Oikeusministeri Häkkänen ei sulata Touko Aallon kommentteja pakkopalautuskohusta – "Hyvin vaarallinen polku" MTV 19:47 13.08

Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) on kommentoinut jyrkkäsanaisesti vihreiden puheenjohtaja Touko Aallon toimintaa pakkopalautuskohuun liittyen.


Polttariporukka innostui myrskystä – morsian Roosa, 23, sai vinkit avioliittoon Nallikarin tyrskyissä iltasanomat 19:56 11.08

Aallot hipoivat Nallikarin aallonmurtajan reunaa.


Kuumuudesta kärsivät lehmät pulikoivat nudistirannalla Ruotsissa – ihmiset valittaneet uimaseuralaisistaan MTV 21:48 10.08

Etelä-Ruotsin hallitus on antanut lehmille luvan vierailla nudistirannalla, Växjössä, pitkittyneen helleaallon vuoksi. Paikalliset ovat kannelleet asiasta. Asiasta kertoo BBC.


Keskustalaiselta tv:ssä tukea Touko Aallon vaatimukselle: Riippumaton selvitys Suomen turvapaikkajärjestelmästä? uusisuomi 10:53 07.08

Keskustan kansanedustaja Antti Kurvinen suhtautuu avoimin mielin Touko Aallon ja muun opposition vaatimukseen riippumattomasta selvityksestä Suomen turvapaikkaprosessista. Kurvinen kommentoi asiaa Ylen A-studiossa maanantai-iltana.


Pääkirjoitus: Touko Aallon tyyli puhuttaa iltasanomat 21:00 05.08

Politiikassa toisille on väljemmät säännöt kuin toisille. Ex-pääministeri Alexander Stubb (kok) haukuttiin, kun hän esiintyi shortseissa ja meni kuvattavaksi ihmistikkatauluun.


Helteestä puhunut sääasiantuntija sai kokea lämpöaallon haittapuolet omakohtaisesti: Pyörtyi kesken suoran uutislähetyksen MTV 23:32 04.08

BBC:n uutisissa nähtiin helleaallon todellinen haittapuoli, kun säästä keskustelemassa ollut asiantuntija pyörtyi kesken suoran lähetyksen, kertoo New York Post.


Ottiko Ville Niinistö kantaa Touko Aallon läiskimistempaukseen? ”Olen politiikassa muuttamassa maailmaa, en tekemässä performanssia” iltasanomat 16:38 04.08

Vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö julkaisi lauantaina Twitter-päivityksen jossa hänen uskotaan arvostelevan vihreiden nykyistä puheenjohtajaa Touko Aaltoa.


Kolme kuollut Etelä-Euroopan hirmuhelteissä – Euroopan kaikkien aikojen kuumuusennätys lähenee iltasanomat 12:56 04.08

Espanjassa kolme on kuollut Pohjois-Afrikasta Iberian niemimaalle vyöryneen helleaallon seurauksena, kertoo uutistoimisto AFP. Portugalissa äärimmäisen korkeat lämpötilat ja kuiva ilma ovat sytyttäneet vaarallisia maastopaloja.


Nyt puhuu Touko Aallon kansalaistottelemattomuudesta parjaama Päivi Räsänen: "Vain viidesosa palautuksista on kielteisiä turvapaikkapäätöksiä" MTV 09:01 03.08

Vihreiden eduskuntaryhmän Aino Pennanen yritti estää käännytetyn turvapaikanhakijan pakkopalautuksen kieltäytymällä istumasta lennolla. Missä tilanteissa kansalaistottelemattomuus on hyväksyttyä ja milloin ei?


Näkökulma: Lunastaako Touko Aalto nyt paikkansa? Pakkopalautuskohu avasi tilaisuuden uusisuomi 15:05 02.08

Vihreiden Touko Aalto näyttää viimein saavan ilmaa puheenjohtajuutensa alle. Vihreiden kannatuskäyrä on osoittanut viime syksyn jälkeen kaakkoon, kun puolueelle ensin mitattiin ennätyslukemia. Aallon aikana vihreiden kannatus on ollut lähes vapaassa pudotuksessa.


Simon Elo Touko Aallon konekohu-lausunnoista: Yhdelläkään poliitikolla ei ole valtuutta ottaa oikeutta omiin käsiinsä iltasanomat 12:08 01.08

Sinisten Simon Elo katsoo vihreiden sulkevan ”moraalisääntelyllä” oven hallituksesta. –?Jos ei itse kunnioita lakia, niin ei lakia pääse säätämäänkään.


Japani julisti helleaallon luonnonkatastrofiksi – yli 22 000 ihmistä sairaalassa MTV 11:45 24.07

Japani on julistanut lähes kaksi viikkoa jatkuneen helleaallon luonnonkatastrofiksi.


Kauhuhelle koettelee Japania: 30 kuollut ja tuhansia joutunut sairaalaan MTV 05:52 22.07

Noin kolmekymmentä ihmistä on kuollut ja tuhansia joutunut sairaalaan Japania koettelevan helleaallon seurauksena. Asiasta uutisoivat muun muassa BBC ja Japan Times.


Helleaallon kääntöpuoli: Suomenlahdella pahin levätilanne vuosikymmeniin iltasanomat 12:11 15.07

Levähavainnot ulottuvat Saaristomeren kaakkoisosaan asti.


Kansakunnan hylkiö, josta tuli juhlittu MM-sankari – Gareth Southgate MTV 17:18 09.07

Gareth Southgaten jalkapalloura rysäytti aallonpohjaan kesällä 1996. Nyt, 22 vuotta myöhemmin, hän elää ammattilaisuransa parasta aikaa.


Kanadassa jo yli 50 ihmistä kuollut helteen takia iltasanomat 01:56 07.07

Vuonna 2010 yli 100 ihmistä kuoli Montrealin alueella helleaallon seurauksena.


Alvar Aallon arkkitehtuuri, Saimaan saaristo ja Pyynikki ehdotuksina maailmanperintölistalle MTV 21:47 06.07

Unescon maailmanperintöluettelon luonnon- ja kulttuuriperintökohteiksi on tullut yli 50 ehdotusta, kertoi ympäristöneuvos Jukka-Pekka Flander ympäristöministeriöstä perjantaina alkuillasta.


Amerikkalaiset pakenevat huippuhelteitä jo luolastoihin – jopa itsenäisyyspäivän ilotulitteet kielletty monissa keskilännen kaupungeissa MTV 17:10 02.07

Yhdysvaltain keskilännessä on niin kuuma, että Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän ilotulitukset on kielletty monissa kaupungeissa. CNN kertoo, että luolastot ovat olleet suosittuja vierailukohteita Pennsylvaniassa lämpöaallon aikana. 


Forssa 18.8.2018 Gustafsson poseerasi alasti Line suunnittelee

Uutiset