Yle: Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen iltalehti 09:56 13.08

Laulaja Isac Elliot on kaikessa hiljaisuudessa solminut kansainvälisen levytyssopimuksen. Asiasta kertoo Yle. Laulaja Isac Elliot niittää mainetta myös kansainvälisesti. Mies on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa. Asiasta kertoo Yle. Levytyssopimuksen lisäksi Isac Elliot solmi myös managerisopimuksen brittiläisen First Access -yrityksen kanssa. Isac Elliotin asioiden lisäksi manageriyritys hoitaa myös Rita Oran ja Young Thugin asioita. Keikkamyyjää ei vielä ole lyöty lukkoon.


Jorma Uotinen kertoo kokeilleensa nettideittailua: "Kahden vuoden aikana sinne tuli kaksi yhteydenottoa" mtv 16:16 08.08

Jorma Uotinen nähdään kuluvana syksynä First Dates Suomi -ohjelmassa, jossa sinkut lähtevät sokkotreffeille.


Päivän ravivihje: Toto4, Mikkeli 4.7. iltalehti 13:26 04.07

Kahdella pankilla Mikkeliin. Mikkelin torstairavien Toto4-kohteet ovat kovin kaksijakoiset. Ensimmäinen ja toinen kohde mennään varmoilla. Loppulähtöihin mahtuukin täten enemmän merkkejä. Avauskohteen Välkyn Tuisku kilpailee hirmuiskussa, eikä tässä seurassa normaalisti voi hävitä. Toinen pankki on seuraavan lähdön First Revenge, joka viimeksi Vermossa haastoi loppuun saakka kovakuntoisen Casimir Tofin. I:<4 Välkyn Tuisku (3,6)


Russell Crowe osti pikkupäissään dinosauruksen kallon Leonardo DiCapriolta: ”Ostin sen lapsilleni” iltalehti 14:45 24.06

Näyttelijä Russell Crowe osti takavuosina dinosauruksen kallon näyttelijäystävältään. Nyt hän on taustoittanut kauppatilannetta. Russell Crowe, 55, osti vuoden 2008 tienoilla Valheiden verkko -elokuvaa kanssaan tähdittäneeltä Leonardo DiCapriolta aidon dinosauruksen kallon. Hän maksoi mosasauruksen kallosta DiCapriolle 35 000 dollaria eli noin 31 000 euroa. Crowe on nyt taustoittanut kallon ostopäätöksen syntyä Female First -sivustolle.


Live stream: World Pull-Up Championships Saturday 15th and Sunday 16th June 2019 iltasanomat 13:46 13.06

The first World Pull-Up Championships will be streamed live worldwide in this article on Saturday and Sunday June 15-16, 2019.


Indiana Jones -elokuvista tuttu Harrison Ford, 76, kasvatti muhkean parran - aikoo laskuvarjohyppääjäksi iltalehti 16:50 05.06

Konkarinäyttelijä Harrison Ford innostui huimapäisestä harrastuksesta. Harrison Ford hyppäsi vastikään tandemhyppynä laskuvarjohypyn Uudessa-Seelannissa. Hänen 18-vuotias poikansa Liam Flockhart oli usuttanut hänet ilmalentoon. Vaikka Ford oli aluksi epäröinyt, oli tempaus kuitenkin ollut lopulta hyvin positiivinen kokemus. Yläilmoista maahan syöksyminen ja laskuvarjon varassa laskeutuminen oli ollut Fordista jopa niin mukavaa, että jatkossa hän haluaisi hypätä yksikseen. – Ensi kerralla haluan jättää sen toisen kaverin maahan. Hän vaikutti kivalta tyypiltä, mutta haluan käydä laskuvarjohyppykoulutuksen ja hypätä sitten yksin, Ford kertoi vieraillessaan Ellen DeGeneres Show’ssa, Female First kirjoittaa.


Jorma Uotinen, 68, avautuu rakkauselämästään: ”Olen elänyt tässä 20 vuotta jo munkkina” iltalehti 17:31 30.05

Tanssija-koreografi on mukana First Dates Suomi -uutuusohjelmassa, mutta ei voisi itse kuvitellakaan osallistuvansa sokkotreffeille. Tanssija-koreografi Jorma Uotinen, 68, tähdittää MTV3:n syksyn uutuusohjelmaa First Dates Suomi. Kansainväliseen formaattiin perustuvassa ohjelmassa sinkut saapuvat etsimään rakkautta First Dates -ravintolassa järjestetyille sokkotreffeille. Tanssii tähtien kanssa -tuomari on hovimestarin ja seremoniamestarin roolissa. – Oli äärimmäisen kiinnostavaa, millaiset ihmiset lähtevät avoimesti kansakunnan edessä ensitreffeille. Ikäjakautuma on suuri, ihmisiä on monenlaisista ammateista ja erilaisista taustoista. Suosio kertoo, että ihmisillä on ikävä toisen luo. Rakkautta ollaan etsimässä, jotkut kadonnutta, jotkut muuta, hän kertoo MTV3:n syyspressissä.


Jorma Uotiselta yllätysveto – auttaa ihmisiä löytämään rakkauden uutuusohjelmassa iltasanomat 10:43 28.05

First Dates -sokkotreffiohjelma tulee Suomeen.


Jorma Uotiselle uusi aluevaltaus! Auttaa suomalaisia löytämään kumppanin mtv 10:25 28.05

Jorma Uotinen luotsaa First Dates -ohjelmaa.


Game of Thrones loppuu ensi yönä: Mikä on sukurutsaisten Jonin ja Danyn kohtalo? iltalehti 09:39 19.05

Jonin ja Danyn traaginen tarina tulee päätökseensä tavalla tai toisella. Maanantain vastainen yö on katkeransuloinen. Huippusuositun fantasiasarja Game of Thronesin fanit saavat vihdoin tietää, kuka Rautavaltaistuimelle nousee hallitsemaan. Se tarkoittaa kuitenkin samalla sitä, että sarja on tullut tiensä päähän. Viimeinen jakso esitetään Suomessa samaan aikaan kuin muuallakin maailmassa. Aikaeron vuoksi se tarkoittaa meillä kello neljää ensi yönä. Ensimmäisinä ehtivät HBO Nordic ja C More First. C Morella tullaan nelisen tuntia jälkijunassa. Kaikki kolme ovat maksullisia palveluita.


keuhkosairaus liitettiin sähkötupakan ”Jotain hauskaa varmasti

Uutiset