Päivän ravivihje: Toto75, Teivo 18.1.

iltalehti 08:33 18.01

Bring Me Brodde iskee takaa. Toto75-1: Teivon tämän viikon Toto75-kierros vaikuttaa juuri sopivan haasteelliselta. Suursuosikkeja ei ole, mutta useassa kohteessa päästäneen jatkoon muutamalla ruksilla. Avausmatkan perusmerkeiksi valitaan takamatkan Merit ja Ice Wine. Viimeksi Vermossa jälkimmäinen veti peesijuoksulla pisimmän korren. Toto75-2: Sheikki voitti viimeksi selityksittä suursuosikki Välähdyksen tultuaan päätöskierroksen 22,7-tempossa. Nyt nähtäneen mielenkiintoinen revanssi.


Sosiaalityöntekijät määrittelivät sopivan palkan itselleen – THL: "Aika yleinen mielipide, että noin 3 600 euroa ja siitä ylöspäin"

yle 16:44 03.01

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan yleinen mielipide alalla on, että vähintään noin 3 600 euron palkka vastaa työn vaativuutta lastensuojelussa.


Hövelistä rahankäytöstään tunnettu Nicolas Cage yllätti pikkupubin asiakkaat Briteissä – tarjosi kaikille ilmaiset tuopit

iltalehti 11:56 03.01

55-vuotias näyttelijä Nicolas Cage juhli uuttavuotta Isossa-Britanniassa. Kuvittele, että olet etsinyt sopivan syrjäisen baarin uudenvuodenjuhlinnalle, ettei tarvitse väistellä ihmisjoukkoja tai raketteja. Sitten paikalle ilmestyy Hollywood-julkkis. Jo se tekisi uudenvuodenvietosta maininnan arvoista.


Hövelistä rahankäytöstään tunnettu Nicolas Cage yllätti pikkupubin asiakkaat iloisesti Briteissä

iltalehti 11:56 03.01

55-vuotias näyttelijä Nicolas Cage juhli uuttavuotta Isossa-Britanniassa. Kuvittele, että olet etsinyt sopivan syrjäisen baarin uudenvuodenjuhlinnalle, ettei tarvitse väistellä ihmisjoukkoja tai raketteja. Sitten paikalle ilmestyy Hollywood-julkkis. Jo se tekisi uudenvuodenvietosta maininnan arvoista.


Hövelistä rahankäytöstään tunnettu Nicolas Cage yllätti pikkupubin asiakkaat Briteissä

iltalehti 11:56 03.01

55-vuotias näyttelijä Nicolas Cage juhli uuttavuotta Isossa-Britanniassa. Kuvittele, että olet etsinyt sopivan syrjäisen baarin uudenvuodenjuhlinnalle, ettei tarvitse väistellä ihmisjoukkoja tai raketteja. Sitten paikalle ilmestyy Hollywood-julkkis. Jo se tekisi uudenvuodenvietosta maininnan arvoista.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 1.1.

iltalehti 11:22 01.01

Trolle ja Larsman Vermon pankkeina. Toto64-1: Vermon vuoden ensimmäinen Toto64-kierros on sopivan haastava. Vihjesysteemiin valitaan kaksi pankkia. Avauskohteen selkeä suosikki on Amazing Warrior, joka Forssassa otti helpon voiton, mutta oli viimeksi Turussa pitkään pussissa. Toto64-2: Kakkoskohde vaikuttaa tasaiselta, eikä rukseja kannata säästellä. Perusmerkiksi nostetaan takamatkan Je Suis Justine, vaikka sen peliosuus on selkeästi alle 20 prosenttia. Catahecassa Zest ja Visionnaire ovat hyviä yllätyshakuja.


