Salamarakkauden löytänyt laulaja Ilta suunnittelee kesähäitä – näin tuleva morsian yllätettiin: "Se oli sitten menoa"

mtv 13:25 12.05

Laulajatähti Ilta Fuchs on noussut suureen suosioon Uudenmusiikinkilpailun myötä. Nyt tähti on myös ensimmäistä kertaa ehdolla Emma-gaalassa esikoisalbuminsa johdosta.


Maajussi-Stefano sai harvinaisella tavalla pakit kaikilta morsianehdokkailtaan: "Olin aivan oma itseni"

mtv 12:10 12.05

Maajussi-Stefano ei päätynyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa edes esittelemään elämäänsä morsianehdokkailleen farmiviikoilla.


Kanadalaislehti: Suomeen muuttava Maajussi-Roy sai naiset sekaisin – yhteydenottoja satelee: ”Niitä vain tulee ja tulee”

iltalehti 10:53 11.05

Roy Rissanen on muuttamassa sinkkuna Suomeen ja nyt naisilta tulvii yhteydenottoja. Roy Rissanen, 48, on tällä hetkellä ehkä tunnetuin kanadansuomalainen. Hän osallistui Maajusille morsian maailmalla -ohjelmaan, joka esitettiin MTV3-kanavalla tänä keväänä. Ohjelma tosin kuvattiin jo liki kaksi vuotta sitten.


Kanadalaislehti: Maajussi-Roy sai naiset villeiksi – ”Tämä voi nousta hattuun”

iltalehti 10:53 11.05

Roy Rissanen on muuttamassa sinkkuna Suomeen ja nyt naisilta sataa yhteydenottoja. Roy Rissanen, 48, on tällä hetkellä ehkä tunnetuin kanadansuomalainen. Hän osallistui Maajusille morsian maailmalla -ohjelmaan, joka esitettiin MTV3-kanavalla tänä keväänä. Ohjelma tosin kuvattiin jo liki kaksi vuotta sitten.


Sää kuin morsian – helleraja voi mennä rikki jo ensi viikolla

iltasanomat 09:57 08.05

Ensi viikon lämpimin päivä on torstai.


Jumalaisen kaunis morsian! Pia Lamberg sovitti häkellyttäviä morsiuspukuja - katso kuvat!

Seiska 21:05 07.05

Yhdysvalloissa mallina ja personal trainerina menestyvä entinen Miss Suomi Pia Lamberg, 30, on kihloissa Keith-rakkaansa kanssa.


Sikke Sumari: ”Olen ollut vaikea vaimo, mutta helppo äiti” | Anna.fi

Anna 06:05 12.05

Sikke Sumari ja Tony Ilmoni ovat olleet pian 40 vuotta aviossa. – Meidän suhteessamme on aina kulkenut mukana rakkauden punainen lanka, Sikke sanoo.


Kotiliesi: Sikke Sumari: ”Oma aviomies voi ärsyttää aivan järjettömästi”

Anna 18:06 08.05

Sikke Sumarin, 68, temperamentti on tullut tutuksi aviomies Tony Ilmonille. ”Oman tunnetilan ilmaisu vaatii välillä huutamista”, Sikke kertoo Kotiliedessä.


Minna Kuukalle tuli MasterChef VIP -voiton jälkeen hetkellinen ähky: "Tuntui, etten hetkeen pilko tai paistele yhtään mitään"

mtv 21:33 04.05

Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukka nappasi MasterChef VIP -ohjelmasta voiton kotiin. Kuukka hurmasi kokkaustaidollaan niin ohjelman tuomarit Kape Aihisen, Sikke Sumarin ja Tomi Björckin kuin ohjelman katsojat.


Minna Kuukka voitti MasterChef VIP:n – lahjoitti voittorahat syöpätutkimukseen

iltalehti 21:22 04.05

Minna Kuukan vahvuudeksi arvioitiin tasaisen varma suoritus ja riskinottokyky. MasterChef VIP -ohjelman voittajaksi itsensä kokkasi radiotoimittaja Minna Kuukka. Voittajan valinnan tekivät katsojille tutut tuomarit Sikke Sumari, Tomi Björck ja Kape Aihinen. MasterChef-tittelin lisäksi Minna pääsi lahjoittamaan 10 000 euroa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Hän valitsi lahjoituskohteekseen Helsingin yliopiston syöpätutkimusrahaston. – Tutkimusryhmät tekevät tärkeää työtä, jotta hoito ja tutkimus kehittyvät ja on hienoa, että näin välillisesti kokkailuni voi tukea heidän työtään, Minna perustelee valintaansa.


Kun Sikke Sumari sai koronarokotteen, yksi muutos tapahtui välittömästi

iltasanomat 07:15 01.05

Tunnetut suomalaiset kertovat nyt, miten koronarokotteen saaminen on vaikuttanut heidän elämäänsä.


Sikke Sumarin kurkku-fetasalaatti ja piparjuurikastike

Kotiliesi 19:28 27.04

Sikke Sumarin kurkku-fetasalaatti ja piparjuuri-jogurttikastike on herkullinen lisuke grilliruoille tai kesäpöytään kalan kaveriksi.