Raaka ammuskelu Venäjällä: Mies tappoi viisi naapuriaan - nuorin uhri 10-vuotias poika iltalehti 21:54 24.05

Keskellä kirkasta torstaipäivää 65-vuotias mies käveli kahteen naapuritaloon ja ampui sen asukkaat pienessä kylässä Venäjän Jakutiassa. Torstaina Venäjällä sijaitsevassa Sahan tasavallassa eli Jakutiassa mies tappoi viisi naapuria, mukaan lukien 10-vuotiaan lapsen. 65-vuotias pienen kylän asukas varustautui kiväärillä ja meni kahteen viereiseen taloon ampumaan naapurinsa. Lähistöllä olevat ihmiset kuulivat laukauksia muutaman minuutin välein ja soittivat hätäkeskukseen.


Cristiano Ronaldo vs. Mohamed Salah – superkaksikon tilastot huimaa luettavaa MTV 17:57 24.05

Liverpoolin ja Real Madridin välisessä Mestarien liigan finaalissa katseet kohdistuvat kahteen pelaajaan, Liverpoolin Mohamed Salahiin ja Real Madridin Cristiano Ronaldoon.


Syyrian armeijalähde: USA:n johtama liittouma iskenyt Syyrian itäosiin MTV 06:25 24.05

Syyrian valtiollisen median armeijalähteen mukaan Yhdysvaltain johtama liittouma on tehnyt useita ilmaiskuja armeijan tukikohtiin Syyrian itäosissa.


Humalainen poliisi kaahaili vastaantulevien kaistalla, aiheutti rajun kolarin Krimillä - nainen ja 1-vuotias tyttö kuolivat iltalehti 21:54 23.05

Vaaralliset ohitukset johtivat lopulta järkyttävään kolariin. Humalaisen poliisin liikkeet tallentuivat videolle, joka leviää nyt somessa. Maanantaina Krimin Jaltalla tapahtui järkyttävä liikenneonnettomuus. Alueella hyvin tunnettu poliisi istui ratin taakse humalassa, kaahaili ja ajeli vastaantulijoiden kaistalla. Lopulta hän törmäsi kahteen vastaantulevaan autoon. Toisessa autossa ollut iäkäs nainen ja tämän 1-vuotias lapsenlapsi menehtyivät, lapsen äiti on tällä hetkellä sairaalahoidossa kriittisessä tilassa. Toisessa autossa loukkaantui muun muassa 8-vuotias tyttö. Hänen vammansa eivät ole hengenvaaralliset.


Kolme rivitaloasuntoa ja omakotitalo vaurioituivat pahoin tulipalossa Vantaalla - palomestari: ”En ole aiemmin nähnyt palon leviävän näin pitkän matkan päästä” iltalehti 18:23 23.05

Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta neljä perhettä menetti hetkessä kotinsa. Keskiviikkona iltapäivällä Vantaan Ilvestiellä sijaitsevassa rivitaloasunnossa syttyi tulipalo. Se levisi kovan tuulen takia paitsi kahteen muuhun rivitaloasuntoon, myös noin kymmenen metrin päässä sijaitsevaan omakotitaloon. Paikalle lähetettiin toistakymmentä pelastuslaitoksen yksikköä. - Lähdimme rivitalopaloon, mutta meillä olikin sitten myös omakotitalopalo siinä samassa. En ole aiemmin nähnyt palon leviävän näin pitkän matkan päästä, päivystävä palomestari Tommi Lehtioja ihmettelee.


Uskomatonta ölinää! Ilvesparin yllättävä ääntely tallentui videolle - kuulostaa umpihumalaisten tappelulta iltalehti 16:52 23.05

Eläinten ääntely kuulostaa harvinaisen kiukkuiselta. Näin ilvekset jutustelivat keskenään. Kanadan Ontariossa autoilija vangitsi hiljattain poikkeuksellisen hetken. Hän törmäsi yllättäen kahteen ilvekseen, jotka väittelivät tien poskessa kiivaasti keskenään. Ilvesten keskustelu oli sen verran äkäistä, että se kuulosti pariskunnan perheriidalta.