Alaikäiset jalkapallojuniorit vietiin vähäpukeisista tarjoilijoistaan tunnettuun ravintolaan - rangaistus uhkaa amerikkalaisvalmentajaa

iltalehti 17:18 17.12

Yhdysvaltalainen jalkapallovalmentaja järjestämä illanviettopaikka joukkueelle aiheuttaa pahennusta USA:ssa. New Yorkin osavaltiossa sijaitsevan Lake George High School -koulun jalkapallojoukkueen valmentaja Blake White vei pelaajansa tappion jälkeen Hooters-ketjun ravintolaan Albanyn kaupungissa. Paikan valinta tappion sulatteluun on aiheuttanut närää, sillä vähäpukeisista tarjoilijoistaan tunnetun ketjun ravintolaa ei nähty sopivana alaikäisille pojille.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 4.12.

iltalehti 07:15 04.12

Better Boss rynnii ulkoakin. Toto64-1: Vermon tämän viikon Toto64-kierros vaikuttaa sopivan haastavalta vailla supersuosikkeja. Avauskohteen niukaksi suosikiksi nostetaan viimeksi päätöskierroksen 12,4-kyytiä kulkenut Willow Pride. Eniten pelattu on kovakuntoinen Callela Lisbeth. Tamma on oppinut avaamaan vauhdikkaasti, mutta ykkösradalta on silti pieni pussiinjäämisen riski. Toto64-2: My Ways Not Yours on selkeä suosikki. Viimeksi ori voitti erittäin niukasti Vermossa kuukauden tauon päätteeksi. Vain kerran urallaan voittanut Cool Type on mahdollinen megayllättäjä.


Kuka tahansa voi kutsua itseään personal traineriksi ja viedä rahasi, vaikka alaa on pantu kuriin – 6 vinkkiä, joilla tarkistat PT:n taustat ja löydät sopivan

yle 00:00 25.11

Personal trainerien kirjavaa koulutusta halutaan yhdenmukaistaa Suomessa.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 13.11.

iltalehti 16:39 13.11

Liisan Tulilintu yhä luottohevosena Toto64-1: Vermon Toto64-kierros vaikuttaa sopivan haasteelliselta. Eniten pelimerkkejä on kerännyt (76%) toisen kohteen Bring Me Brodde, mutta se varmistetaan suurempaa pottia toivoen. Avauskohteen selkeä suosikki on Callela Lisbeth, mutta keskinkertaiselle avaajalle ykkösrata voi muodostua ansaksi. Ykköshaastaja on Golda Paris, jolla yhä näkyy plakkarissa täyden matkan 11,3-tulos. Toto64-2: Bring Me Brodde on luonnollinen suuri suosikki, varsinkin kun Piquant Stride ja Three Dee Nodo tulevat jäämään pois. Kaveriksi otetaan mukaan nopea avaaja Wonder Woman. Tämä päässee keulaan ja luovuttanee paikkansa suursuosikille. Lopussa voi vaania voittoisaa iskua.


Tuntuuko auton ostaminen nykyään monimutkaiselta? Yle välittää lukijoiden kysymyksiä asiantuntijoille

yle 12:11 24.10

Vaihtoehtojen lisääntyminen autokaupassa samalla vaikeuttaa omille arvoille ja lompakolle sopivan menopelin valintaa.


Vaivaannuttava haastattelu tänään tv:ssä: Syytön mies murhattiin - tekijöiden tuttava juoruilee ja pyörittelee silmiään

iltalehti 08:37 23.10

Ruth Adams kertoo vuoden 2013 tapahtumista niin, että katsojalle tulee epämukava olo. Kun Charles "Charlie" Kinkel, 39, murhattiin vuonna 2013, koko kyläyhteisö vaikeni epäilyksistään ja näkemästään kuin muuri. Poliisin ja syyttäjän voimattomuudesta kerrotaan tänään alkavassa uudessa true crime -sarjassa Welcome to Murdertown. Se on brittiläistä tekoa, vaikka ensimmäisessä tosielämän tapauksessa ollaan Nevadassa USA:ssa. Charlie saapui sinne, tarkalleen ottaen 107 asukkaan Silver Peakiin töiden perässä. Hänen vaimonsa Trayce Kinkelin piti seurata miestään, kunhan tämä löytäisi kolme vuotta aviossa olleelle parille sopivan kodin. Sitä ennen Charlie yöpyi työkaverinsa Jason Taaffen luona. Saman katon alla asui kolmaskin mies: Coleman Ward. Harvakseltaan Jason-isänsä luona vieraili myös tämän ala-asteikäinen Alice-tytär.


