Venezuela karkotti viisi europarlamentaarikkoa iltasanomat 10:16 18.02

Kiista ulkomaiden avustuslähetyksistä kiristää tunnelmia Venezuelassa.


Suomalaismeppi tylynä briteille BBC:llä: EU ei neuvottele enää – Nyt kannattaa valmistautua uuteen äänestykseen uusisuomi 09:21 01.02

Suomalainen europarlamentaarikko Heidi Hautala (vihr) kerää kehuja Britannian yleisradioyhtiö BBC:n lähetyksessä antamistaan brexit-kommenteista.


KL: Jussi Halla-aho sijoittanut metalleihin – ”Kartan velkaa ja abstraktioita kuten osakkeita” uusisuomi 16:16 25.01

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kertoo Kauppalehden haastattelussa omasta taloudestaan.


Eija-Riitta Korhola heräsi ulkomailta ja huomasi muistissaan kammottavan aukon – viimeiset 1,5 vuotta olivat poissa iltasanomat 06:11 09.01

Entinen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola on julkaissut kirjan, jossa hän käy läpi oman elämänsä kipeimpiä kohtia.


Eija-Riitta Korhola heräsi ulkomailta ja huomasi muistissaan kammottavan aukon – viimeiset 1,5 vuotta oli poissa iltasanomat 06:11 09.01

Entinen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola on julkaissut kirjan, jossa hän käy läpi oman elämänsä kipeimpiä kohtia.


Politiikan konkarit Ylellä: ”Jo­kai­nen vaa­li on vii­me ai­koi­na nos­ta­nut ison puo­lu­een, joka on sel­väs­ti ää­ri­oi­keis­to­lai­nen ja ra­sis­ti­nen” uusisuomi 15:59 15.12

Pitkän linjan poliitikot, europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki (kesk) ja kansanedustaja Pertti Salolainen (kok) arvioivat Ylen Ykkösaamussa perinteisten puolueiden olevan vaikeuksissa, kun ääriliikkeiden suosio kasvaa.


Jussi Halla-aho kommentoi kansanedustajan natsivertausta: ”Voi olla yliampuvaa, mutta” uusisuomi 08:44 13.12

Oppositiopuolue perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on kommentoinut lyhyesti kansanedustaja Ville Tavion puheenvuoroa eduskunnassa.


Uutiset