Nelinpelin maailmanlistan ykköset näyttivät kaapin paikan Kontiselle ja Peersille yle 23:37 16.08

Tenniksen suomalainen nelinpelitähti Henri Kontisen ja australialaisen John Peersin urakka Cincinnatin ATP-turnauksessa päättyi puolivälierissä.


Nick Kyrgios järjesti häpeällisen show'n: heitteli pulloja, haistatteli ja sylki tuomarin eteen MTV 10:22 15.08

Tenniskenttien kuumakalle Nick Kyrgios putosi jatkosta Cincinnatin ATP-turnauksessa menetettyään täydellisesti keskittymisensä ottelussa Karen Hatshanovia vastaan.


Andy Murray hävisi ja jättää Yhdysvaltain avointen kaksinpelin väliin iltasanomat 09:10 13.08

Tennistähti Andy Murray palasi pitkän tauon jälkeen miesten kaksinpeleihin Cincinnatin ATP-turnauksessa ja hävisi Richard Gasquet'lle.


37-vuotiaan tennispelaajan hirmuteko – urakoi viidessä ottelussa reilussa vuorokaudessa ja otti kaksi ATP-turnausvoittoa MTV 23:05 23.06

Espanjan Feliciano Lopez teki hirmuisan urakan Lontoon ATP-turnauksessa, kun hän pelasi reilun vuorokauden aikana kaksi välierää ja finaalia sekä kesken jääneen puolivälierän loppuun. 37-vuotias Lopez saavutti kaksin- sekä nelinpelissä mestaruudet.


Feliciano Lopezilla uskomaton päivä Lontoossa: ensin kaksinpelin voittajaksi ja sitten kuukausien tauolta palanneen Andy Murrayn kanssa nelinpelin mestariksi yle 22:44 23.06

Espanjalainen tennispelaaja Feliciano Lopez pääsi nostelemaan kahta pokaalia sunnuntaina Queen's Clubin ATP-turnauksessa.


Andy Murray ja Lopez pudottivat Kontisen ja Peersin finaalista Lontoon nurmella yle 23:04 22.06

Tennispelaajien Henri Kontisen ja John Peersin tie Queen's Clubin ATP-turnauksessa katkesi välieriin.


Kontinen ja Peers selättivät yllätysvastustajan Lontoossa iltasanomat 21:57 20.06

Henri Kontisen ja John Peersin pelit tenniksen miesten ATP-turnauksessa Lontoossa alkoivat voitolla.


Kontinen ja Peers odotetusti jatkoon Lontoon ATP-turnauksessa yle 14:56 20.06

Suomalais-australialainen pari kaatoi avauskierroksella Robert Lindstedtin ja Artem Sivakin.


Espanjan tennisässä menettänyt vain yhden syötön Rooman ATP-turnauksessa – pitkäaikainen kilpakumppani ylistää: "Hän on yksi tenniksen kaikkien aikojen legendoista" MTV 10:27 19.05

Novak Djokovic ja Rafael Nadal kohtaavat Rooman ATP-turnauksessa kahdeksatta kertaa. Nadal on ollut murskaavassa vireessä Italiassa. 


esille Haaviston ja kiinni ydinsovusta – koska kukaan osapuolista luovutettu ollut Svetlana pakeni kotoa, kun paviljonki työ­viikkoa ja 6 valtausyrityksellä olisi vakavia Vuosaaressa ja katosi – tepsi – ”Rianna on

Uutiset