Jopa myrsky uhkaa pyyhkiä Oulun seudulle ja Kainuuseen alkuviikosta

iltasanomat 22:10 19.01

Lunta ei ole edelleenkään luvassa etelään, kertoo Ilmatieteen laitos.


Syksyn pahin myrsky lähestyy Suomea, toinen seuraa perässä: ”Pahimmillaan lauantain vastaisena yönä”

iltasanomat 20:53 27.10

Tuulet yltyvät puuskissa myrskylukemiin lauantain vastaisena yönä lähes koko maassa. Seuraavana yönä uusi myrsky uhkaa etelärannikkoa.


Syysmyrskyt riepottelevat Suomea viikonloppuna – sunnuntaina säässä tapahtuu hyinen käänne

iltasanomat 05:00 25.10

Tuulet yltyvät puuskissa myrskylukemiin lauantain vastaisena yönä lähes koko maassa. Seuraavana yönä uusi myrsky uhkaa etelärannikkoa.


Hirmumyrsky uhkaa sotkea F1-viikonlopun kulkua – asiantuntija nostaa esiin ainutlaatuisen mahdollisuuden: ”Aina on puhuttu siitä”

iltalehti 22:39 10.10

F1-kauden loppupuolelle ajoittuvan Japanin GP-viikonlopun sää on ollut monesti varsin epävakainen, mutta tällä kertaa sääasiaan on kiinnitetty normaaliakin enemmän huomiota. Tyynellämerellä riehuvan Hagibis-supertaifuunin ennakoidaan liikkuvan Suzukan alueelle lauantaiksi. Tällaisessa trooppisessa hirmumyrskyssä tuulen keskinopeus on vähintään 58 metriä sekunnissa eli noin 209 kilometriä tunnissa. On sanomattakin selvää, että jos Suzukaa riepottelee moinen myräkkä, F1-autoilla ei ole mitään asiaa radalle.


TPS:stä ulos potkittu Jonne Virtanen äimistelee hurjia huhuja ja elättää nyt perhettään säästöillä – vaikeatkin ratkaisut käyneet mielessä kohun keskellä: "Tässä on eskaloitunut aika moni asia"

yle 11:41 19.09

Jonne Virtasen pitäisi tällä hetkellä pelata SM-liigan avauskierroksia. Sen sijaan harjoituskauden lopulla käynnistynyt myrsky uhkaa jopa uran suuntaa.


jälkeä Dennis metsästä vanhan luokkasormuksen No grill zone Reetta Hurskeen kohtaloa SJK hankki maalivahti Suomalaiskuskin möläytys rallilegendasta surkuhupaisia piirteitä

Hot topics