Paavo Väyrynen tarttuisi professorin ehdotukseen: ”Puoluehallituksen päätös on epäviisas” uusisuomi 12:49 17.02

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen sanoo tarttuvansa mielellään ehdotukseen pääministeri, keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän ja keskustan maakuntien kansanedustajien kohtaamisesta ennen ensi kesän puoluekokousta. Väyrynen on asettunut ehdolle keskustan puheenjohtajaksi puoluekokouksessa.


Näytimme Väyryselle netissä kiertävää kuvaa, jossa hän on keskisormi ojossa - näin hän reagoi: ”Jyrsitty sormeni pois” iltalehti 07:56 16.02

Googlesta löytyvä keskisormi-kuva on Paavo Väyrysen mukaan manipuloitu. Katso videolta, miten Väyrynen reagoi, kun hänelle näytetään keskisormi-kuvaa. Europarlamentaarikko, keskustan kunniapuheenjohtaja ja kansalaispuolueen perustaja Paavo Väyrynen vieraili keskiviikkona Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta näytti Väyryselle kuvaa, jossa Väyrynen näyttää keskisormea. Väyryselle kuva on tuttu.


Paavo Väyrynen kokee uhrautuneensa - kriitikoissa on ”väyrysvammaisia” iltalehti 18:23 15.02

Paavo Väyrysen mukaan hänellä on sekä kadehtijoita että kilpailijoita. Videolla Paavo Väyrynen kertoo, miksi hän kokee uhrautuvansa. Europarlamentaarikko, keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Video: Paavo Väyrynen liikuttuu kyyneliin - näkee lasten kaltoinkohtelua läheltä iltalehti 07:15 15.02

Paavo Väyrysen herkkä puoli paljastui Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Videolla Paavo Väyrynen herkistyy puhuessaan lasten kaltoinkohtelusta. Europarlamentaarikko, keskustan kunniapuheenjohtaja ja kansalaispuolueen perustaja Paavo Väyrynen vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Paavo Väyrynen on varakas mutta pihi - näin se näkyy elämässä iltalehti 20:44 14.02

Paavo Väyrynen paljastaa Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa esimerkiksi keräilevänsä ilmaisia tusseja. Videolla Paavo Väyrynen kertoo, millaista on elää pihiä elämää. Europarlamentaarikko, keskustan kunniapuheenjohtaja ja kansalaispuolueen perustaja Paavo Väyrynen on myös yrittäjä. Vaikka Väyrynen on vuosien varrella päässyt vaurastumaan, hän myöntää olevansa pihi.


Tuohtunut Paavo Väyrynen keskustan toiminnasta - ”Meininki kuin Venäjällä” iltalehti 20:25 14.02

Paavo Väyrynen uskoo pääsevänsä mukaan keskustan puheenjohtajakilpaan lain nojalla. Videolla Paavo Väyrynen kritisoi rajuin sanoin keskustan toimintaa. Europarlamentaarikko, keskustan kunniapuheenjohtaja ja kansalaispuolueen perustaja Paavo Väyrynen vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Esko Seppänen päivitti listansa Suomen suurituloisimmista – ”Joukossa ei ole muita kuin perijöitä, naineita ja pääomatulojen saajia” iltasanomat 06:15 14.02

Ex-kansanedustaja ja europarlamentaarikko Esko Seppänen tarjoaa uutuuskirjassaan päivityksen Suomen suurituloisimpien henkilöiden listasta.


Sirpa Pietikäinen tyrmää uuden eläinsuojelulain: ”Iso pettymys” mtv 16:12 13.02

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen mukaan uudessa eläinsuojelulaissa eläimiä kohdellaan tuotteena, joilta puuttuu itseisarvo.  


Väyryseltä nyt oma vastine keskustalle – ”On huolehdittava että Juha Sipilä joutuu vastaamaan” uusisuomi 13:47 09.02

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk./kapu.) on julkaissut oman vastineensa keskustan puoluejohdon eilen julkituomaan oikeudelliseen lausuntoon Väyrysen vaalikelpoisuudesta keskustan puheenjohtajavaalissa.