Pariskuntako siinä tappelee? - videolle tallentui kahden ilveksen kiivas keskustelu iltalehti 16:52 23.05

Eläinten ääntely kuulostaa harvinaisen kiukkuiselta. Näin ilvekset jutustelivat keskenään. Kanadan Ontariossa autoilija vangitsi hiljattain poikkeuksellisen hetken. Hän törmäsi yllättäen kahteen ilvekseen, jotka väittelivät tien poskessa kiivaasti keskenään. Ilvesten keskustelu oli sen verran äkäistä, että se kuulosti pariskunnan perheriidalta.


Seura: Kai Vaineelle rajut kivut pakastevihanneksista - sai hoitoa teho-osastolla iltalehti 11:01 23.05

Näyttelijä Kai Vaine avautuu Seuran haastattelussa mystisistä terveysongelmista, jotka saivat alkunsa pakastevihanneksista. Näyttelijä Kai Vaine, 39, kertoo , että sai rajun reaktion syötyään vuosi sitten pakastevihanneksia. Hän sai vatsakipuja, ja joutui hakeutumaan hoitoon teho-osastolle Meilahteen. - Terveyteni petti kun söin kiinalaisia pakastekasviksia viime toukokuussa. Sain vatsani niistä kipeäksi ja jouduin loppujen lopuksi hakeutumaan tehohoitoon Meilahteen. Se oli helvettiä. Vatsani oli neljä päivää kipeä, eikä mikään auttanut. Kipu alkoi lisäksi aina kahdentoista jälkeen yöllä. Se oli ihan kamalaa, kuvailee Vaine Seuran haastattelussa.


Kimmo Elomaata tutkinut poliisi hämmästyi: television kokoiseen ”Kimmo-sikaan” ja kahteen lippaaseen oli säästetty yli 10 000 euroa kolikoita iltasanomat 21:48 22.05

Kimmo Elomaata kuulustellut poliisi ihmetteli kolikoita, joita oli kerätty yli 10?000 euroa säästöpossu ”Kimmoon” ja kahteen muuhun lippaaseen.


Maailman tehokkain hävittäjä oli ensi kertaa taistelussa iltalehti 16:56 22.05

Israelin ilmavoimien käyttämä amerikkalainen F-35 iski kahteen kohteeseen Lähi-idässä. Maailman väitetysti tehokkain ja ainakin kallein hävittäjä, amerikkalainen F-35 on osallistunut ensimmäistä kertaa taistelutoimiin. Israelin ilmavoimilla on käytössään yhdeksän F-35 -häivehävittäjää, yhteensä se on tilannut niitä 50.


Näyttelijä Anthony Hopkins ei ole nähnyt tytärtään yli 20 vuoteen: ”Ei aavistustakaan, onko minulla lapsenlapsia” iltalehti 16:38 22.05

Oscar-palkittu näyttelijä Anthony Hopkins, 80, kertoo, että ei välitä siitä, että on erkaantunut tyttärestään. Anthony Hopkins kirjoitti nimikirjoituksia punaisella matolla Thor: The Dark World -elokuvansa ensi-illassa.  Näyttelijä Anthony Hopkins, 80, ei ole puhunut ainoalle lapselleen yli kahteen vuosikymmeneen.


Kommentti: Tämä kevät sinetöi Sebastian Ahon aseman – tätä virhettä ei kannata kuitenkaan tehdä MTV 08:27 21.05

Jääkiekon MM-kisat tarjosivat Leijonien kannalta ison tuloksellisen pettymyksen kaikkien lupaavien ja hienojen vaiheiden jälkeen. Isoin positiivisin anti liittyi raikkaaseen pelitapaan sekä koko joukkueen ykköstähteen, Sebastian Ahoon, jonka kohdalla on vältettävä kuitenkin virhearviointia.


