Touko Aallon 9 vuotta nuorempi rakas sai huiman huomion Ultra Bran keikalla – merkitsi naisen Instagram-kuvaansa ensimmäistä kertaa iltasanomat 13:35 18.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto merkitsi yhdeksän vuotta nuoremman rakkaansa ensimmäistä kertaa Instagram-kuvaansa.


Engelbergin mäkikisasta uskomaton trilleri - Aalto jäi niukasti ulos toiselta kierrokselta: ”Ei ollut olosuhteet minun puolellani” iltalehti 20:22 16.12

Norjan Anders Fannemel on voittanut Engelbergissä käydyn maailmancupin osakilpailun. Saksan Richard Freitag jäi kakkoseksi vain 0,1 pisteen erolla. Kolmas oli Puolan Kamil Stoch. Suomalaisia ei toisella kierroksella nähty, sillä eilisestä karsinnasta ainoana sinivalkoisena kisaan selvinnyt Antti Aalto jäi sijalle 32. Aallon ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 117 metriä, mikä tuotti 102,4 pistettä.


Pekka Haavisto: ”Nato-kansanäänestys kohdistaisi ennennäkemättömän kybervaikutusaallon Suomeen” uusisuomi 09:33 16.12

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto linjaa, että Suomen Nato-jäsenyyttä ei tule alistaa kansanäänestykselle, mutta kansaa on kuultava asiassa. Haaviston mielestä kansanäänestys on huono väline turvallisuuspoliittisissa kysymyksissä.


Joutsenen lento päättyi traagisesti toimistotalon ikkunaan Helsingin Töölönlahdella iltalehti 12:50 14.12

Joutsen lensi toimistotalon ikkunaan Helsingin Töölönlahdella ja kuoli. Tapaus sattui torstaina hieman puolenpäivän jälkeen. Joutsen osui Alvar Aallon kadulla sijaitsevan Alma-talon ikkunoihin. Samassa talossa sijaitsee muun muassa Iltalehden toimitus.


Trumpin Jerusalem-päätös laukaisi väkivallan aallon – kymmeniä palestiinalaisia loukkaantunut kahakoissa Israelin armeijan kanssa MTV 17:50 07.12

Kymmeniä ihmistä on haavoittunut Israelin armeijan ja palestiinalaisten mielenosoittajien välisissä kahakoissa miehitetyllä Länsirannalla ja Gazan kaistalla. Loukkaantuneiden määrästä kertovat lääkintäviranomaiset.


Touko Aalto blokkasi Mikko Kärnän Twitterissä: ”Aivan käsittämätöntä toimintaa” uusisuomi 17:42 07.12

Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja Touko Aalto on estänyt kansanedustaja Mikko Kärnän (kesk.) Twitterissä. Vihreitä arvostellut Kärnä ei näin ollen enää näe Aallon twiittejä. Kärnä kommentoi asiaa tuohtuneena.


Touko Aalto lihasmassakohusta: Se on yhtä hassu väite kuin että nostan 1500 kiloa penkkipunnerruksessa iltalehti 21:28 06.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto juhli Linnassa yksin. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto joutui taannoin pienen kohun kohteeksi, kun Me Naiset kirjoitti Aallon kertoneen hankkineensa vuosia sitten 30 kiloa lihasmassaa vuodessa, saliharrastuksen aloitettuaan. Linnassa juhliva Aalto nauroi jo myrskylle.


Vihreiden välikysymyshanke tyssäsi - Touko Aalto pyyteli anteeksi muilta oppositiopuolueilta iltalehti 16:57 05.12

Vihreiden välikysymyshanke koulutuksesta suututti muut oppositiopuolueet. Hanke ei etene ainakaan ennen kevätistuntokautta. Lisäksi hallitus on tulevana torstaina vastaamassa välikysymykseen. Siinä oppositio vaatii vastauksia eriarvoistumisen lisääntymiseen, mukaanlukien koulutus. Muut oppositiopuolueet kokivat, että vihreät lähti Touko Aallon johdolla sooloilemaan ja ottamaan koulutusvälikysymystä vain omiin nimiinsä.


Saara Aallon Tähdet, tähdet -esitys ihastutti – näyttävässä asussa huimat halkiot – ”Kuin viini, joka paranee” iltasanomat 19:50 03.12

Tähdet, tähdet -ohjelman vierailevana tuomarina toimiva Saara Aalto ihastutti tv-katsojia esiintymisellään.


Näkökulma: Nyt ei mene Aallon Toukolla putkeen iltalehti 06:47 03.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto onnistui välikysymyssooloilullaan suututtamaan muut oppositiopuolueet, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. Touko Aallon alku vihreiden puheenjohtajana ei ole ihan kaikilta osin mennyt putkeen. Esimerkiksi siltä osin, että puolueen kannatus on laskenut syksyn aikana Ylen gallupeissa 3,6 prosenttiyksikköä. Toki jatkuva prosenttiyksikköliikahduksista meuhkaaminen on älyllisesti laiskaa poliittista analysointia, mutta vihreillä on kiistatta Aallon lyhyellä puheenjohtajakaudella ollut selkeä laskeva kannatustendenssi.


