Viivi Lehikoinen rikkoi Berliinin EM-rajan – karsiutui silti täpärästi MM-finaalista iltasanomat 19:18 12.07

Viivi Lehikoinen karsiutui nuorten MM-finaalista, mutta rikkoi aikuisten EM-rajan.


Viivi Lehikoinen rikkoi Berliinin EM-rajan – MM-finaali jäi kirvelevän lähelle MTV 19:13 12.07

Viivi Lehikoinen juoksi 400 metrin aidoissa EM-rajaan oikeuttaneen ajan 57,70. Lehikoisen kauden paras syntyi yleisurheilun alle 20-vuotiaiden MM-kisojen välierissä, mutta suomalainen karsiutui ajallaan loppukilpailusta.


Viivi Lehikoinen ja Nea Mattila aitoivat komeasti välieriin nuorten MM-kisoissa MTV 12:24 11.07

Viivi Lehikoinen ja Nea Mattila selvittivät tiensä 400 metrin aitojen välieriin Tampereella kisattavissa yleisurheilun alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.


Aitajuoksijalupaus Viivi Lehikoiselle matka on päämäärää tärkeämpi asia: ”En saa mitaleista tyydytystä” iltalehti 11:56 07.05

Helsinkiläinen Viivi Lehikoinen oli viime kaudella nuorten maailmantilaston neljäs 400 metrin aidoissa. - En saa mitaleista sellaista tyydytystä kuin siitä, että saan kaikki asiat tehtyä niin hyvin kuin mahdollista. Näin kertoi aitajuoksijalupaus Viivi Lehikoinen huhtikuun puolivälissä Tampereella yleisurheilulegenda Tommi Evilän haastattelussa, kun nuorten maajoukkueen kyvyt olivat läsnä ensi kesän alle 20-vuotiaiden MM-kisaisännän mediatapaamisessa.


herkällä on systeemi” Huuhkajien runkopelaaja kilot katosivat” kuin aamulla myös teräaseita perheen kaksi lasta vaikuttavan tummanpuhuvan vyörypilven Veikkausliigassa kaksi

Uutiset