Kimmo Kinnusen ja Liisa-lesken suuri suru: Jorma ja Jarkko nukkuivat pois – ”Otin poskista kiinni, että mikä sulla on”

iltalehti 09:00 06.12

Jorma Kinnunen nukkui pois heinäkuussa. Läheiset kertovat, että heikompia puolustanut pikkujättiläinen oli räjähtävän ristiriitainen persoona. Isänsä kanssa usein yhteen ottaneen Jarkko Kinnusen elämä päättyi vain 48-vuotiaana. Jorma Kinnunen astelee kohti, komentaa. Saapasjalkarockin vieraat ovat eksyneet väärään paikkaan. Pihtiputaan keihäskarnevaalien 175-senttinen isäntä ei näytä uhkaavalta. Festarijoukon isoin mies päättää ottaa leirintäalueen haltuun. – Mitä sinä kääkkä...


Pankit ovat kiristäneet taloyhtiöiden lainahanoja – isonkin remonttilainan voi joutua ottamaan omiin nimiin, jos talon vakuusarvo ei riitä

yle 12:30 19.11

Ongelma on isoin taloyhtiöissä, missä tarpeellisia remontteja on lykätty. Alhainen yhtiövastike voi olla varoitusmerkki.


Annimari Kortteelle harvinainen kunnia – sai kutsun erityslaatuiseen kilpailuun: ”Tämä on isoin saavutus minun urallani”

iltalehti 17:34 13.08

Pika-aituri Annimari Korte on saanut kutsun Euroopan joukkueeseen Yhdysvaltoja vastaan käytävään yleisurheiluotteluun. Sadan metrin aitajuoksija Annimari Korte on saanut Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta IAAF:lta kutsun sadan metrin aitajuoksuun yleisurheilun Eurooppa–Yhdysvallat-otteluun. Maanosien välinen taisto kilpaillaan Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä 9.-10. syyskuuta.


Annimari Kortteelle merkittävä kansainvälinen edustustehtävä: ”Tämä on isoin saavutus urallani”

iltasanomat 17:20 13.08

Annimari Korte edustaa Eurooppaa syyskuussa Minskissä.


Sebastian Vettel puolustelee voimakkaasti toimintaansa F1-kohutapauksessa – käänsi puheet Lewis Hamiltoniin

MTV 15:39 21.06

Vaikka F1-sarja on saapunut Ranskaan, Paul Ricardin radalle, on isoin keskustelu yhä kahden viikon takaisessa Kanadan GP:n kohutapauksessa. Ranskassa Ferrarin Sebastian Vettel puolusteli voimakkaasti toimintaansa kyseisessä tapahtumaketjussa.


auttaa yksinäisiä ja kummassako rivissä muita vankeja ja

Hot topics