Liisa Jaakonsaarelta suora vinkki Suomelle ja Ruotsille: ”Ihanteellista olisi kaikki Pohjoismaat Nato-jäseninä” uusisuomi 08:58 20.10

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd) arvioi tuoreessa kirjassaan Tarkoitus (Kirjapaja), että kaikkien Pohjoismaiden kannattaisi kuulua sotilasliitto Natoon. Politiikan tämän kauden jälkeen jättävä Jaakonsaari on pitkään kannattanut Suomen Nato-jäsenyyttä.


Liisa Jaakonsaari vetäytyy politiikasta, mutta puoliso Seppo ei sitä usko – "Hän kerran sanoi, että olen kuoleman jälkeenkin ehdokas" MTV 08:18 19.10

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd.) ei aio asettua ensi kevään eduskunta- tai europarlamenttivaaleissa ehdolle. Jaakonsaarella on kunnioitettava 40 vuoden ura politiikan saralta. Hän vieraili aamulla Huomenta Suomessa.


”Joustoturvalla” uusia työpaikkoja Suomeen? - Ex-työministeriltä vinkki Jari Lindströmille uusisuomi 07:40 19.10

Politiikan konkari, europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd.) muistelee tänään ilmestyneessä kirjassaan Tarkoitus (Kirjapaja 2018) työministeriaikojaan 1990-luvun loppupuolella. Hän kertoo, että jo silloin työvoimapolitiikan kuuma aihe oli Tanskan malli – aivan kuten nytkin.


”Järjenvastainen esitys” – S-ryhmän ja K-ryhmän yleinen hankintatapa halutaankin kieltää EU:ssa uusisuomi 08:48 17.10

EU-parlamentin direktiiviesitys kieltäisi suomalaisten kauppayritysten toimintatavat. Esitys ihmetyttää sekä europarlamentaarikko Elsi Kataista (kesk) että Kaupan liittoa.


Sivallus Antti Rinteelle: ”Minne haluat siirtää Suomen biotaloussektorin työpaikat?” uusisuomi 18:56 10.10

Pääministeripuolue keskustaa hiertää suurimman oppositiopuolueen sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen lausunto metsähakkuista. Nyt Rinteelle vastaa europarlamentaarikko Elsi Katainen (kesk) blogissaan.


Kokoomuksen Sarvamaa uudesta alkoholilausunnosta: ”Täysi shokki ministeriölle – heidän on pakko niellä tämä” uusisuomi 19:36 09.10

Kokoomuksen europarlamentaarikko Petri Sarvamaa tulkitsee, että EU-komission tuore lausunto alkoholin etämyynnistä on tullut ikävänä yllätyksenä sosiaali- ja terveysministeriölle.


Merja Kyllönen ihmettelee: ”Traktorilla voit tehdä samoja hommia kuin kuljetusyrittäjä, mutta vaikka viisi viikkoa samoilla silmillä” uusisuomi 07:43 05.10

Europarlamentaarikko Merja Kyllönen kertoo blogissaan saaneensa kriittistä palautetta siitä, että teki kirjallisen kysymyksen EU-komissiolle Suomen traktorisäädösten asianmukaisuudesta EU-säädösten kanssa.


Kokoomuslainen lataa: Ministeriö ”valehtelee härskisti” alkoholilaista EU:lle uusisuomi 10:45 01.10

Kokoomuslainen europarlamentaarikko Petri Sarvamaa jatkaa kovaa kielenkäyttöään koskien alkoholilain etämyyntiä. Hallituspuolueiden kokoomuksen ja keskustan välille on kehittynyt riita siitä, kieltääkö Suomen nykyinen alkoholilaki etämyynnin vai ei.


SU: Jussi Halla-aho ehdolle eduskuntavaaleihin uusisuomi 19:30 16.09

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho lähtee ehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin. Asiasta kertoo Suomen Uutiset.


Tulee myös Suomeen: ”Epäterveet” maksut kaupan hävikistä aiotaan kieltää koko Euroopassa uusisuomi 09:21 11.09

Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki (kesk) kertoo Puheenvuoro-blogissaan, että Euroopan komissio on herännyt tuottajien huonoon asemaan elintarvikeketjussa.


