13 väärin tuomittua, 245 vuotta vankilassa ja 53 miljoonan korvaukset: yhdistävä tekijä yksi ”likainen” poliisi, jota ei saada oikeuden eteen New Yorkissa iltalehti 07:29 23.05

”Tähtietsivä” lähetti uransa aikana ainakin toistakymmentä syytöntä ihmistä vankilaan. Hän ei itse usko heidän syyttömyyteensä vieläkään. Brooklynissa on reilun viiden vuoden sisään purettu ainakin 24 tuomiota, joista 13:ssa on ollut tutkijana sama etsivä. Mies itse uskoo tehneensä työnsä oikein, ja jopa hänen vastustajiensa mielestä hän oli vain osa laajempaa koneistoa. Vaikka etsivä voitaisiin osoittaa läpimädäksi, häntä ei voida syyttää mistään eikä häneltä voida viedä edes eläkettä. New Yorkin kaupunki kärvisteli karmean murha-aallon kourissa vuosikymmenten ajan. Huippuvuonna 1990 murhia tehtiin käsittämättömät 2 245 kappaletta. Etsivät työskentelivät hiki hatussa, ja tähdet heidän joukossaan ratkaisivat jopa satoja tapauksia.


Sivullinen auttoi mereen tippuneen kuivalle maalle – ”Oli huhuillut muutaman kerran ja mennyt sitten auttamaan” MTV 06:19 23.05

Henkilö oli horjahtanut vahingossa Helsingissä lohkareiselta aallonmurtajalta mereen. Helsingin pelastuslaitokselta kerrotaan, että sivullinen mies auttoi miehen kuivalle maalle.


Sivullinen auttoi aallonmurtajalta mereen tippuneen kuivalle maalle – ”Oli huhuillut muutaman kerran ja mennyt sitten auttamaan” MTV 06:19 23.05

Henkilö oli horjahtanut vahingossa Helsingissä lohkareiselta aallonmurtajalta mereen. Helsingin pelastuslaitokselta kerrotaan, että sivullinen mies auttoi miehen kuivalle maalle.


Terhi Kokkosen kotiin passitus tuli yllätyksenä muille Vain elämää -tähdille – näin he kommentoivat ”hämmentäviä hetkiä” kuvauksissa: ”Tosi kurjaa, että se meni siihen” iltasanomat 13:23 22.05

Vain elämää -artistit kertovat Radio Aallon haastattelussa, että heidät pidettiin pimennossa siitä, miksi Kokkonen lähetettiin kotiin. Kaikki kuitenkin aistivat kuvauksissa muuttuneen tunnelman.


Touko Aalto ryöpyttää hallitusta silmänkääntötempusta: ”Selkä seinää vasten veitsi kurkulla voidaan myöntää, että valinnanvapaudesta ei saada säästöjä” iltalehti 20:25 18.05

Aallon mielestä hallituksen ”sote-sekoilu saa entistäkin härskimpiä piirteitä”. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kirjoitti torstaina Facebook-sivuillaan, että "hallituksen sote-sekoilu saa entistäkin härskimpiä piirteitä ja uudistuksen tavoitteet karkaavat yhä kauemmaksi". - Sen lisäksi, että kansanedustajien työ valiokunnissa on tehty äärimmäisen kiireen vuoksi lähes mahdottomaksi, hallitus teki siitä myös mahdotonta siltä osin, että sosiaali- ja terveysvaliokunnalle ei annettu mahdollisuutta lausua kantaansa uudistuksen taloudellisia vaikutuksia julkiseen talouteen, Aalto kirjoitti.


