Suomeen avattiin moponuoren taivas: Tällä suoralla voi keulia, kikkailla ja huudattaa mopoa luvan kanssa vaikka aamuyöllä! MTV 08:17 01.09

Moponuori, miltä kuulostaisi 300 metrin rata, jolla voi päristellä, täristellä, keulia ja kikkailla luvan kanssa vaikka aamuyöllä? Suuntaapa sitten Kontiolahdelle, jonne kyseinen suora avattiin eilen illalla. Et häiritse edes naapureita.


Leväkesä oli Suomenlahdella pahin vuosikymmeneen iltasanomat 13:25 30.08

Helteinen kesä toi Suomenlahdelle vuosikymmenen runsaimmat sinileväkukinnat, selviää Suomen ympäristökeskuksen valtakunnallisesta leväyhteenvedosta.


Leväkesä oli Suomenlahdella pahin vuosikymmeneen MTV 13:21 30.08

Helteinen kesä toi Suomenlahdelle vuosikymmenen runsaimmat sinileväkukinnat, selviää Suomen ympäristökeskuksen valtakunnallisesta leväyhteenvedosta. Yhteenvedon mukaan pintalevälautat peittivät pahimmillaan lähes koko Suomenlahtea.


Honka tyly isäntä FC Lahdelle – ote europaikasta vankistui MTV 21:16 25.08

Honka kaatoi FC Lahden 2-0 Veikkausliigan ottelussa lauantaina. Samalla Honka otti kiinnityksen mitalisijoihin.


Mikko Hauhian tykki toi täyden pistepotin Lahdelle – IFK Mariehamnin alavire jatkuu iltasanomat 20:44 22.07

Lahti oli parempi kotonaan, kun se sai vieraita Ahvenanmaalta.


Suomen tuore yleisurheilutähti on maatalon tyttö – ”Jos kisat on aamulla, niin sitten ei mennä navetalle” iltasanomat 07:42 22.07

Maatilalla kasvaminen on opettanut Helena Leveelahdelle rauhallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Opit ovat olleet avuksi myös urheilu-uralla, siitä osoituksena nuorten MM-hopea.


FC Lahdelle kotinurmella täydellinen eurokatastrofi – päävalmentaja jäi lähes sanattomaksi iltasanomat 22:40 12.07

FC Lahti romahti kotikentällään.


Venäjän jättimäinen ydinsukellusvene lipuu Suomenlahdelle juuri Trumpin ja Putinin tapaamisen alla iltasanomat 20:42 12.07

Venäjän Pohjoisen laivaston ydinsukellusvene Orjol on 155 metriä pitkä. Se osallistuu heinäkuun lopussa Pietarin edustalla järjestettävään vuotuiseen paraatiin.


Enää vajaat 200 kotitaloutta vailla sähköjä – korjaustyöt kestävät todennäköisesti huomiseen MTV 16:03 23.06

Kovien tuulenpuuskien aiheuttamia sähkökatkoja on enää vajaalla 200 kotitaloudella. Valtaosa sähkökatkoista sijoittuu maan itäosiin, muun muassa Pieksämäelle, Ruokolahdelle ja Tohmajärvelle.


Enää vajaat 300 kotitaloutta vailla sähköjä – korjaustyöt kestävät todennäköisesti huomiseen MTV 16:03 23.06

Kovien tuulenpuuskien aiheuttamia sähkökatkoja on enää vajaalla 300 kotitaloudella. Valtaosa sähkökatkoista sijoittuu maan itäosiin, muun muassa Pieksämäelle, Ruokolahdelle ja Tohmajärvelle.


Noin 2 500 kotia yhä ilman sähköä – korjaustyöt kestävät todennäköisesti huomiseen MTV 11:08 23.06

Kovien tuulenpuuskien aiheuttamia sähkökatkoja oli yhä noin 2 500 kotitaloudella juhannuspäivänä puoli yhdentoista aikaan. Valtaosa sähkökatkoista sijoittui maan itäosiin, muun muassa Pieksämäelle, Ruokolahdelle ja Tohmajärvelle.


