Kauhavan maastopalo saatu pääosin sammumaan – sammuttajat työskentelivät äärirajoilla usean päivän ajan MTV 09:00 02.08

Kauhavalla sunnuntaista asti roihunnut maastopalo on saatu käytännössä sammutettua.


Sammuttajilla vaikeat olosuhteet Kauhavan pätsissä – "Savu ja pöly meni silmiin ja hengitysteihin" MTV 10:29 01.08

Kauhavalla useita päiviä jatkuneissa maastopalossa jälkisammutustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Päivystävä palomestari Ville Kultalahti kertoo, että sammuttajat ovat työskennelleet äärirajoilla.


Kauhavan maastopalon sammutus jatkuu vielä päiviä – "Sammuttajat äärirajoilla" MTV 09:02 01.08

Kauhavan metsäpalon sammuttajat ovat olleet usean päivän ajan äärirajoilla helteen vuoksi, kertoo päivystävä palomestari Jari Kankaanpää Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta. Kankaanpää kertoo, että sammuttajien työvuoroja on pyritty lyhentämään.


Kauhavan metsäpalon sammuttajat äärirajoilla helteen takia iltasanomat 08:53 01.08

Sammutustyöt jatkuvat vielä päiviä.


Suomesta lähtee 30 vapaaehtoista sammuttamaan Ruotsin ennätyslaajoja metsäpaloja – "Siellä mennään äärirajoilla" MTV 13:50 27.07

Suomesta on lähdössä liki 30 henkilöä auttamaan Ruotsin maastopaloihin. Joukossa on palomiehiä ja vapaapalokuntalaisia. Suomalaisten on tarkoitus lähteä matkaan jo tänään perjantaina. Määränpääksi on osoitettu Keski-Ruotsi. 


Miltä ohjaamossa tuntuu, kun Hornetia lennetään äärirajoilla? Hornet-pilotilta rankalta kuulostava vertaus iltasanomat 09:08 16.06

Esityslennossa Hornet-hävittäjää käytetään äärirajoilla. Kapteeni Arto Ukskoski kertoo, miltä se tuntuu ohjaamossa.


Virolaisheittäjän hirmukaari yllätti keihäsvalmentaja Petteri Piirosen – "Liikutaan aika äärirajoilla" MTV 18:41 04.06

Suomalainen keihäänheittovalmentaja Petteri Piironen yllättyi virolaisen Magnus Kirtin heittämästä uudesta Viron ennätyksestä.


Eduskunnan kuulemat sote-asiantuntijat sanovat olevansa suorituskyvyn äärirajoilla: ”Hallituksen aikataulu on kohtuuton” iltasanomat 05:09 24.05

Asiantuntijoiden mukaan nopeassa aikataulussa järjestettävät kuulemiset ovat pois tutkimuksesta ja yliopiston opetustyöstä: –?Joku muu asia ajaa nyt edelle kuin tarve käsitellä asiat läpi huolellisesti.


Miten Iivo Niskaselta sujuu elämänsä rankin 400 metriä? Katso Lahden mäkijuoksu suorana! iltasanomat 10:30 11.05

ISTV näyttää kevään rajuimman kuntoilutapahtuman suorana lauantaina 12.5.2018, kun sadat naiset ja miehet pinkovat kuntonsa äärirajoilla kohti Lahden suurmäen huippua.


Jarkko Ahola esiintyi viimeksi terveytensä äärirajoilla - nyt on aika ottaa revanssi areenakeikasta Waltteri Torikan kanssa iltalehti 07:00 26.04

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka tutustuivat Tähdet, tähdet -ohjelmassa ja laulavat nyt jo toista kertaa yhdessä jättikonsertissa. IL-TV: Mitä Jarkko Aholan kappaletta Waltteri Torikka erityisesti odottaa? Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka valtaavat Hartwall-areenan marraskuussa jo toista kertaa.


kulukorvaukset – 6000 laitteen sisään luodin kirjeessä puolueen johtajuudesta väärän diagnoosin

Uutiset