Mies hukkasi hotellihuoneen avaimen Itävallassa – hotelli lähetti 10 365 euron laskun iltasanomat 17:20 04.10

Omistajan mukaan 27 lukon vaihtamisesta kertyi lukkosepälle maksettuja kuluja 6?334 euroa. Lisäksi hän vaati avaimen hukanneelta hotellivieraalta korvausta menetetyistä tuloista.


Jokereiden tehosankari ylisti joukkueen lujuutta – siirto keskelle onnen avaimena? MTV 06:34 28.09

Jokerit palasi hienosti voittokantaan kukistamalla Slovan Bratislavan 5–3. Jokereiden tehosankari Sakari Manninen oli ylpeä joukkueen suorituksesta. 


Avaimet kadottanut nainen yritti kotiinsa kattoikkunan kautta – liukastui katolla ja jäi jumiin räystään reunalle MTV 05:45 15.06

Pirkanmaan Akaalla pelastettiin tänään aamukolmen jälkeen katolta avaimensa kadottanut nuori nainen, joka oli yrittänyt päästä sisälle rakennukseen kattoikkunan kautta, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos.


Avaimet kadottanut nainen pelastettiin katolta Pirkanmaalla iltasanomat 05:28 15.06

Pirkanmaan Akaalla pelastettiin perjantaina aamukolmen jälkeen katolta avaimensa kadottanut nuori nainen, joka oli yrittänyt päästä sisälle rakennukseen kattoikkunan kautta, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos.


NBA toistaa itseään: finaalissa nähdään tuttu parivaljakko - mestari Golden State hyydytti Houstonin kaukoheitot täydellisesti iltalehti 06:50 29.05

NBA:n finaalipari ratkesi, kun läntisen konferenssin finaalin seiskapeli pelattiin varhain Suomen aikaa tiistaina. Lännen voittoon nousi hallitseva mestari Golden State Warriors, joka kukisti seitsemännessä ottelussa Houston Rocketsin pistein 101-92. Golden Staten voiton avaimena oli puolustus kolmosen kaarella, joka hyydytti vahvasti kaukoheittoihin luottavan Houstonin pelin täysin.


Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu iltalehti 18:32 27.05

Yleisövihjeiden avulla Lapualla viimeksi nähdyn naisen henkilöllisyys selvisi. Pohjanmaan poliisilaitos pyysi aiemmin sunnuntaina apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Nainen oli viimeksi nähty lauantaina Lapuan keskustassa. Nyt poliisi on saanut tunnistettua yleisövihjeiden perusteella naishenkilön, josta pyydettiin tietoja.


Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää- nainen on nyt tunnistettu iltalehti 18:32 27.05

Yleisövihjeiden avulla Lapualla viimeksi nähdyn naisen henkilöllisyys selvisi. Pohjanmaan poliisilaitos pyysi aiemmin sunnuntaina apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Nainen oli viimeksi nähty lauantaina Lapuan keskustassa. Nyt poliisi on saanut tunnistettua yleisövihjeiden perusteella naishenkilön, josta pyydettiin tietoja.


Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua? Poliisi pyytää apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla iltalehti 16:40 27.05

Naisella oli mukanaan Abloy -avain, jonka avaimenperässä roikkuvat harmaanpunaiset minikokoiset lapaset. Pohjanmaan poliisilaitos pyytää apua noin 60-vuotiaan naisen tunnistamisessa. Komisario Pasi Sillanpää Pohjanmaan poliisilaitokselta kertoo, että poliisilla on nyt konkreettinen tarve saada naisen henkilöllisyys selville. Naista ei epäillä rikoksesta. Nainen oli eilen illalla ollut liikkeellä Lapuan keskustassa, ja silloin hänet on viimeksi nähty. Hän on noin 170 senttiä pitkä.


Pohjanmaan poliisi pyytää apua naisen etsinnässä: Tarve löytää – julkaisi kuvat naisen vaatteista ja avaimenperälapasista MTV 16:30 27.05

Poliisi pyytää vihjeitä noin 60-vuotiaan naisen liikkeistä. Nainen oli ollut eilen illalla liikkeellä Lapuan keskustassa.