Suomessa kisataan taas ampumahiihdon maailmancupia – onko Kaisa Mäkäräinen mukana? iltasanomat 17:07 04.06

Ampumahiihdon maailmancup palaa Kontiolahdelle maaliskuussa 2020.


5 224 asukkaan Ruokolahdelle jysähti kaikkien aikojen suurin lottovoitto – Airi heräsi jo aamuneljältä tarkistamaan oman kuponkinsa iltasanomat 11:22 03.06

Soitimme Ruokolahden seuran puheenjohtajalle Airi Ruokoselle ja kysyimme, miltä tuntuu kun ennätyksellinen lottovoitto osuu omalle paikkakunnalle.


Muistatko kemiallisesti puhdistetun Littoistenjärven, joka muuttui turkoosiksi ja josta huhuttiin nousevan zombikaloja? Se on nyt suosittu uimapaikka - tutkija väläyttää samaa käsittelyä Töölönlahdelle iltalehti 17:08 28.05

Kuvanveistäjä kertoi Helsingin Sanomissa saaneensa aiheen teokseensa ”Littoistenjärven tuhosta”. Järvellä menee kuitenkin paremmin kuin pitkään aikaan. Viime kesänä Littoistenjärvi pyöri toistuvasti otsikoissa. Ensin uutisissa kerrottiin, kuinka kemiallisesti puhdistettu järvi oli muuttunut niin kirkkaaksi, että se oli turkoosi kuin Välimeri. Paikalliset ihastelivat lehtijutuissa, kuinka "tätä on vaikea uskoa todeksi". Pian otsikoiden sävy muuttui. Ensin hämmästeltiin sitä, kuinka nopeasti Littoistenjärvi sameni uudelleen. Vähän ajan päästä kauhisteltiin "zombihaukia": Virvelinheittäjä kertoi nostaneensa järvestä kaloja, jotka "haisivat mädäntyneiltä" ja "joissa oli epämuodostumia". Julkisuudessa spekuloitiin, olivatko kemikaalit zombiepidemian taustalla.


JYP-ikoni tekee paluun liigajäille - joutuu antamaan näyttöjä marraskuuhun asti iltalehti 16:02 25.05

JYP on tarjonnut konkarihyökkääjä Miika Lahdelle vuoden mittaista jatkosopimusta. 31-vuotias Lahti on kuitenkin aluksi koeajalla marraskuun maajoukkuetaukoon asti. JYP päätyi koeaikaratkaisuun, koska Lahden pelikunto on iso kysymysmerkki. Mieheltä jäi koko kausi 2017-2018 väliin lonkkaleikkauksien vuoksi. JYPin mukaan pelaaja kuntouttaa edelleen itseään ”yksilöohjelmalla”. Lahti liittyy joukkueen treenivahvuuteen vasta elokuussa.


FC Lahti onnistui taas Maarianhaminassa – ”On kuitenkin hyvän joukkueen merkki, että voitamme huonommallakin esityksellä” iltasanomat 22:06 22.05

FC Lahdelle sopii matkat Ahvenanmaalle.


Ensimmäinen raskaus toi Nanna Karalahdelle ulkonäköpaineita - avautuu videolla: ”Yhtäkkiä pömpöttääkin joka aamu” iltalehti 16:44 09.05

Toista lastaan odottava Nanna Karalahti suhtautuu nyt levollisemmin kehon kokemiin muutoksiin raskausaikana. Toista lastaan odottava Nanna Karalahti avautuu nyt videoblogissaan kokemistaan ulkonäköpaineista. Karalahti sanoo videolla lihoneensa raskauden aikana kymmenen kiloa. Se tuo paineita, vaikkakin hän toteaa, että tuskin lähipiiri pitää häntä nyt rumempana ihmisenä kilojen vuoksi.


SJK:lle tappio FC Lahden vieraana – Tommi Kautonen tuskaili: ”Raskas tapa hävitä” iltasanomat 22:22 07.05

SJK hävisi vieraissa Lahdelle.


hämähäkki jolkotteli huippumaa lisäajalla! Punainen tähti rohingya-muslimien kohtelua Myanmarissa tapaturmaisten seikkojen

Uutiset