TPS järjesti jättiyllätyksen Turun paikallistaistossa! Sarjakärki Inter hakkasi päätään isäntien muuriin

MTV 17:31 22.08

Turun Palloseura yllätti paikallisvastustaja Interin, kun yhden ottelun tällä kaudella voittanut TPS kohtasi jalkapalloliigassa sarjakärjen. TPS voitti Turun derbyn 1-0 Aldayr Hernandezin puskumaalilla.


20-vuotias superlupaus törmäsi kivimuuriin ja lensi rotkoon – hirvittävä onnettomuus sattui Italiassa

iltalehti 20:28 15.08

Remco Evenepoelin kisa päättyi järkyttävällä tavalla. 20-vuotias huippupyöräilijä Remco Evenepoel törmäsi Pohjois-Italiassa ajetussa Il Lombardia -kilpailussa sillalla olleeseen kivimuuriin ja lensi sen yli rotkoon. Pudotusta oli useita metrejä. Superlupaus kiidätettiin välittömästi rytäkän jälkeen sairaalaan. Evenepoel oli World Cycling Stats -tilin mukaan tajuissaan, kun lääkintähenkilökunta saapui nuorukaisen luokse, mutta sen tarkempaa tietoa voinnista ei ole.


Ilves hakkasi päätään Lukko-vahdin luomaan muuriin – "Yksi pahempi paikka oli"

MTV 21:51 26.02

Maalivahti Oskari Setänen oli Lukon suuri sankari, kun raumalaiset nousivat keskiviikkona miesten jääkiekkoliigan runkosarjassa kolmanneksi ohi Tampereen Ilveksen. Sattumoisin Lukon jyrän alle jäi juurikin Ilves, joka hävisi vieraspelinsä maalein 0–2.


Mikael Granlund upotti Jetsin – Patrik Laine hakkasi päätään suomalaismuuriin

MTV 06:25 05.02

Mikael Granlund nousi jatkoaikamaalillaan Nashville Predatorsin sankariksi NHL-ottelussa Winnipeg Jetsia vastaan. Nashville vei pudotuspelipaikkojen kannalta tärkeän ottelun vahvalla suomalaispanoksella maalein 2-1.


Pääkirjoitus: Selvitys suomalaiskohtaloista ei törmännytkään Kremlin muuriin

iltasanomat 21:00 19.01

Kansallisarkiston halu selvittää Josif Stalinin aikana Neuvostoliitossa asuneiden suomalaisten elämänkohtalot on saanut Venäjällä varsin asiallisen vastaanoton.


Juuse Sarokselle NHL-kauden ensimmäinen nollapeli – Patrik Laineen vedot kilpistyivät suomalaismuuriin

yle 23:51 12.01

Nashville Predators voitti Winnipeg Jetsin niukasti 1–0.


Hot topics