Yhdysvallat ja talibanit ovat palanneet neuvottelupöytään, kertovat amerikkalaislähteet

yle 11:36 07.12

Talibanit eivät ole vahvistaneet käyvänsä neuvotteluita, vaikka Trump vakuutti sissien haluavan tehdä diilin.


Yhdysvallat ja talebanit ovat palanneet neuvottelupöytään, kertovat amerikkalaislähteet

yle 11:36 07.12

Talebanit eivät ole vahvistaneet käyvänsä neuvotteluita, vaikka Trump vakuutti sissien haluavan tehdä diilin.


Yhdysvallat ja talebanit ovat palanneet neuvottelupöytään, kertovat amerikkalaislähteet

iltasanomat 11:33 07.12

Talebanit eivät ole vahvistaneet käyvänsä neuvotteluita, vaikka Trump vakuutti sissien haluavan tehdä diilin.


NHL-vahvistus heti ykkösketjun johtajaksi - nyt on Ilveksellä iskun paikka!

iltalehti 12:25 25.09

Buffalosta Suomeen palanneelle Arttu Ruotsalaiselle sovitellaan heti isoa roolia Ilveksessä. Liiga-kauteen potentiaalisimpana yllättäjäkandidaattina lähtenyt Ilves ei ole pettänyt, se on ollut alkukauden suurin yllättäjä - negatiivisessa mielessä. Joukkue ei ole viidestä ensimmäisestä pelistään saanut pistetäkään. Varsinaisesta epäonnestakaan ei suoranaisesti ole ollut kyse, vaikka esimerkiksi maalipaikkatilastojen mukaan joukkueella "kuuluisi" olla parikin voittoa plakkarissa. Nuori joukkue on selvästi kipsaantunut kovista odotuksista sekä tuloksellisesti heikosta aloituksesta. Aika ja rauhallinen hyvä valmennus auttavat niihin ajan kanssa. Lisäksi Ilveksestä kannattaa huomioida parannuspotentiaalia ajatellen, että joukkue on saanut nyt viikon aikana kaksi kovaa vahvistusta, kun sekä maalivahti Lukas Dostal että viime kauden sisäisen pistepörssin voittanut hyökkääjä Arttu Ruotsalainen ovat palanneet NHL-leireiltään.


Vau, mitä naisia! Miss Suomi -finalistit poseeraavat aistikkaissa bikinikuvissa – voittaja kruunataan lauantaina

iltalehti 10:23 24.09

Miss Suomi -finaali lähestyy. Tuoreissa valokuvissa missit esittelevät uikkarimuotia. Miss Suomi 2019 -finalistit ovat palanneet pääkaupunkiseudulle. Tuoreessa kuvasarjassa missit poseeraavat Vantaalla sijaitsevassa Flamingo Spassa. Kuvat on ottanut tuttuun tapaan Nadi Hammouda. Missejä luotsaava Sunneva Kantola kertoo Iltalehdelle kaiken menneen loistavasti. Käynnissä on viimeinen viikko ennen finaalia, Kantola paljastaa. Tällä viikolla misseillä on vielä edessään hääpukukuvaukset sekä esiintyminen VIKING XPRS -laivalla.


Kaikki Pasi-ajoneuvojen törmäyksessä mukana olleet varusmiehet ovat palanneet joukkoonsa

iltasanomat 14:29 11.09

Puolustusvoimien ajoneuvojen yhteentörmäyksessä mukana olleet varusmiehet ovat kaikki palanneet joukkoonsa, eversti Jari Osmonen kertoo STT:lle.


Saddam Husseinin kosto kuivatti Länsi-Aasian suurimman suon – Nyt asukkaat ovat palanneet ja toipunut suo on lintumatkailun helmi

yle 13:20 22.05

Tänä talvena suuret sateet nostivat Mesopotamian soiden vedenpinnan korkealle, mutta suot eivät ole lopullisesti turvassa.


Sihvosen MM-sivallus: Puolivälierien makupala – ”Kärpäsenä katossa Jalosen ja Grönborgin esikuntien taktiikkapalaverissa”

MTV 10:34 22.05

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa suorastaan hekumoiden siitä, että Suomi pääsee mittaamaan ja haastamaan MM-kisojen puolivälieräottelussa suursuosikki Ruotsin. Leijonat turvaa yhteistyön jääkiekkoon ja Tre Kronor enemmän yksilötaitoon, olkoonkin, että myös ruotsalaiset ovat palanneet taktisemman lätkän pariin viime vuosina.


matkustaa – näin

Hot topics