Miten saa lippuja Huuhkajien peleihin, jos Suomi pelaa EM-kisoissa? Näin Palloliitto vastaa

iltasanomat 20:08 17.10

Huuhkajien pelien pääsylippukysymykset puhuttavat jalkapallon ystäviä.


Kiitos Kreikka! Huuhkajat on yhden lilliputin lyömisen päässä jalkapallon EM-kisoista

MTV 23:46 15.10

Suomelle riittää Liechtensteinin voittaminen marraskuun kotiottelussa paikkaan jalkapallon EM-kisoissa. Asia varmistui, kun Kreikka löi Bosnia-Hertsegovinan kotikentällään.


Kiitos Kreikka! Huuhkajat on yhden lilliputin lyömisen päässä EM-kisoista

MTV 23:38 15.10

Suomelle riittää Liechtensteinin voittaminen marraskuun kotiottelussa paikkaan jalkapallon EM-kisoissa. Asia varmistui, kun Kreikka löi Bosnia-Hertsegovinan kotikentällään.


Huuhkajien EM-paikka voi ratketa jo Liechtenstein-voitolla – Bosnia voi silti pudottaa vielä jättipommin karsinnoissa

MTV 21:17 15.10

3-0-kotivoitto Armeniasta nosti Suomen jo erittäin lähelle paikkaa jalkapallon EM-kisoissa, mutta edelleen Huuhkajat joutuu jännittämään ainakin Bosnia-Hertsegovinan otteita karsintalohkossa.


Murskalukemat: Venäjä varmisti paikkansa jalkapallon EM-kisoissa

MTV 22:09 13.10

Lopputurnauspaikkansa jo aiemmin varmistanut Belgia haki jalkapallon miesten EM-karsinnoissa 2–0-vierasvoiton Kazakstanista.


Jani Sievinen jää pitkälle sairauslomalle: ”Palaan töihin heti kun olen työkykyinen”

iltalehti 21:27 07.10

Entinen mestariuimari Jani Sievinen kärsii edelleen uintiuran aikana syntyneistä vammoista. Jani Sievisen menestyksekäs uintiura päättyi Helsingin EM-kisoissa vuonna 2006. Mitalien ja menestyksen lisäksi uintiurasta muistuttaa edelleen Sievistä piinaavat vammat, jotka haittaavat tavallista arkeakin. Helpotusta tuo leikkaus, johon Sievinen, 45, on nyt menossa. Hänelle laitetaan tekonivel.


Kommentti: Suomalaisen yleisurheiluväen on syytä kohdata kylmä totuus

yle 16:14 07.10

Mitalit ja Suomen yleisurheilu eivät mahdu tällä hetkellä samaan yhtälöön. Ensi vuoden EM-kisoissakin jokaista pistesijaa voi pitää kovana saavutuksena, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Atte Husu.


Tokiosta tulee Suomen tähdille B-luokan olympiakeikka: ”EM-kisoissa on mahdollisuus menestyä”

iltalehti 15:56 03.10

EM-Pariisi on ensi vuonna monille suomalaisille olympiakisoja tärkeämpi tapahtuma aikataulusyiden vuoksi. Ensi kesän Tokion olympiakisoista on tulossa monille suomalaisyleisurheilijoille B-luokan tapahtuma. –?En pärjää niin hyvin Tokiossa, mutta voin pärjätä Pariisissa, sanoo estejuoksija Camilla Richardsson.


Tässä ovat Huuhkajat EM-karsinnan ratkaisupeleihin – Joel Pohjanpalo palaa maajoukkueeseen!

iltalehti 13:17 01.10

Päävalmentaja Markku Kanerva on valinnut A-maajoukkueryhmän, joka kohtaa lokakuussa Bosnia-Hertsegovinan ja Armenian. Suomi pelaa Bosniaa vastaan vieraissa 12.10. ja Armenia saapuu Turkuun 15.10. Kahdella voitolla Huuhkajat käytännössä varmistaisi paikkansa EM-kisoissa. Suomi on lohkokakkonen Italian takana. Kaksi parasta etenee EM-kisoihin.


Huuhkajien herkullinen tilanne – näillä tuloksilla paikka EM-kisoissa varmistuu heti!

iltalehti 10:51 01.10

Huuhkajien EM-kisapaikka voi ratketa jo lokakuun karsintaotteluissa – ainakin teoriassa. Suomen miesten jalkapallomaajoukkue voi jo lokakuussa varmistaa paikkansa ensi kesän EM-kisoissa. J-lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät kisoihin. Voittava skenaario menee näin:


Ranskalle suuri pettymys – Puola vei pronssimitalit

yle 00:25 29.09

Kisaisäntä Ranska oli suuri ennakkosuosikki lentopallon EM-kisoissa, mutta joukkue jäi ilman mitaleja.


Minimitavoitteen EM-kisoissa saavuttanut lentopallomaajoukkue palasi yöllä Suomeen – päätös Banksin jatkosta vielä tekemättä

iltasanomat 18:43 23.09

Lentopallomaajoukkueen brittiläisen päävalmentajan Joel Banksin kohtalo selviää lähiaikoina.


Lentopalloliiton pomot päättävät brittivalmentajan jatkopestistä lähiaikoina ja vastaavat asiantuntijan kritiikkiin: "En sanoisi, että Banksin taakka oli liian iso"

yle 07:00 23.09

Lentopalloliiton toimitusjohtaja ja puheenjohtaja ovat tyytyväisiä Suomen suorituksiin EM-kisoissa, vaikka kehittyminen sille tasolle vei turhan kauan.


Jukka Keskisalon virittämä pommi EM-kisoissa 2006 ei unohdu: ”Jalat tärisivät varmaan tunnin kisan jälkeen”

iltalehti 22:21 22.09

Estejuoksulegenda Tommy Ekblomin valmennusuran kohokohtaa ei tarvitse hakemalla hakea. Tommy Ekblom vältteli tietoisesti yleisurheilua aktiiviuransa jälkeen. Kun kestävyysjuoksu loppui, Ekblom lähinnä lenkkeili ja työskenteli liikunnanohjaajana Ruotsinpyhtäällä kahdeksan vuoden ajan.


Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki Lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Kommentti: Lentopallomiesten minimitavoite täyttyi pettymysten kesän jälkeen – heitetäänkö päävalmentaja Banks silti ulos EM-kotikisaprojektista?

yle 08:02 22.09

Miesten lentopallomaajoukkueen pelit EM-kisoissa päättyivät neljännesvälierätappioon Ranskalle. Liitolla olisi mahdollisuus purkaa brittikoutsi Joel Banksin sopimus, mutta aikooko se tehdä sen? Vastaus riippuu Tommi Tiilikaisesta, kirjoittaa Yle Urheilun Manu Myllyaho.


Suomen taival päättyi EM-kisoissa – kahden voiton brittivalmentaja salamyhkäisenä tulevaisuudestaan Ylelle: "Katsotaan seuraavien päivien aikana"

MTV 22:14 21.09

Suomen taival lentopallon EM-kisoissa päättyi lauantaina, kun se hävisi kisaisäntä Ranskalle neljännesvälierissä erin 0-3 (16-25, 23-25, 21-25).


järkyttyivät nuorten johon Trump kaavaili jos britti­parlamentti venäläistytön huima taitoluistelusarja

Hot topics