Minna Kuukka, 47, oivalsi avaimen tasapainoon: ”Haluan elää stressivapaata elämää” iltalehti 13:18 26.05

Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukka, 47, tasapainottelee antoisan työn, vauhdikkaan kotiarjen ja oman jaksamisen välillä. Vuodet ovat opettaneet sanomaan ei asioille, jotka aiheuttavat stressiä. Vastustamattoman maanläheinen, huumorintajuinen ja lempeä. Minna Kuukan, 47, charmin voi kiteyttää muutamaan sanaan. Niihin kiteytyy Kuukan vetovoima Radio Novan aamujuontajana. Yhdessä juontoparinsa Aki Linnanahteen kanssa Kuukka herättää kuulijat joka aamu uuteen päivään tutulla tyylillään. Monelle kuulijalle Minnan tasaisen miellyttävä puheääni ja tutut arjen hersyvät tarinat ovat se juttu, jonka vuoksi taajuudelle tullaan - ja jäädään. Radiopersoona ei eroa kovin paljoa siitä, millainen Kuukka on kotioloissa. Muutaman vuoden päästä viisikymmentä vuotta täyttävän radiotähden elämän keskiössä on perhe, johon kuuluvat aviomies Tatu Vehmas ja 11-vuotiaat kaksoset, Jooa ja Viola. Hän kuvailee olevansa luonteeltaan introvertti, joka viihtyy kotioloissa, mutta kuitenkin nauttii saadessaan olla työnsä kautta kytköksissä suureen määrään ihmisiä.


Kalifornialaiskaupunki nimesi päivän Stormy Danielsin mukaan - antoi avaimen seksikaupassa iltalehti 09:57 24.05

Trumpin oikeuteen haastanut aikuisviihdetähti sai avaimen West Hollywoodin kaupunkiin. Kalifornian osavaltiossa sijaitseva West Hollywoodin kaupunki on nimennyt toukokuun 23. päivän Stormy Daniels Dayksi. Kaupunki antoi Yhdysvaltain tunnetuimmalle aikuisviihdetähdelle avaimet kaupunkiin. Seremonia pidettiin Chi Chi La Rue -nimisessä seksikaupassa keskiviikkona. Stormy Daniels, oikealta nimeltään Stephanie Clifford, sanoo, että hänellä oli suhde Donald Trumpin kanssa vuonna 2006. Danielsin mukaan hän harrasti Trumpin kanssa seksiä yhden kerran hotellissa Floridan Lake Tahoessa. Trumpin Melania-vaimo oli vain muutamaa kuukautta aiemmin synnyttänyt pariskunnalle vauvan. Trump kiistää suhteen.


IS vieraili uudessa lastensairaalassa: Tältä näyttää 184,5 miljoonaa maksanut jättiläinen iltasanomat 20:04 18.05

Anne Berner luovutti lastensairaalan avaimen Husille.


IS vieraili uudessa lastensairaalassa: Tältä näyttää 168 miljoonaa maksanut jättiläinen iltasanomat 19:01 18.05

Anne Berner luovutti lastensairaalan avaimen Husille.


Suomalaiskaksikko kehitti miljoonien hotellihuoneiden ovia ympäri maailman avaavan laitteen – Video: Näin se toimii MTV 11:32 26.04

Kuvitellaan laite, jolla hotelliasukkaan avainkortin voisi lukea lähietäisyydeltä. Riittäisi, että asiakas seisoisi vaikkapa hississä avainkortti taskussaan. Tämän jälkeen laitteen voisi asettaa hotellihuoneen sähkölukkoa vasten, jolloin siihen asennettu ohjelma etsisi hotellin yleisavaimen.


Nyt puhuu Enbuske: Mitä Jari Sillanpään tv-haastattelussa todella tapahtui? iltalehti 16:46 06.04

Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Harva tietää, että on Helsingin Sanomien syytä, että Jari Sillanpää eli kymmenen vuotta kaapissa. Sillanpää antoi 23 vuotta sitten Tangokuninkaalliseksi tullessaan Hesarille haastattelun. Sillanpää kertoi täysin avoimesti olevansa homo. Helsingin Sanomat poisti homoviittauksen jutusta, koska se halusi ”suojella” Jaria. Oikeasti se tietysti halusi suojella lukijoidensa homekoulun hajuista maailmankuvaa. Olet Jari ihana mussukka. Mutta kunhan olet ihana sillä tavalla, kuin me haluamme sinun olevan. Homoja sai olla julkisuudessa korkeintaan kampaamassa julkkisten hiuksia tai muuten söpössä friikin roolissa. Hesari näytti Sillanpäälle kaapin paikan. Sitten se iski kaapin oven tiukkaan turvalukkoon. Minkä jälkeen päätoimittaja nielaisi avaimen.


Pietarsaaressa –? paikalla Teollisuushallissa palaa

Uutiset