Suomen aituritähdin pinna paloi – hämmentävä tilanne Ranskassa

lähde: iltasanomat 08:37 10.02

Lakka aitoi 60 metrin aitojen voittoon useiden uusintalähtöjen jälkeen Lyonissa perjantaina.

Neziri aitoi Ranskassa voittoon kauden kotimaisella kärkiajalla

lähde: Savon Sanomat 04:05 29.01

Suomen Nooralotta Neziri voitti sunnuntaina Ranskassa naisten 60 metrin aitajuoksun kauden kotimaisella kärkiajalla 8,06.

lähde: Hämeen Sanomat 03:37 29.01

Nooralotta Neziri aitoi voittoon Ranskassa – Ella Junnila kolmas

lähde: iltasanomat 21:47 28.01

Nooralotta Neziri juoksi 60 metrin aidoissa kauden parhaansa.

Yhdysvaltalaistähti hirmuaikaan 100 metrillä –?kilpakumppanin lähtö hämmästyttävällä tavalla pieleen

lähde: MTV 15:14 02.09

Yhdysvaltojen Christian Coleman rynni voittoon Xiamenin Timanttiliigan 100 metrin kilpailussa maailman kauden kärkiajalla 9.83.

Sini Rajaniemi tuplamestariksi, Tomas Järviselle nuorten SM-kisojen kolmas mitali

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:03 27.08

Lahden Ahkeran Sini Rajaniemi juoksi Tampereella nuorten SM-kisaviikonvaihteen toisen mestaruutensa, kun hän kiri 19-vuotiaiden 800 metrin voittoon.

Lotta Harala hurmasi MM-kenraalissaan – aidosti maukas voitto toi leveän hymyn huulille

lähde: MTV 21:37 08.08

Lotta Harala säväytti Tampereen Motonet GP -finaalissa, kun hän juoksi naisten 100 metrin aitamatkan voittoon. Harala ylsi lähelle omaa ennätystään ajalla 12,88.

Lotta Harala makeaan voittoon – Reetta Hurske kompuroi MM-kenraalissaan

lähde: MTV 21:04 08.08

Lotta Harala ylsi komeaan voittoon naisten 100 metrin aidoissa ennätystään hipovalla ajalla 12,88. Sen sijaan toinen Tampereen Ratinalla kotistadionillaan juossut Reetta Hurske kompuroi.

Eveliina Määttäseltä superveto Tampereella! Löi kovatasoiset kilpailijat loistoajalla

lähde: MTV 19:13 08.08

Eveliina Määttänen juoksi naisten 800 metrin kisan voittoon huippuajalla 1.59,99 Tampereen GP-kilpailuissa. Tulos jää vain kolme sadasosaa Määttäsen kesäkuussa Turussa tekemästä ennätyksestä.