Mestarien liigan finaalista tuli riistomatka faneille - hotelliyöt maksavat tuhansia euroja iltalehti 08:24 24.05

Real Madridin ja Liverpoolin fanit joutuvat laskemaan, onko heillä varaa kannustaa joukkueitaan. Jo ennakkoon oli tiedossa, ettei Kiova olisi kaikkein houkuttelevin finaalikohde futisfaneille. Sotaa käyvän Ukrainan pääkaupunkiin on vaikea löytää järkeviä lentoyhteyksiä, eikä kaupungin neuvostoaikaisissa hotelleissakaan ole aina yksinomaan ilo yöpyä. Real Madridin kohdalla voidaan puhua lisäksi pienestä turnausväsymyksestä. Joukkue on nyt neljännen kerran Mestarien liigan loppuottelussa viiden viime vuoden aikana. Niistä ensimmäiseen, kevään 2014 finaaliin naapuriseura Atléticoa vastaan, seura sai peräti 73 314 pääsylippuhakemusta.


TIS: Dani kohtaa vihdoin Even - mutta mitä tuumii Kaluun syvästi ihastunut Eve? iltalehti 12:48 23.05

Temptation Island Suomen neljännellä tuotantokaudella eniten ikävöinyt mies istuu vihdoin kolmen ja puolen viikon jälkeen samalle nuotiolle rakkaansa kanssa. Vihdoin Danin odotus palkitaan ja Temptation Island Suomi -koettelemus hänen osaltaan päättyy. Mieshän on vartonut viimeistä iltanuotiota ja Eve-rakkaan tapaamista kuin kuuta nousevaa ensimmäisestä erossaolopäivästä asti. Jopa 24 tunnin unelmatreffeillä Dani suunnitteli menevänsä vaikka psykoosiin, jotta loput tunnit ilman Eveä sujuisivat nopeasti.


Lahden vt. kaupunginjohtaja perustelee kaupungin karuja huumetilastoja tehokkailla poliiseilla - kertoo, ettei ole nähnyt huumeiden käyttöä Lahdessa iltalehti 07:29 23.05

Vt. kaupunginjohtaja Mika Mäkinen kertoo, ettei ole koskaan nähnyt huumekauppaa tai niiden käyttöä Lahdessa. Iltalehti vieraili viime viikolla Lahdessa, jossa parin vuoden takaisen jätevesitutkimuksen mukaan käytetään amfetamiinia asukaslukuun suhteutettuna enemmän kuin muissa Suomen suurissa kaupungeissa. Eurooppalaisiin isoihin kaupunkeihin verrattuna Lahden jätevesissä virtasi amfetamiinijäämiä viidenneksi eniten. Hämeen poliisipäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan Hämeen poliisin alueella kirjattiin viime vuonna törkeitä huumausainerikoksia 87 kappaletta. Määrä on peräti 64 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Huumausainerikosten määrä kasvoi Hämeen poliisin alueella neljänneksen, kun koko Suomessa kasvua oli reilut kahdeksan prosenttia.


Unohda Fort Knox, tältä näyttää 250 miljardia dollaria kultaharkkoina – IS vieraili maailman suurimmassa kultaholvissa iltasanomat 07:08 23.05

New Yorkin katujen alle peruskallioon louhittuun piiloon on varastoitu neljännes maailman kullasta.


Elinkautista istuvasta Janne Ranisesta tuli isä vankeuden aikana – näin murhatuomio vaikuttaa perheeseen: "Nautin niistä hetkistä, joita meillä nyt on" MTV 12:17 22.05

Murhasta elinkautista rangaistusta istuva Janne Raninen kertoo, että vankilassa istuminen kuluttaa paitsi vankia, myös tämän läheisiä. Yhteyttä perheeseen voi olla vaikea pitää yllä.


Elinkautista istuvasta Janne Ranisesta tuli isä vankeuden aikana – näin murhatuomio vaikuttaa perheeseen: "Nautin niitä hetkistä, joita meillä nyt on" MTV 12:17 22.05

Murhasta elinkautista rangaistusta istuva Janne Raninen kertoo, että eräs vankilassa istuminen kuluttaa paitsi vankia, myös tämän läheisiä. Yhteyttä perheeseen voi olla vaikea pitää yllä.


Suomalaisfirmat päihittivät Googlen - nämä ovat kaupallisen alan ammattilaisten ihannetyönantajat iltalehti 20:46 21.05

Universum listasi syksyllä kaupallisen alan korkeakoulutettujen ihannetyöpaikat. Kärjessä on monia tunnettuja suomalaisia brändejä. Kone on kaupallisen alan korkeakoulutettujen ammattilaisten ihannetyönantaja. Lumene nousi top 10 -listalle neljänneksi.