Oh crab! - Rapujalostamot joutuivat ahtaalle Trumpin siirtolaispoliitiikan takia, perkaajat lähtivät kotimaahansa iltalehti 06:14 21.05

Hallitus käy rapuyrittäjän mielestä arpakauppaa amerikkalaisten yritysten tulevaisuudesta. Presidentti Donald Trumpin hallinnon ulkomaalaisvastainen politiikka on vienyt joiltain amerikkalaisilta yrittäjiltä mahdollisuuden palkata ulkomaalaisia kausityöläisiä aloille, jotka ovat olleet riippuvaisia tuosta työvoimasta jo vuosikymmenten ajan. Yksiä näistä kärsijöistä ovat rapujalostamot. Chesapeake-lahden rannoilla on ollut useita kymmeniä jalostamoita, jotka tarvitsevat kesätyöläisiä perkaamaan rapuja eli ottamaan ravunlihan talteen kovan kuoren sisältä. Kilpailu halvemman ravunlihan maista on pudottanut yritysten määrän kahteenkymmeneen, ja nyt noin puolet niistä on joutunut sulkemaan tänä keväänä työntekijöiden puutteessa.


Leijonien murheellinen puolivälierä oli katsotuin kiekkopeli kahteen vuoteen iltasanomat 15:53 18.05

Torstain Suomi–Sveitsi-ottelu tavoitti reilusti yli kaksi miljoonaa suomalaista.


Leijonien Sveitsi-peli oli Suomen katsotuin jääkiekko-ottelu kahteen vuoteen MTV 15:21 18.05

Jääkiekon MM-turnaus päättyi Suomen osalta torstain puolivälierään. Kuolemanottelunakin tunnettu ratkaisutaisto Sveitsiä vastaan keräsi valtavan määrän suomalaisia jännittämään Leijonien kohtaloa: Keskikatsojamäärä oli yhteensä 1,5 miljoonaa ja ottelu tavoitti kaikkiaan 2,33 miljoonaa suomalaista.


Leijonien Sveitsi-pelillä hurjat katsojaluvut - katsotuin ottelu kahteen vuoteen iltalehti 15:15 18.05

Puolivälieräotteluita ei turhaan kutsuta kuolemanotteluiksi: voittaja jatkaa matkaa mitalipeleihin, häviäjän turnaus päättyy pettymykseen. Tämä draama näkyi myös torstaina Suomen ja Sveitsin välisessä MM-jääkiekon puolivälieräottelussa, jonka Sveitsi voitti 3-2 ja eteni lauantain välierään Kanadaa vastaan. Draama luo myös kiinnostusta, ja MTV:n tiedotteen mukaan kyseessä olikin Leijonien katsotuin jääkiekko-ottelu sitten vuoden 2016 MM-finaalin, jossa Suomi hävisi Kanadalle 0-2.


Keravalaisen Jaanan kuva Itämereltä hämää silmää – ”Piti kahteen kertaan hieraista silmiä” iltasanomat 09:39 18.05

Asiantuntija arvelee, että kuvasta jää horisontti vain näkymättä.


Lähde: Pariisin veitsihyökkääjän ystävää vastaan nostettu syytteet MTV 05:25 18.05

Uutistoimisto AFP:n oikeuslähteen mukaan Pariisin veitsihyökkääjän kiinni otettua ystävää vastaan on nostettu syytteet ja hän pysyy viranomaisten hallussa. Ranskalaistuomari katsoi ystävän "olleen tekemisissä terroristien kanssa", lähde kertoo.


Lähde: Pariisin veitsihyökkääjän ystävää vastaan nostettu syytteet iltasanomat 01:52 18.05

Uutistoimisto AFP:n oikeuslähteen mukaan Pariisin veitsihyökkääjän kiinni otettua ystävää vastaan on nostettu syytteet ja hän pysyy viranomaisten hallussa.


ammuskelu Venäjällä Mies hallituksen aikataulussa ja Matti Heikkinen joutui identiteettivarkauden uhriksi käsiteltävä valiokunnassa – koulutukseltaan Pelaa perjantain olutlinjalla pian niin suuri, soten jarruttamisen - Suomen yleisurheilupomo tyrmistyttää Brasiliassa – ”Palaamme EM-kisoissa voittajien

Uutiset