Henkilöauto rysäytti suojatietä ylittävään: Uhri lensi kymmenen metriä – "Seuraava muistikuva on, kun hän makasi maassa ja hänellä oli kauhea kipu jalassa ja kädessä" MTV 19:49 25.05

Vuonna 1981 syntynyt mies tuomittiin ehdolliseen vankeuteen tämän ruhjottua suojatietä ylittäneen henkilön henkilöautollaan.


Autoilija törmäsi suojatietä ylittävään 78-vuotiaaseen naiseen Kirkkonummella - pakeni paikalta iltalehti 13:50 24.05

Onnettomuuden uhri on viety sairaalaan. Hänen vammojensa vakavuudesta ei ole tietoa. Onnettomuus tapahtui Kirkkonummen Veikkolassa noin kello 11.45 torstaina. Länsi-Uudenmaan poliisista kerrotaan Iltalehdelle, että Turuntietä Vihdin suunnasta ajanut pieni henkilöauto törmäsi 78-vuotiaaseen naiseen, joka ylitti suojatietä. Poliisin mukaan auton kuljettaja pysähtyi törmäyksen jälkeen hetkeksi, mutta poistui sitten paikalta jättämättä itsestään tietoja.


Läpi meni: Ikea sai suunnitteluvarauksen Helsingin Koivusaareen - huonekalujätti nousisi Länsiväylän päälle iltalehti 20:50 16.04

Toteutuessaan kyseessä on pääkaupungin ensimmäinen Ikea. Toistaiseksi lähimmät löytyvät Vantaalta ja Espoosta. Helsingin kaupunginhallituksen elinkeinojaosto on myöntänyt IKEA Real Estate Oy:lle suunnitteluvarauksen Koivusaareen, Ikea tiedottaa. Länsiväylän ylittävään kokonaisuuteen kaavaillaan IKEA-tavarataloa, liike- ja toimistotiloja, kaupallista tilaa sekä hotellia.


karannut suomalaismies viruu nähtiin erikoinen osuma pelata loppuun” RoKi haki tuli aurinko – RoKi haki “Meidänkin on

Uutiset