MTV:n Leijonat pieksi Ylen Saara Aallon lauantaiehtoon tv-taistelussa iltalehti 22:34 14.05

Suomen ottelu Kanadaa vastaan keräsi keskimäärin noin 300 000 katsojaa enemmän kuin Saara Aallon laulukilpailu. Leijonat kiinnostaa ja kiihottaa tv-kansaa. Jopa niin paljon, että lauantain myöhäisillan ottelu Suomi-Kanada pesi selvästi suunnilleen samoihin aikoihin ruuduissa olleet Euroviisut. Suomea Euroviisuissa edusti laulaja Saara Aalto. Lauantaina 12. toukokuuta pelatun ottelun Suomi-Kanada keskikatsojamäärä MTV:n eri kanavilla oli 1,31 miljoonaa. MTV näytti ottelun sekä maksuttomalla että maksullisella kanavalla.


Euroviisufinaali kiinnosti suomalaisia - ohjelma tavoitti lähes kaksi miljoonaa katsojaa iltalehti 17:32 14.05

Euroviisut ja Saara Aallon show sai suomalaiset lähetyksen äärelle. Euroviisujen finaalilähetys tavoitti 1,9 miljoonaa katsojaa lauantaina 12.5. Keskikatsojamäärä koko lähetyksellä oli 980 000, Yle tiedottaa. Euroviisujen finaali esitettiin Yle TV2 -kanavalla. Kaikkiaan Euroviisujen semifinaali- ja finaalilähetykset tavoittivat 2,5 miljoonaa suomalaista.


Kommentti: Saara Aallon show ei voinut voittaa, koska me suomalaiset pilasimme sen iltasanomat 14:25 14.05

Saara Aalto olisi pärjännyt, jos lavashow olisi ollut samanlainen kuin Britannian X Factorissa, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


Miten Saara Aallon ura jatkuu euroviisujen jälkeen? Asko Kallonen raottaa tulenarkaa tilannetta – levy-yhtiö otti ison taloudellisen riskin iltasanomat 08:02 14.05

Musiikkialan pitkäaikainen vaikuttaja Asko Kallonen valottaa, millaiset tulevaisuudennäkymät Aallolla on artistinurallaan.


Huippustylisti Riku Campo tylyttää Saara Aallon viisutyyliä: ”Viisi vuotta vanhaa, kliseistä ja harmaata” iltalehti 16:25 13.05

Riku Campo ehdottaa, että Saara palkkaisi brittien tähtistylistin avukseen. Tunnettu meikkitaiteilija ja stylisti Riku Campo katsoi lauantai-illan Euroviisut New Yorkissa ystäviensä kanssa. Hän asuu ja työskentelee nykyään Yhdysvalloissa. Campo piti näkemäänsä show'ta pitkänä mutta kiinnostavana. Jotain jäi kuitenkin myös hampaankoloon:


Sisulla loppuun saakka - Saara Aallon finaalitaistelu kuvina iltalehti 14:30 13.05

Saara Aalto sijoittui Euroviisujen finaalissa sijalle 25. Suomen viisuehdokas Saara Aalto joutui hyvästä yrityksestä huolimatta pettymään. Hän jäi Lissabonin viisufinaalissa toiseksi viimeiseksi. Aalto veti kilpailun loppuun asti sisulla. Tähti kommentoi tulosta samalla asenteella kuin millä oli kilpailuun osallistunutkin - häpeämättömällä yritteliäisyydellä. - Toka sija pysyi tietyllä tavalla, ha ha! Tokavika! Joskus näinkin. Oon superylpeä mun esityksestä ja finaaliesitys oli yksi parhaista lavavedoistani ikinä! Aalto kommentoi Iltalehdelle.


Fanit eivät kääntäneet selkäänsä Saara Aallolle - kiitoksia ja kannustusta satelee iltalehti 12:32 13.05

Saara Aallon fanit ovat sitä mieltä, että Suomi voitti Euroviisut, pisteillä ei niin väliä. Israel voitti Euroviisut. Saara Aalto pisti Euroviisuissa kaikkensa peliin ja veti Monsters-kappaleensa komeasti. Se ei kuitenkaan riittänyt kärkikahinoihin. Suomi sijoittui kisoissa toiseksi viimeiseksi eli sijalle 25.


