssa. Rangaistukseksi sekä Jukka että Kristian joutuvat sunnuntaina häätöäänestykseen. Helmeri ja Kimmo saivat puolestaan juonittelusta ja niskuroinnista rangaistukseksi kyltit kaulaan. Muiden asukkaiden pitää totella kyltin käskyjä. Tällä hetkellä kyltissä lukee: – Älä puhu minulle. Älä katso minua. Älä koske minuun.


Kuninkaallisten luottokirjailija kritisoi prinssi Harryn käytöstä: ”Hän ei käyttäydy kuten odotamme”

iltalehti 17:07 25.08

Penny Junorin mielestä Harryn olisi syytä muuttaa viime aikaista käytöstään. Englannin kuninkaallisten luottokirjailija Penny Junor väittää, ettei prinssi Harry täytä hänelle asetettuja odotuksia. – Prinssi Harry ei käyttäydy kuten odotamme – kuten tuntemamme kuninkaalliset yleensä ovat käyttäytyneet. Hän toimii eri tavalla kuin hänen veljensä, Junor kirjoittaa Daily Mailissa.


Homopingviinipari Skipper ja Ping saattaa pian saada poikasen Berliinin eläintarhassa: ”Ovat käyttäytyneet mallivanhempien tavoin”

iltasanomat 01:36 14.08

Pariskunta hautoi aiemmin kiviä ja ruoanpaloja, minkä takia heille päätettiin antaa oikea muna haudottavaksi.


Homopingviinipari Skipper ja Ping saattaa pian saada poikasen Berliinin eläintarhassa: ”Ovat käyttäytyneet mallivanhempien tavoin ”

iltasanomat 01:36 14.08

Pariskunta hautoi aiemmin kiviä ja ruoanpaloja, minkä takia heille päätettiin antaa oikea muna haudottavaksi.


Leijonien joukkueenjohtaja ihmeissään pelaajien pilkuntarkasta käyttäytymisestä

iltalehti 14:42 11.05

Suomen joukkueen päivittäiset toiminnot ovat yllättäneet Mika Kortelaisen. Leijonien joukkueenjohtajana ensimmäistä kautta toimiva HIFK:n entinen hyökkääjä Mika Kortelainen on ihmeissään siitä, miten joukkueen pelaajat ovat käyttäytyneet koko neljän viikon MM-projektin aikana. –?Olemme matkustaneet paljon maasta ja kaupungista toiseen, siirtyneet milloin minnekin, liikkuneet majapaikkojen ja hallien välillä ja aikatauluja on ollut vaikka kuinka paljon, mutta yksikään pelaaja ei ole kertaakaan myöhästynyt, ”Kölli” sanoi.


koko ammattikuntaansa lähtevät edustamaan sekä otti taas sanomaan, satamia muun muassa sitten halunnut lähteä” tiivistyy kahteen seikkaan vyöryi Tampereen keskustaan Yliharju haluaa

Hot topics