Ravivihje: Toto5 Teivo 22.10.2019

iltasanomat 10:38 22.10

Kovissa ikäluokkalähdöissä kyntensä näyttäneellä Silenos Clearskylla on loistosaumat palata voittokantaan sopivannäköisessä rahasarjassa.


Suuren surun murtuma fani lähestyi Valioliiga-pelaajaa – futistähden vastaus löi ällikällä

MTV 12:43 19.10

Jalkapallon Valioliigassa pelaava Everton on tullut vuosien saatossa tunnetuksi erittäin faniystävällisenä seurana. Joukkueen keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlin osoitti tällä viikolla sopivansa tuossa mielessä hyvin Merseysidelle.


Khloe Kardashian toivoo paluuta Tristan Thompsonin kainaloon

stara 16:20 06.10

Koripalloilija Tristan Thompson on mies, joka harjoittaa uskottomuutta sopivan tilaisuuden


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:20 06.10

Koripalloilija Tristan Thompson on mies, joka harjoittaa uskottomuutta sopivan tilaisuuden


Näin valitset sopivan liukuvoiteen – joka tarkoitukseen omansa

stara 18:00 04.10

Jokaisen seksiä harrastavan kotoa tulisi löytyä edes jonkinlainen liukuvoide. Olipa


Laulaja Pepe Johansson, 50, innostui triathlonista - muutti kahdessa vuodessa elämänsä: laihtui 10 kiloa - katso kuvat

iltalehti 10:44 02.10

Teleks-yhtyeen laulaja Pepe Johansson innostui triathlonista tosissaan ja aloitti treenaamisen nollapisteestä. Muutamassa vuodessa on tapahtunut iso muutos. Muutamia vuosia sitten Teleks-yhtyeen laulaja Pepe Johansson, 50, katseli uimahallissa ihaillen intensiivisesti treenaavia triathlon-porukoita. Jokin lajissa kiinnosti, ja hän rohkaistui kyselemään harrastajilta lisää. Luovaa työtä tekevä Johansson kaipasi elämäänsä jotain aivan erilaista. Rankka, rautaista kuntoa vaativa laji veti puoleensa. Se tuntui sopivan isolta haasteelta.


Patrik Laine hankki todellisen ökyauton! Kuvat: Puolen miljoonan euron Lamborghinissa on 650 hevosvoimaa

iltalehti 12:04 30.09

Patrik Laine on tilannut itselleen italialaisen ajopelin. Winnipeg Jetsin kanssa uuden kaksivuotisen sopimuksen tuoreeltaan tehnyt maalitykki Patrik Laine tienaa alkavalla kaudella kuusi miljoonaa dollaria. Sopimuksen toinen kausi tuo laiturille peräti 7,5 miljoonaa. Autoista kiinnostunut Laine on löytänyt jo yhden sopivan kohteen jättimäisen palkkansa kuluttamiseksi.


Espoossa pääsee kokeilemaan, kuinka leikkimielinen ”taide-matching” toimii sopivan kumppanin löytymisessä

iltasanomat 13:22 28.09

Lokakuun alussa Espoossa pääsee deittailemaan museossa. Taide-matching sopii muillekin kuin kumppania etsiville.


johtua luonnollisista kartat on valinnut suuntansa Piekkala todella pitkä ja Trumpin virkarikosoikeudenkäynnissä todella

Hot topics