Cannonballin jäsenet myivät huumeita Tor-verkossa – useiden vuosien tuomiot MTV 15:39 12.07

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut kuudelle ehdotonta vankeutta Ulvilan Cannonballin suuressa nettihuumekauppajutussa.


Cannonballin jäseniä epäillään laajan huumekaupan pyörittämisestä – näin paksu setelinippu jengiläisten hallusta löytyi MTV 14:08 11.04

Liivijengiläisiä epäillään laajan huumekaupan pyörittämisestä Länsi-Suomessa.


Kuvat: Näin lihavan rahanipun poliisi nappasi jengiläisiltä - Cannonballin miehiä koppiin rikosvyyhdessä iltalehti 11:38 11.04

Poliisi on selvittänyt Cannonball MC:hen liittyvää huumerikoskokonaisuutta. Keskusrikospoliisin Länsi-Suomen yksikkö ja Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin huumerikosyksikkö ovat tutkineet kesästä 2017 asti laajaa huumausainerikoskokonaisuutta, jossa rikoksista epäillyistä pääosa on Cannonball MC -rikollisjärjestön jäseniä, poliisi tiedottaa. Tutkinnassa on tehty yhteistyötä myös Tullin rikostorjunnan kanssa.


Ex-vankikarkuri Jan Jalutsi Lönnqvistin kuolemasta: ”Tuntuu aika turhalta” iltalehti 00:22 10.04

Jalutsi kertoo suunnitelleensa yhteisiä projekteja Marko Lönnqvistin kanssa vielä syksyllä. Seiska uutisoi sunnuntaina, että kirjailija, entinen Cannonballin jäsen Marko Lönnqvist on kuollut. Tunnettu pankkiryöstäjä ja vankikarkuri Jan Jalutsi (ent. Jan Stefan Moilanen) tutustui Lönnqvistiin noin pari vuotta sitten, kun tämä tuli koevapauteen. Jalutsi opiskeli nuoriso-ohjaajaksi vapautuvien vankien yhdistyksessä, josta Lönnqvist etsi työpaikkaa. - Tämä on aika kova isku. Tuntuu aika turhalta, Jalutsi kommentoi Iltalehdelle.


Jarkko Sipilä Marko Lönnqvistin kuolemasta: ”Marko oli sellainen iso karhu” iltalehti 12:40 09.04

Kirjailija, rikostoimituksen päällikkö tutustui entiseen Cannonballin jäseneen yhteisen kirjaprojektin aikana. Kirjailija, MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä kertoo lukeneensa Marko Lönnqvistin kuolemasta lehdestä. uutisoi eilen sunnuntaina, että entinen Cannonball-moottoripyöräkerhon jäsen kuoli 41-vuotiaana. Sipilä toimitti Lönnqvistin kirjoittaman kirjan Elämäni gansterina ja kaksikko ystävystyi kirjaprojektin aikana.


Seiska: Ex-gangsteri ja kirjailija Marko Lönnqvist, 41, on kuollut iltalehti 16:28 08.04

Marko Lönnqvistin kunto heikkeni viime vuoden lopulla. Ex-gangsteri ja kirjailija Marko Lönnqvist on kuollut, kertoo Lönnqvist tuli tunnetuksi moottoripyöräkerho Cannonballin jäsenenä. Mies kirjoitti kokemuksistaan kirjan Elämäni gangsterina vankilassa. Seiskan mukaan Lönnqvist sai kaksi sydänkohtausta ja kaksi aivoinfarktia. Mies oli kuukauden koomassa, jonka aikana hän menetti 30 kiloa painoaan.


Vankilaa pakoileva Cannonballin ex-pomo nähty Ranskassa, katso kuva - ”En aio antaa vapauttani pois” iltalehti 09:05 21.03

Etsintäkuulutettu Cannonball-jengin entinen johtaja Janne ”Nacci” Tranberg on viimeksi nähty Ranskan Marseillessa. Tuore kuva osoittaa, että lainvoimaista vankilatuomiotaan välttelevä mies liikkuu kaupungilla täysin avoimesti. Suomessa etsintäkuulutettu Cannonballin ex-pomo pakoilee vankeustuomiotaan ulkomailla. Mies on hiljattain nähty Ranskan Marseillessa. Blogeissaan mies perustelee pakoilua sillä, että vankilassa on "hiton tylsää". Poliisi on etsintäkuuluttanut Janne Tranbergin,43. Syynä on se, että Tranberg ilmoittautunut sovitusti vankilaan 26. helmikuuta. Hänen olisi kuulunut mennä istumaan vuoden ja kymmenen kuukauden tuomiotaan muun muassa törkeästä velallisen epärehellisyydestä.


Kansainvälinen rikostuomioistuin tutkii kriisi” lisäsi Lukon tuskaa MM-kisojen jatkosarjassa Italian nimeä” ”Siellä on pääosin

Uutiset