Roope Taponen ja HIFK olivat kärppälaumalle liian kova pala purtavaksi Helsingissä

lähde: jatkoaika.com 07:00 02.03

HIFK ja Kärpät pelasivat viikonlopun ensimmäisen keskenäisen osaottelunsa perjantaina Helsingin jäähallissa. HIFK johti kahden erän jälkeen ottelua 3−0, eikä Kärpät saanut enää kiriä aikaan loppuhetki...

Jyskeen naiset viettivät viikonloppuna maalikarkeloita – ”Sarjassa ei tule yhtään helppoa peliä.”

lähde: Salon Seudun Sanomat 04:00 05.02

Ari Anteroinen Lauantaina Laitilan Jyskeen ringettenaiset iloittelivat SM-karsintasarjassa maaleilla, kun vieraana ollut Kiekko-Espoo lähetettiin kotimatkalle 14-7 lukemin. Lauantain tehonaisia olivat...

Otteluseuranta | Pelicans kesti IFK:n paineen – Jordan löi loppunumerot tyhjiin

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:03 26.11

1.

HPK:n naisille tappio hallinnasta ja paikoista huolimatta – "Meidän pitää painottaa suoraviivaisuutta"

lähde: Hämeen Sanomat 03:05 22.09

Ilves iski toisessa erässä voittomaalin ja sinetöi loppunumerot tyhjään maaliin.