Taas uusi konkari luopuu: Liisa Jaakonsaari ei pyri Brysseliin tai eduskuntaan uusisuomi 09:23 07.09

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd) ei lähde enää ehdolle europarlamentti- tai eduskuntavaaleihin. Jaakonsaari julkisti asian meppien aamiaistilaisuudessa tänään.


Taas uusi konkari luopuu: Liisa Jaakonsaari ei enää pyri Brysseliin tai eduskuntaan – ”Pisin aika jota yksikään nainen saanut kokea” uusisuomi 09:20 07.09

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd) ei lähde enää ehdolle europarlamentti- tai eduskuntavaaleihin. Jaakonsaari julkisti asian meppien aamiaistilaisuudessa tänään.


Uusi väite Euroopasta: ”Alexander Stubb aloitti jo kampanjan” uusisuomi 12:18 06.09

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd) arvioi Uuden Suomen haastattelussa Manfred Weberin eilistä ilmoitusta pyrkiä EPP-ryhmän kärkiehdokkaaksi europarlamenttivaaleissa 2019. Weberin ilmoitus on tulkittu kovaksi iskuksi Suomen Alexander Stubbille.


Näin kellojen siirtämisestä luopuminen etenee – muutos on varmaa, arvioi suomalaismeppi: "Päätös ensi kevääseen mennessä" MTV 08:48 04.09

Europarlamentaarikko Petri Sarvamaa (kok.) uskoo, että EU-komissio ilmoittaa ensi viikolla tai alkusyksyn aikana kellojen siirtämisen lopettamisesta.


Jussi Halla-aho tuomitsee Timo Soinin aborttipuheet: ”Keskiaikaista” uusisuomi 14:27 13.08

Ulkoministeri Timo Soinin (sin.) näkemykset abortista ovat ”keskiaikaisia”, arvioi perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho.


SUL:n puheenjohtajapelin yllätysnimi vaatii modernimpaa otetta – ”Yleisurheilu on jämähtänyt paikalleen” iltasanomat 16:20 28.07

Entinen europarlamentaarikko Riikka Pakarinen on monien suosikki Vesa Harmaakorven seuraajaksi Suomen Urheiluliiton puheenjohtajaksi.


Uusi puolueryhmä EU:hun? Halla-aho HS:lle: ”Tiedän melko tarkkaan mitä tapahtuu” uusisuomi 11:07 27.07

Europarlamenttiin on syntymässä ensi kevään vaalien jälkeen uusi kansallismielisten ja euroskeptisten puolueiden ryhmä. Näin sanoo uskovansa perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho Helsingin Sanomille.


EU-poliitikolta suorat sanat Steve Bannonin uudesta hankkeesta: ”Kuinka paljon venäläistä rahaa on mukana tällä kertaa?” uusisuomi 10:09 22.07

Belgialainen europarlamentaarikko Guy Verhofstadt on reagoinut suorin sanoin uutiseen siitä, että Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen neuvonantaja Steve Bannon aikoo perustaa oikeistopopulisteja tukevan säätiön Brysseliin. Verhofstadtin mukaan kyseessä on selkeä yritys vaikuttaa ensi toukokuun eurovaaleihin.


Kokoomuskonkari kavahti kokoomusmepin tylyä Trumputin-kantaa: ”Kahvikuppi meinasi pudota” uusisuomi 14:00 20.07

Pitkäaikainen kokoomusvaikuttaja Raimo Ilaskivi hämmästelee europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen (kok.) kommentteja maanantain Trumputin-huippukokouksesta. Pietikäinen kritisoi kokouksen eettistä perustaa ja sanoi, ettei osaa olla siitä ylpeä.


Kokoomuskonkari kavahti kokoomusmepin jyrkkää Trumputin-kantaa: ”Kahvikuppi meinasi pudota” uusisuomi 14:00 20.07

Pitkäaikainen kokoomusvaikuttaja Raimo Ilaskivi hämmästelee europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen (kok.) kommentteja maanantain Trumputin-huippukokouksesta. Pietikäinen kritisoi kokouksen eettistä perustaa ja sanoi, ettei osaa olla siitä ylpeä.


edustaa Viroa jopa -9 oleva koulun paljonpuhuvan kuvan Kruununprinssi ulkoministeriössä, suurinta osaa

Uutiset