Vihreät jättää välikysymyksen koulutuksen eriarvoistumisesta - Touko Aalto: ”Hallituksen välinpitämättömyys täytyy haastaa” iltalehti 11:58 02.12

Vihreät jättää välikysymyksen koulutuksen eriarvoistumisesta Vihreät jättää välikysymyksen koulutuksen eriarvoistumisesta. Vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon mukaan hallitus on koulutuslinjauksillaan luomassa Suomesta lasten luokkayhteiskuntaa. Vihreät julkisti puoluevaltuuskunnan kokouksessaan lauantaina myös viisi teesiä, joilla pyritään parantamaan lasten ja nuorten lukutaitoa. Videolla Touko Aalto vastaa kysymykseen laskevasta gallup-käyrästä kuukausi sitten Vihreät jatkaa Juha Sipilän (kesk) johtaman hallituksen koulutuslinjausten arvostelemista.


Touko Aalto täsmentää kohun aiheuttanutta painonnousuväitettään: ”Ei todellakaan ollut pelkkää lihasta” iltalehti 22:35 27.11

Me Naisten haastattelussa ollut lause aiheutti ihmetyksen. Touko Aalto kertoi Me Naisten haastattelussa punttisaliharjoittelustaan ja armeija-ajan rajusta painonnoususta. "Lihasta kertyi alle vuodessa yli 30 kiloa", Aalto täsmensi. Jokainen lihasta kasvattanut ja salilla huhkinut oivaltaa, että Aallon sanat eivät voi pitää paikkaansa.


Me Naisten toimittaja: ”Touko Aalto käytti itse haastattelussa sanaa lihasta” iltalehti 15:10 27.11

Me Naisten toimittaja kertoo, että hän siteerasi jutussaan suoraan Touko Aaltoa lihasmassa-kommentissa. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kertoo Me Naisten jutussa, että teki vuodessa 30 lihasta. Aallon avustaja Marjo Suvanto kertoi Iltalehdelle, että kyse oli massasta puhtaan lihaksen sijasta.


Bull Mentula tyrmää Touko Aallon rajun väitteen 30 kilon lihasmassan lisäyksestä: ”Jokainen ymmärtää, että se on paskapuhetta” iltalehti 11:05 27.11

Vihreiden puheenjohtaja kertoi Me naisille voimailuharrastuksestaan. Touko Aalto, Vihreiden puheenjohtaja, puhuu Me naiset -lehdessä avoimesti lapsuutensa ja nuoruutensa traumoista. Hän kertoo joutuneensa kiusatuksi muun muassa peruskoulussa mutta myös armeijassa. Hän löysi armeija-aikanaan "suojautumiskeinoksi" painonnoston.


Kaikkien ay-pomojen palkkoja nostetaan Teollisuusliitossa - puheenjohtaja Aallolle 14 900 euroa kuussa iltalehti 19:02 26.11

Puheenjohtaja Riku Aallon palkankorotus poisti tulpan Teollisuusliiton muiden pomojen palkankorotuksilta. Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto sai palkkaansa tuntuvan kuoppakorotuksen. Aallon kuukausipalkka nousee runsaasta 9 000 eurosta 14 900 euroon. Päätöksen palkankorotuksesta teki Teollisuusliiton hallitus yksimielisesti. Myös muut Teollisuusliiton pomot saavat palkkaansa korotuksen. Riku Aallon tuntuvan korotuksen keskeinen peruste olikin myös se, että liiton ykkösmiehen palkka muodostaa stopin muiden pomojen palkoille. Muut liiton pomot eivät voi ohittaa Aaltoa palkan suuruudessa. Nyt tehtiin tilaa korotuksille.


Näkökulma: Vihreiden nousukiito lopahti - menikö puheenjohtajan vaihdos mönkään? iltalehti 10:43 25.11

Mikä mättää kun vihreiden nousukiito lopahti, kysyy Iltalehden politiikan toimittaja Juha Keskinen. Sivistysporvarit jättävät ja Li Anderssonin vasemmistoliitto vie nuoria kannattajia yliopistokaupungeissa. Eihän sen näin pitänyt mennä, kun Touko Aalto valittiin suuren innostuksen vallassa vihreiden uudeksi puheenjohtajaksi. Touko Aallon valinta vihreiden johtoon nosti pinnalle kovat toiveet: Helsingin punavihreästä kuplasta murtaudutaan ulos ja vihreistä tulee suuri valtakunnallinen puolue. Uusi puheenjohtaja Touko Aalto muotoili tilanteen asettamalla tavoitteekseen pääministeripuolueen aseman.


Saara Aalto ei ole ainoa - Euroviisuissa saatetaan nähdä muitakin suomalaisia iltalehti 06:11 21.11

Ensi kevään Euroviisuissa saatetaan nähdä runsaasti suomalaisväriä. Saara Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa. Lissabonin Euroviisuihin on vielä aikaa, mutta osallistujamaiden karsinnoista alkaa tihkua jo tietoa. Suomen osalta mitään karsintoja ei ole vaan yleisön tehtäväksi jää valita kolmesta kappaleesta paras kappale Saara Aallon viisuksi.


Uutiset