Pete Parkkonen pätkäisi hiuksensa - fanit hämmentyivät: ”Mitä menit tekemään tukkaenkelille...” iltalehti 08:34 21.05

Pete Parkkosella on nyt polkkatukka. Videolla Pete Parkkonen Himos Juhannuksen lavalla viime kesänä. Idolsin neljänneltä tuotantokaudelta julkisuuteen pompahtanut Pete Parkkonen, 28, tuskin on selvinnyt yhdeltäkään keikalta vetämättä Kohta sataa -kappaletta sen jälkeen, kun biisi julkaistiin pari vuotta sitten. Jos ei kipale itse niin ainakin siihen sorvattu musiikkivideo nimittäin räjäytti pankin: Öljytty Parkkonen alasti suihkussa ei jättänyt ketään kylmäksi.


Janne Saksela joutui maksamaan kovan hinnan puistattavasta vammastaan – ”Olisin valmis kelaamaan kelloa 10 kuukautta taaksepäin” iltasanomat 14:41 20.05

Janne Sakselan kausi alkoi juuri, kun seuran pelit päättyivät.


EK17: Uran ensimmäinen podium lähellä - Teemu Suninen käy hurjaa taistoa kolmossijasta iltalehti 11:58 20.05

Dani Sordo kamppailee kolmossijasta loppuun asti. Sordo päihitti sekä Esapekka Lapin että Teemu Sunisen sunnuntain toisella ek:lla ja nousi takaisin neljänneksi Portugalin MM-rallissa. Suurin mielenkiinto viimeisillä erikoiskokeilla kohdistuukin Sunisen, Sordon ja Lapin vääntöön.


Lappi ja Suninen kaksintaistelussa – "Kunnon Mikki Hiiri -leikkiä" MTV 20:29 19.05

Fordin Teemu Suninen ja Toyotan Esapekka Lappi taistelevat neljännestä sijasta Portugalin MM-rallissa, kun ajettuna on 15 erikoiskoetta.


Entinen NHL-pelaaja täräytti Patrik Laineesta - ”Se näyttää tosi huonolta” iltalehti 14:45 19.05

Patrik Laineen esitykset NHL:n pudotuspeleissä eivät ole täysin vakuuttaneet sarjan ex-pelureita Anson Carteria ja Keith Jonesia. Infopaketti Patrik Laineesta. Yhdysvaltalaisen NBC-kanavan asiantuntijoina työskentelevät Carter ja Jones antoivat Laineelle tunnustusta Vegas Golden Knights -pudotuspelisarjan neljännestä pelistä, jossa Laine teki yhden maalin ylivoimalla.


Poliisi epäilee: Vapaana juossut koira hyökkäsi kuolettavasti pienemmän koiran kimppuun Helsingin Hernesaaren rannassa iltalehti 01:13 19.05

Poliisi kertoo kirjanneensa tapauksesta rikosilmoituksen. Menehtyneen koiran omainen on julkaissut tapauksesta selostuksen Facebookissa. Helsingin Hernesaaren rannassa vapaana juossut koira hyökkäsi pienemmän koiran kimppuun torstaina päivällä. Hyökkäyksen kohteeksi joutunut koira menehtyi myöhemmin vammoihinsa.


Tupakointi parvekkeella eteni vaaratilanteeksi Loimaalla MTV 23:33 18.05

Loimaalla syttyi illalla tulipalo asuinkerrostalon neljännessä kerroksessa, kertoo Varsinais-Suomen pelastuslaitos.


NHL-asiantuntija ei silitellyt Patrik Laineen päätä - vastaako suomalaispyssy huutoon ensi yönä? iltalehti 22:51 18.05

Winnipeg Jets kohtaa ensi yönä Vegas Golden Knightsin läntisen konferenssin neljännessä loppuottelussa. Vegas johtaa sarjaa 2-1, joten Jets on tiukassa paikassa. Tappio tietäisi sitä, että joukkue joutuisi lähtemään kotimatkalle veitsi kurkulla. Kanadalaisnippu voitti sarjan ensimmäisen pelin maalein 4-2, mutta sen jälkeen maalinteko on tökkinyt. Kahdessa viimeisessä pelissä joukkue on tehnyt vain kolme maalia.


Loimaalla syttyi tulipalo parveketupakoinnista iltasanomat 21:36 18.05

Loimaalla syttyi illalla tulipalo asuinkerrostalon neljännessä kerroksessa, kertoo Varsinais-Suomen pelastuslaitos.


Microsoftin kyselyn tulos huolestuttaa: Suomalaistytyöt eivät usko tarvitsevansa teknologiaa työssään iltalehti 12:17 18.05

Vain viidennes tytöistä uskoo hyvin todennäköisesti työskentelevänsä tulevaisuudessa alalla, jolla tarvitaan teknologiaa. Vain harva suomalaistyttö on kiinnostunut työllistymään teknologia-alalle. Jopa neljännes uskoo, ettei tarvitse teknologiaa tulevaisuudessa työssään lainkaan. Tiedot käyvät ilmi Microsoftin teettämästä kyselystä, johon osallistui noin 1 400 suomalaista tyttöä ja nuorta naista.


kirjoitusvirheitä myöten perusteluna valtiollisen median armeijalähde vapaaksi asevelvollisuudesta,

Uutiset