Euroviisujen lopulliset tulokset: Suomi ei saanut briteiltä yhtään yleisöäänistä johdettua pistettä iltalehti 12:16 13.05

Saara Aallolla on paljon faneja Iso-Britanniassa, mutta siitä huolimatta yleisöääniä ei herunut. Israel vei voiton vuoden 2018 Euroviisuissa. Katso artisti Netan voittopuhe. Suomi pääsi sentään Euroviisujen finaaliin, mutta Saara Aallon Monsters ei silti riittänyt kärkipaikoille. Suomi jäi kisassa toiseksi viimeiseksi eli sijalle 25.


Euroviisujen lopulliset tulokset: Suomi ei saanut briteiltä yhtään yleisöääntä iltalehti 11:03 13.05

Saara Aallolla on paljon faneja Iso-Britanniassa, mutta siitä huolimatta yleisöääniä ei herunut. Suomi pääsi sentään Euroviisujen finaaliin, mutta Saara Aallon Monsters ei silti riittänyt kärkipaikoille. Suomi jäi kisassa toiseksi viimeiseksi eli sijalle 25. Israelin Netta voitti viisut kappaleellaan TOY. Maa kahmi 529 pistettä.


Saara Aallolle odotettiin Britanniasta huimaa pistesaldoa – näin todellisuudessa kuitenkin kävi iltasanomat 10:13 13.05

Saara Aallon viisujen pistesaldo jäi hyvin alhaiseksi.


Tuottaja hehkuttaa Saara Aaltoa: ”Esitys jää euroviisuhistoriaan” uusisuomi 09:40 13.05

Israel on voittanut euroviisut vuonna 2018. Saara Aallon Monsters sijoittui finaalissa sijalle 25 ja sai 46 ääntä.


Näkökulma: Suomen sijoitus Euroviisuissa on pettymys - onneksi meiltä löytyy toinenkin Saara Aallon veroinen esiintyjä iltalehti 08:49 13.05

Saara Aallolle olisi kuulunut parempi sijoitus, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. Ei siinä näin pitänyt käydä. Ei todellakaan. Suomen olisi kuulunut olla kymmenen parhaan joukossa Euroviisuissa, vaikka asiaa katsoisi miten sinivalkoisten rillien läpi. Monsters on kelpo kappale, hieman vanhanaikainen ehkä, mutta vanhanaikaisuus on välillä hyvästä. Saara laulaa kappaleessa upeasti, ja se on ammattitaitoisesti tuotettu. Ihan jo kappaleen itsensä olisi pitänyt riittää korkeampaan sijoitukseen. Myös show oli visuaalisesti vähintäänkin keskitasoa, siihen esitys ei ainakaan kaatunut.


Kommentti: Saara Aallon esitys oli suoraan euroviisujen oppikirjasta, eikä sitä tarvitse hävetä mtv 06:00 13.05

Saara Aallon esitys vuoden 2018 euroviisuissa oli loppuun asti hiottu spektaakkeli, joka kaikessa täydellisyydessään jätti laulajan ja kuuntelijan välille viileän kuilun.


Kommentti: Saara Aallon esitys oli suoraan Euroviisujen oppikirjasta, eikä sitä tarvitse hävetä mtv 06:00 13.05

Saara Aallon esitys vuoden 2018 euroviisuissa oli loppuun asti hiottu spektaakkeli, joka kaikessa täydellisyydessään jätti laulajan ja kuuntelijan välille viileän kuilun.


Euroviisujen semifinaalipisteet julki, karu totuus Saara Aallon suosiosta paljastui – jatkoon äärimmäisen niukasti iltasanomat 02:59 13.05

Eurovision julkisti esiintyjien semifinaalissa saamat pisteet.


ja jalat, puinen kerrostalo puinen kerrostalo – Rasinrinteellä Ruotsalaiset väänsivät veistä Ruotsalaislehti esitti Ruotsissa – Murhasiko sisäpeliin – teki historiaa X uusi manageri testasi

Uutiset