Keskustan puoluehallitus pohtii Väyrystä tänään puoluehallituksen kokouksessa – ”Tästä asiasta on syytä keskustella” iltasanomat 08:45 08.02

Keskustan puoluehallitus saattaa tänään ottaa kantaa siihen, miten se suhtautuu europarlamentaarikko Paavo Väyrysen asemaan keskustan puheenjohtajavaalissa.


Paavo Väyrysen asemaan saattaa tulla linjaus keskustan puoluehallitukselta MTV 05:15 08.02

Keskustan puoluehallitus saattaa tänään ottaa kantaa siihen, miten se suhtautuu europarlamentaarikko Paavo Väyrysen asemaan keskustan puheenjohtajavaalissa.


Loppuuko kellojen siirtely? - Kaikki suomalaismepit ajavat poikkeuksellisessa yhteisrintamassa kesäajasta luopumista EU- parlamentissa iltalehti 14:03 07.02

Torstaina ratkeaa, voittaako suomalaismeppien ajama kanta kellojen siirtelyn lopettamiseksi eli kesäajasta luopumiseksi. Vihreiden europarlamentaarikko Heidi Hautala perustelee suomalaismeppien yksimielisyyttä muun muassa pohjoisen oloilla. - Olemme sellaisella aikavyöhykkeellä Itä-Euroopassa ja pohjoisessa, jossa valon vaihtelut ovat jyrkkiä, ja jossa ihmiset kokevat valon vaihtelut hankalampina kuin muualla. Ainutlaatuinen yksimielisyys


Kansanedustaja ällistyi tuoreesta Väyrys-käänteestä: ”Ainekset elokuvalle” uusisuomi 10:21 07.02

Kansanedustaja, sinisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo hämmästelee europarlamentaarikko Paavo Väyrysen (kesk./kp.) viimeisimpiä käänteitä.


Jäätteenmäeltä yllättävä ehdotus Väyryselle Suomenmaassa - ”Osaisiko Paavo yllättää positiivisesti?” iltalehti 21:57 05.02

Keskustan europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki ehdottaa keskustan pää-äänenkannattaja Suomenmaassa, että keskusta ja puolueaktiiveja tempauksillaan ärsyttävä Paavo Väyrynen keskustelisivat vielä kerran ja yrittäisivät hieroa sovintoa. Keskustan europarlamentaarikko ja entinen pääministeri Anneli Jäätteenmäki ehdottaa yllättäen, että keskusta ja Paavo Väyrynen voisivat yrittää tehdä keskenään sovinnon. Sopua Jäätteenmäki pitää tosin hyvin epätodennäköisenä, mutta Väyrysen kohdalla yllätyksiin on jo hänen mukaansa totuttu.


IL: Suomalaismepin kysymys paljasti EU:n turvatakuukuplan – Suomi oudossa tilanteessa uusisuomi 09:53 05.02

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok.) kysyi Euroopan komissiolta, miten se on valmistellut EU:n niin sanotun turvatakuulausekkeen edistämistä ja käytännön sisällön tulkintaa.


Jäätteenmäki, Pietikäinen, Virkkunen... Europarlamentin suomalaisista ainakin kolme haluaa jatkaa iltasanomat 15:56 02.02

Ainakin kolme suomalaista europarlamentaarikkoa on aikeissa pyrkiä jatkokaudelle kevään 2019 EU-vaaleissa.


Väyrynen samaa mieltä kuin Vuokko-vaimonsa - presidenttihaaveet ovat nyt ohi: ”En kiroillut, minä irvistin” iltalehti 18:48 01.02

Katkeaako Väyrysen 48-vuotinen ura keskustavaikuttajana kesäkuussa: ”Sipilä ei ole jutellut minulle kahteen vuoteen.” Keskustan kunniapuheenjohtaja, europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kertoi torstain tiedotustilaisuudessaan kaksi uutista, jotka liittyvät toisiinsa: hän lähtee mukaan keskustan puheenjohtajakisaan ja eroaa keskustan jäsenyydestä, jos häntä ei valita keskustan puheenjohtajaksi. Väyrynen on valittu ensimmäisen kerran eduskuntaan keskustan kansanedustajana vuonna 1970.


Paavo Väyrynen paljasti seuraavan siirtonsa – video tiedotustilaisuudesta MTV 15:46 01.02

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen järjesti tänään tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi asettuvansa ehdolle keskustan puheenjohtajaksi.


Uutiset